"Отряд самоубийци" поддържат победата си

Продукцията оглавява бокс офиса в САЩ
22 авг 2016 11:14, Петя Славова
1
"Отряд самоубийци" поддържат победата си
Снимка: Александра филмс

Римейкът на филма "Бен-Хур" от 1959 г. реализира скромните 11,4 милиона долара от излизането си на 12 август, а "Отряд самоубийци" за трета поредна седмица е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните информационни агенции.

Тези първи резултати сочат, че "Бен-Хур" е един от най-големите провали на лятото, след като за заснемането му са били нужни около 100 милиона долара.

Въпреки лошите отзиви на критиката и публиката, "Отряд самоубийци" отбеляза впечатляващ дебют след излизането си на екран на 5 август, реализирайки 262,3 милиона долара, пише БТА.

Третото място в класацията остава за комедията "Парти с наденички" с 65,3 милиона долара, а на четвърто се нарежда първият филм на режисьора Тод Филипс след трилогията "Ергенски запой" - "В голямата игра" с 14,3 милиона долара след премиерата си на 19 август.

Фентъзито "Кубо и пътят на самурая" се озовава на пето място, реализирайки 12,6 милиона долара - най-слабия първоначален приход за студиото за анимация "Лайка", което стои зад филми като "Коралайн и тайната на огледалото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари