Психар среща порноактриса в "Ела, завържи ме"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 3 фев 2017 15:11 | 3 фев 2017 14:43, Петя Славова
3
Психар среща порноактриса в "Ела, завържи ме"
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Ох!", "Чакай, аз ще го пъхна!", "Не го вади още". Една от най-горещите любовни сцени в киното може да си припомним във филма на Педро Алмодовар "Ела, завържи ме".

Продукцията от 1989 г. ни среща с младия Рики (Антонио Бандерас) току-що излязъл от психиатрична клиника, влюбен в порноактрисата Марина (Виктория Абрил), имаща проблеми с наркотичната си зависимост.

Само за една нощ двамата персонажи ще са отрупани от куп емоции, прелитащи в двете крайности. Страх, омраза, насилие ще се трансформират в жал, привличане, любов.

Алмодовар се прицелва в отношенита между онеправданите. Всеки от героите изживява своите тегоби, заобиколен от комплекси и вътрешни драми.

Често менящите им се настроения са в унисон с цветната и колоритна картина, която винаги съпътства филмите на испанския режисьор. Самият той не крие увлечението си да снима с пъстрота, която се е превърнала в основен почерк на филмите му.

Майстор, владеещ изкуството да превръща всяка тривиалност в индивидуална екцентричност, Педро и тук ще прикове зрителското внимание със запомнящи диалози, актьорски превъплъщения и атмосфера.

Гледайте "Ела, завържи ме" във времето за кинокласика по Bulgaria ON AIR на 3 февруари от 22.10 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
страхотен алмодовар!