Протест в Тел Авив срещу новите ограничения заради пандемията

Над 2400 са заразените вчера, което е най-високият брой от март
Обновена: 1 авг 2021 08:26 | 1 авг 2021 08:15, Анисия Иванова
68
Протест в Тел Авив срещу новите ограничения заради пандемията
Снимка: БГНЕС

Няколкостотин израелци протестираха в Тел Авив срещу новите ограничения във връзка с пандемията, предаде Франс прес. Недоволните носеха плакати с надпис "Няма пандемия" и други, насочени против имунизациите, съобщава БНР.

В събота здравното министерство на страната съобщи за над 2400 нови случая, което е най-високият брой от месец март насам. Броят на приетите в болница надхвърля 320, което пък е нов пик, сравним с месец април.

Властите одобриха прилагането на трета, бустерна доза за хората над 60-годишна възраст, носенето на маски на закрито стана задължително отново, пак беше въведен т.нар. зелен пропуск за посещение на обществени места като фитнес зали или ресторанти.

От вчера част от децата на възраст между 5 и 11 години, които са в риск  да развият усложнения  заради здравословни проблеми, също ще могат да бъдат имунизирани.

Нарастването на случаите е стъпка назад за Израел, която беше една от водещите страни в света по брой ваксинирани, отбелязва Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега въксарите са в ужас,успокойте са бе до две години няма да сте сред живите
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има пряка връзка между ваксинирането и ковида, но резултатът е точно обратното на това, в което ни убеждават
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахакаха ги с ваксини всички (за да ги спасяват от вируса), скочиха драстично заразените, отново ги изпозатвориха, и сега ... ще ги минават с трета доза - демек, ще им дават още от същото. Ако не бяха евреи, човек да си помисли, че са просто де. "би. "ли. И тъй като исторически са доказали, че не са такива, значи... става въпрос за пари. Всъщност, за МНОГО пари.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тез бустер дози са стимулиращи за възрастни над 60г.и не само за тях понеж активират имунната система в краен етап изучила маломощен вирус от втора доза инжектиран в организма на човек за който от първа доза ваксина са създадени условия от изравняване на показатели как начало за изучаване с обработване на информация с запаметяване на разучените спуснати варианти по показатели от определени характеристики с условията необходими за произтичане на действия в процес за пресъздаване на ситуациите.
44
2
 
12
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Баси,ционистите прецакаха дори евреите!Обаче не е прецедент-прз Втората световна 6млн. евреи(второ и трето качество) бяха избити,за да се осъществи ционистката идея.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, кво стана? Тоя път пак ли ги изперкаха? Отровата била в спайка.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз не се ваксинирам по религиозни причини - не вярвам в корона вирусите: SARS, MARS и тем подобни.
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не разбирам.Защо има мерки и какво ги е страх след като 99% са ваксинирани със супер инджекциите на файзера???
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаем дали ваксините работят или не. Как работят ще стане ясно след години. Просто този вирус ,който обявяват за нов вариант Делта, няма нищо общо с първоначалния SARS CoV 2. Най-вероятно това е друг вирус от семейството на Корона. Той въобще няма същите симптоми и вероятно не притежава спайк протеина. За това и ваксините не са ефективни. Просто го обявяват за мутация за да могат да продължават безкрайно фашистките мерки. Уж за наше добро.
39
1
 
22
 
! Отговори
въххх преди 2 години
Ваксините нямат за цел да пълнят джобовете на своите собственици защото те имат всичките пари на света. На тях пари не им трябват. Тези ваксини са създадени с цел редуциране със 70 процента на населението на земята. Хората стоящи за "Вангард" са истинските кукловоди. Те притежават почти всички останали големи фирми и са задоволени с абсолютно всичко. Не си мислете че гонят някакви печалби. Те си имат съвсем различен дневен ред и хора като БилГей са им като слуги да вършат поставените задачи.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия ли бяха най интелигентните?
37
0
 
23
 
! Отговори
МмАаНн преди 2 години
Време беше и евреите да се прецакат. Или не, може би го правят умишлено, за да се изкарат жертви на Пфайзер, която десетки години после да им плаща милиарди репарации. Все пак държавата Израел е изградена благодарение на трилионите долари репарации от Германия за холкоста, която Германия продължава да им плаща
36
0
 
38
 
! Отговори
Недоучил преди 2 години
В Исландия 100% ваксинирани - бум на заразени, същото в Малта... Хора пазете се от ваксинирани, но ги уважавайте все пак те се пожертваха заради нас.
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно ваксините не ловят Делта. При това положение и 15 бустерни дози да си забият - все тая.
34
0
 
16
 
! Отговори
ХФ преди 2 години
Още като започнаха първите затваряние у нас се съмнявах че нещо не е наред. Никога няма да забравя прословутите КПП-та! Ситуацията беше представена като кошмарна. Дали беше проба или властите наистина незнаеха как да реагират и затегнаха, остава под въпрос.
33
0
 
34
 
! Отговори
КАК ТЪЙ СТАНА? преди 2 години
Нещо не разбирам, 9 милиона население, 64% от цялото население е ваксинирано и имат 2400 нови случая. Наистина, може ли някой да обясни КАК ТЪЙ СТАНА?
32
1
 
33
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Журналистите са утайката на съвременното общество!
31
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Египет дето има около процент и половина ваксинирани за последните дни новите случаи са по около 40 на ден. Това е за 100 милионна държава.
30
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А у нас нови заразени са само 182-*** души. Що така? Нали би трябвало да е обратното? Тоест, там като са масово ваксинирани би трябвало там да са стотина-двеста души най-много, а у нас да са хиляди заразени щото много малко сме се ваксинирали? Къде е логиката??? А пак ни обяснете за ползата от ваксините?
29
0
 
10
 
! Отговори
Ъ преди 2 години
Номер 33 е напълно прав.