Ани може да е жертва на гнусен сатанински ритуал

Майката твърди, че Станислав никога не е удрял момиченцето
8 май 2015 07:40,
37
Ани може да е жертва на гнусен сатанински ритуал
27-годишният "баща" /в центъра/. Снимка: БТА

Подозрения, че 4-годишната Ани е била заклана, разчленена, сварена и преработена по модела на специфичен обред, напомнящ сатанински практики, изразяват полицаи от отдел "Убийства" на Дирекцията по сигурността в Атина.

Основания за подозренията дава фактът, че детето е заклано през Страстната седмица, а от последните части от тялото на момиченцето бащата се е отървал на самия Великден.

Още по темата

Биологичният баща на Ани - 27-годишният Станислав Бакърджиев, е признал, че е накълцал детето си късно през нощта на Велики четвъртък. След това е сменил показанията си, заявявайки, че е извършил зверството на Велика сряда.

Никой обаче не би могъл да знае каква точно е истината, тъй като всичко се основава на показанията на бащата. Той е признал, че е разчленявал трупа на детето до неделя - Великден.

Ако е вярно, че обвиненият в убийството на родната си дъщеря Станислав Бакърджиев е следвал сатанински ритуал, полицията в Атина трябва да разкрие дали с него в конкретния ден не е имало и други хора. Източници на "24 часа" разкриха, че съществуват данни за подобни кръгове, които търсят деца за жертвоприношения всеки Великден.

Според разкритията до момента 27-годишният Станислав Бакърджиев е разчленил, сварил и преработил с миксер тялото на детето, след като го е намерил, според думите му, мъртво на канапето в дома си. Разследващите полицаи твърдят, че тялото на Ани никога няма да бъде намерено.

Сред показанията на мъжа, включени в преписката, се вижда ясно усилието му да скрие по всякакъв начин следите си и да заблуди властите, както и методичният начин, по който е действал след престъплението, така че да заличи следите от кръв в жилището на улица "Михаил Вода". Показателно е, че той е почистил дори и сифоните в апартамента. Стигнал е дотам, че е продал и играчките на детето.

В изявленията си гръцката полиция не разкри детайли за начина, по който бащата е премахнал трупа. Твърдят обаче, че е бил в "спокойно психично състояние".

Майката на Ани - 25-годишната Димитрина Борисова, бе разпитана вчера. "Станислав никога не е удрял Ани, най-много да ѝ се е карал", казала тя. Борисова е обвинена за излагане на малолетно лице на риск и лъжесвидетелстване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички сте големи разбиратели но вижте гърците какво се опитаха да направят със този *** наречен баща.....искаха да го линчуват....и във България са ставали такива страшни престъпления....колко от вас разбиратели излезнаха на улицата за мъст....колко......0.затова и да бягаме срещу гърците няма да ги стигнем
21
0
 
2
 
! Отговори
Ужасяващо преди 8 години
Според разкритията до момента 27-годишният Станислав Бакърджиев е разчленил, сварил и преработил с миксер тялото на детето, след като го е намерил, според думите му, мъртво на канапето в дома си.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То за такива ритуали малко или много се иска акъл - най-малкото да се осведоми. Едва ли тоя *** "бащата" има толкова акъл, че да знае за съществуването на Страстна седмица, пък за майката мургавелка и дума да не става. Дано си получи заслуженото ***.
19
0
 
18
 
! Отговори
Теди преди 8 години
За наркотици трябват много пари дори и да взимаш евтини, не кокаин например.Най-вероятно е продал органите на детето и затова го е убил.Това ми изглежда като най-правдоподобен мотив
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тракийски канибалски ритуали. Пфуй. Дори и животните се грижат много повече за децата си.Сигнализирахте за неуместен коментар58212ОтговориАнонименпреди 1 денВ България, няма ли православната църква да направи панахида на която да присъстват Р.Плевнелиев, Б.Борисов и Местан?Сигнализирахте за неуместен коментар571513ОтговориСапортокпреди 1 денЗа всичко са виновни нашите тракийски гени.Сигнализирахте за неуместен коментарТракийски канибалски ритуали. Пфуй. Дори и животните се грижат много
17
2
 
26
 
! Отговори
Бивш юрист преди 8 години
За това престъпление да запитат за мнение нашето "европейско ориентирано" Вице- Марга Попова /Скандална Попова/ нали тя е срещу смъртното наказание като нехуманно!! За нея е хуманно да пътува из Испания да открива фестивали за надарени българчета на фондацията на собствената си дъщеря, с парите които тя е отклонила като Вице. А за убийците на тези, "другите" българчета няма смъртно наказание, защото не е европейско !
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - По вероятно е да са го продали за пари на трафиканти на органипредположението ти е логично, като се има предвид какво представлява "семейството им"
15
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По вероятно е да са го продали за пари на трафиканти на органи -такива вампирски сценарии са измишльотини за пресата !!!!!
14
0
 
11
 
! Отговори
този луд свят преди 8 години
да го линчуват дез съд и присъда!!! Време е да има смъртно наказание за такива издевателства!!! ДО КОГА НЯМА ДА ИМА НАКЗАНИЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ????? ЗАЩО ПСИХОПАТИ ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ БЕЗ НИКОЙ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ??? тоя свят се е запътил към логичният финал на една упадаща от към ценности, морал и идеали раса!!! Няма да е далеч края и няма да е несправедлив, рано или къщо всеки си получава заслуженото!!!
13
0
 
3
 
! Отговори
КУКУ преди 8 години
ААААААААА, броячът се развали.
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето вероятно е натъпкано с дрога- нарочно, за да не пречи или по невнимание. Ако е издъхнало по тази причина, въпросният баща се е паникьосал и го накълцал. Как обаче похвалените гръцки полицаи не успяват да локализират мястото на това кръвопролитие?
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все още не се разбира според последователноста на информацията Борисов=Бакърджиев ли е.
10
5
 
7
 
! Отговори
Огич преди 8 години
Въпреки, че 85% от хората са стигнали дъното в морално и духовно отношение, все пак има трезвомислещи. Има и *** и евреи, които цъкат минуси на коментари на интелигенцията. Има и хора от ония 85% които смятат за нужно да покажат колко са глупави.П.с: *** да обърне внимание колко + има коментарът относно него самия.....
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никъде не се споменава, че друг българин, на който бащата на детето се е доверил и му е разказал ужасните подробности е дал показания, след което следват признанията на бащата, както и не се споменава, че този човек бил там, когато тенджерата била на котлона, но не бил отхлюпил капака да види какво се вари... Смърт за този ***,който след като полицаят го попитал дали е разбрал какво е извършил,казал,че иска едно сладко фрапе,хляб и дозата си и щял да се чувства много добре...Уфф,повръща ми се
8
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно , чe веднага се появиха дежурните евреи в сайта да опровергаят новината и да обявят мислещите българи за *** ?
7
0
 
28
 
! Отговори
NoName преди 8 години
СПОРЕД МЕН, ако се докаже по безспорен начин, че бащата е извършил това, в което го обвиняват, би трябвало и той да "мине" през миксера.Чудя се, дали смъртното наказание е по-вредоносно, отколкото уместно при такива случаи?Ако всичко е било по гореописания начин, дали извършителят заслужава да диша въздух, макар това да е и в затвор, независимо колко строг е режимът?
6
11
 
9
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Незнам кое е по лошо - да се кланяш на "Сатаната" или на Тъпотата, като последният "ХА-ХА-ХА".
5
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА-ХА-ХА ! - Нищо чудно и да са замесени !сигурно така ще трябва да е; както се казва с един народен лаф: На калпав ..й вълната му пречи.
4
9
 
55
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
До давай!Нищо чудно и да са замесени ! Без тези *** светът щеше да е значително по-приятен !Пред очите ми те съсипаха един народ като българския, който беше трудолюбив, благоденстващ и множащ се. Факт !
3
30
 
22
 
! Отговори
давай! преди 8 години
До ХА-ХА-ХА !Защо си пропуснал да замесиш президента Обама, американския империализъм и световното еврейство в този случай.