Андреа си е снимала домашно порно

Освен това певицата си призна откровено, че прибягва до услугите на плейбека
16 апр 2010 12:24, Екип на Dnes.bg
0
Андреа си е снимала домашно порно
Андреа признава, че е участвала в домашен порно клип с приятеля си Кубрат Пулев, в интервю за новия брой на сп. Rouge.

Поп фолк изпълнителка обаче твърди, че тези кадри никога няма да видят бял свят, но това е доста смело изказване. Поне докато записът съществува.

Андреа обаче е убедена, че дори и да се раздели с Кубрат, той не би паднал толкова ниско, че да покаже клиповете. Но това е нещо, на което ние не бихме заложили пари.

Освен това, певицата си призна откровено, че прибягва до услугите на плейбека.

Ето и част от интервюто:

Видеото, което изтече в интернет, в което ти си с Николета Лозанова и Златка Райкова случайно ли е?

Не, няма да кажа, че е пуснато случайно. Вижда се, че се забавляваме. Там бяхме за снимките на нещо, което все още няма гласност и това беше нещо като making. Клипчето не беше с цел PR, явно сме им интересни на хората. А и не мисля, че съдържа нещо чак толкова скандално – гледали сме далеч по-пикантни неща.

Приятелки ли сте с тях двете?

С тях имаме много общи интереси като това да се забавляваме, да ходим по дискотеки, да клюкарстваме. И двете са много щури и това ни сближава. Като видя някоя красива жена, веднага я включвам в мое видео, а това не го прави нито една от колежките ми. Нека си казват хората, че най-хубавите жени са при мен.

Няма ли скоро да гледаме и твое домашно порно?

Ако ще пускам, трябва да е добре изпипано, но засега нямам време от толкова участия. (Смее се.) С Кубрат (Кубрат Пулев – състезател по бокс и приятелят на Андреа), сме си правили такива неща, но това е материал, който никога няма да види бял свят. Обидно ми е дори да си помисля, че ако някога се разделим с мъжа ми, той може да направи подобно нещо. Не би паднал толкова ниско – все пак е човек на много различно ниво.

Значи все пак не сте се разделили?

Не! Толкова пъти вече са ни разделяли и най-интересното е, че пишат, че не сме заедно и по същото време фотографи ни снимат в някое кафе и въпреки това твърдят, че съм го изоставила. Държа да отбележа, че не се харесах на снимката. (Смее се.)

А защо толкова често ти падат презрамките, когато си пред камерите?

Така се е случило. Знаеш ли какъв съм карък и колко пъти ме е хващало яд като се случи така. Вече от 3 години съм в „Пайнер” и за това време осъзнах, че не скандалът е нещото, което ни прави нас, изпълнителите, такива. Ако ги нямаше тези хитове, които изпях, хората едва ли щяха да се вълнуват точно от моите презрамки.

Често те обвиняват, че с провокативните си тоалети отвличаш вниманието от това, че не можеш да пееш. Как ще го коментираш?

За мен е нормално хората да говорят така. Постоянно се чудя кое да си покажа, за да ме харесат. (Смее се.) Истината е, че моята визия е едно, а продуктът – друго. Аз мога да изглеждам така и дори да не съм певица. Това няма нищо общо с данните ми на певица, въпреки че според мен един изпълнител задължително трябва да изглежда добре.

И все пак пееш ли на плейбек?

Да, всеки пее на плейбек. Няма изпълнител, който може с ръка на сърцето да каже, че никога не е използвал този метод. Понякога има фактори, които не зависят от теб – гласът ти е паднал например и тогава защо трябва да мъчиш хората с него? Но когато съм имала възможност, винаги съм се старала да пея на живо.

Пълното интервю можете да намерите в следващия брой на списание Rouge.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари