Цеца Ражнатович идва за нов голям концерт

Сръбската звезда гостува в Арена Армеец през ноември
17 мар 2014 12:41, Александър Попов
21
Цеца Ражнатович идва за нов голям концерт
Снимка: Булфото

Голямата звезда на сръбската музика - Цеца Ражнатович, пристига отново у нас за голям концерт на 7 ноември. Тя ще извиси глас в зала Арена Армеец, а с нея ще бъдат 14 музиканти.

За последно тя пя в същата зала през май 2012 година.

Тя е обявила, че това ще бъде най-разтърсващият й концерт правен някога извън територията на нейната родина, като репетициите им започват още от началото на месец април.

Едно от условията към организаторите на събитието е тя сама да избере кой да подгрява публиката преди нейното излизане на сцената.
 
Цеца ще представи най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. Хитовете й "Pile", "Maskarada", "Beograd", "Lepi grome moj", "Zabranjeni grad" са само част от програмата.

Продажбата на билети тръгва от днес в мрежите на TicketPro и Eventim, а цените са от 20 до 55 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Аз... преди 10 години
Цеца имаше концерт на нова година в центьра на Белград,не е бил отменен! Сьщата през 2013г. прави концерт който е на второ място по рекордна посещаемост на балканите 170 000 души (преди нея са други сьрби Бело Дугме с 250 000 публика!!!) Като в тая класация влизат и концертите на AC/DC Rolling Stones и т.н. ... Не сравнявайте това с пошлата бьлгарска чалга,кьдето дори не свирят на живо.
18
0
 
2
 
! Отговори
фен на Цеца преди 10 години
До tumnia1Момче,доста филми и ти си изгледал.
17
0
 
0
 
! Отговори
tumnia1 преди 10 години
До античалгар гражданин, Софианец :)Тъпо тъпо та чак вдлъбнато. За кой се мислиш измислено животно. Аз съм горд , че съм от село. Ти си нищо. Аз живях години наред в Америка, ти си нищо. Аз си живея години наред в Софиа, ти си нищо. Имам имоти в Щатите , Софиа, и провинцията, ти си никой, просто един надут софиански балон, койти нарича себе си гражданин. Направи си една равносметка мързелчо, докато пиеш кафе на витоша, а аз до Айфеловата кула. Ходя навсякаде защото имам приятели а ти? У Софиа
16
2
 
0
 
! Отговори
Античалга преди 10 години
До tumnia1Селчо, да беше се научил да пишеш правилно на родния български език, преди да говориш за софиЯнците!Ама щом харесваш сръбската певачка, значи толкова ти е и акълът!
15
2
 
3
 
! Отговори
tumnia1 преди 10 години
Най-добрата! Всички наши чалгаджиики и завиждат, а Глория я подържа и имитира. А и наистина пее много яко. А това дали си селянин или не :) искам да отговоря на Софианците дето си изхвърлят фасовете и *** от терасите, че по мързеливи и завиждащи селяни от тях няма.
14
4
 
12
 
! Отговори
Русенец преди 10 години
Цецо, волим те, лепотице!!!
13
7
 
9
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Цялата прогресивна сръбска общественост се разбунтува, защото трябваше Цеца да пее навръх Нова Година на площада в Белград. Затова и отмениха концерта. Прекалено дълбоко е забъркана със сръбската мафия, убийства, дроги и мръсни пари, разследвана е и е с няколко дела със сериозни криминални обвинения. В Република Абсурдистан обаче нашенските неандерталци се прехласват по нея...и то не къде да е, ами в центъра на София в зала Армеец! Удри, дъни,дай, две бири, Цеца Величкович, Ууупсаааа! Отврат!
12
7
 
7
 
! Отговори
Хосе Карерас преди 10 години
Тази оперна певица ли беше ?
11
11
 
7
 
! Отговори
Естет преди 10 години
Единственото хубаво в Цеца са гърдите й...
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли да вземе и Сретен със себе си?
9
3
 
5
 
! Отговори
сухиярежим дофена преди 10 години
само не разбрах , защо трябва да се дървя И на цеца И какво разбираме от Изкуство - нищо .
8
10
 
11
 
! Отговори
ДПС преди 10 години
БАТ САЛИ *** ИЗВИКА РОМСКИ *** ОРКЕСТЪР НА УРКО УРЕШАРСКИ И БАЙ БОСТАН ЛЮТИВ С ГЕЙЧЕТО НАБОРОВЕЦ!!!! пълна *** АМА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ОТ *** И КТБ БАНКА ДС МАФИОТИ
7
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А цецо и боко ще подсвиркват ли от вип-а? Без тях не би било същото.
6
4
 
20
 
! Отговори
Микс преди 10 години
Като ще е в Армена Ареец що не комбинирахте концерта на Мейдън с Цециния, интересна комбинация от публика би била.
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко ще я вземе със самолета, а на концерта ще подгрява цецка с "Цъфнал герб", докато веско маринов рони сълзи от злоба и завист.
4
10
 
22
 
! Отговори
Phil Anselmo преди 10 години
Идеално. Съберете ги всичките селски комплексари на едно затворено място и изхвърлете ключа в кладенеца.
3
13
 
22
 
! Отговори
ха-ха преди 10 години
Ще подгрява , любителят на чалгаджийките , Борисов .
2
19
 
29
 
! Отговори
selski bek преди 10 години
Надявам се никой да не отиде на концерта. Селяните ще се преброят. Селяните, не като географска категория и определение, а като вкусови предпочитания, стил и начин на живот. Тези които не са прочели една книга, които не са ходили на опера, театър или балет, за които музей, галерия е *** дума, а най-голямото постижение е да отидат до чалготеката.
1
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"radost" za selianite