Почина фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс

Тя страдаше от тежко онкологично заболяване
27 фев 2020 15:37, Нели Христова
14
Почина фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс
Снимка: Facebook

На 50 години, след дълго боледуване, почина фотографката на БТА Бистра Бошнакова-Парсънс. 

Още по темата

През декември близките й съобщиха, че тя страда от тежко онкологично заболяване в напреднал стадиш и има нужда от помощ.

"Приятели, Бистра e едно прекрасно момиче, което се нуждае от подкрепа. Тя има силата и куража да се пребори, оттам нататък сме ние. И трябва да се случи сега!", призоваха те и публикуваха банкова сметка за събиране на средства. За жалост болестта надви лъчезарната Бистра, която е майка на 7-годишно момиченце.

На 30 декември самата тя се обърна към онези, които са й помогнали, с пост във Facebook:

"Скъпи, верни приятели,

Пиша, за да ви благодаря. Благодаря ви, че дарихте средства и вложихте сърцата си в кампанията, която моята скъпа Златна организира! Искам да ви съобщя, че се събра една сериозна сума. Тя би могла да помогне за лечението ми, което, както знаете, ще продължи по-дълго, поради грешно поставената в началото диагноза.

Благодаря ви за прекрасния коледен подарък! Нека добрините, които сторихте за мен, се върнат при вас хиляди пъти!

Пожелавам на всички вас една незабравима 2020-та, пълна с радост, удовлетворение и обич! А здравето... да ви стиска за ръката и да не ви пуска! "

"Мир на душата й!", написаха нейните бивши колеги.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3И според мен едно от най-смислените изказвания.Но едва ли ще стане реалност пожеланото от Вас.Знаете КОЙ ни управлява, КОЙ моделира, манипулира и определя ценностите ни!Бог да прости жената.
8
3
 
2
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
"грешно поставената в началото диагноза"Жалка българска действителност. Колко ли живота са съсипали нашите т.нар. доктори.Язък за жената.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3 Едно от най-умните изказвания от доста време насам! Но , за съжаление, тези, от които зависят нещата, се умиляват от простащини и пари, не от човешките съдби. И хората си умират ей така... Нека душата на Бистра почива в мир.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава жена,Бог да я прости..
5
3
 
4
 
! Отговори
Die Wahrheit преди 4 години
До АнонименСпоред мен, трябва да се разгледа заболябаемоста от рак преди и след Чернобил.Сега е пика на раковите заболявания, 30-40 год. след Чернобил.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
някои лекари да се замислят, като реват за пари! Да почива в мир, а некадърниците поставили и грешната диагноза сън да не ги лови!
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ракът е като епидемия - това е нещото, върху което трябва да съсредоточим максимално усилия и пари в Европа (щото не се сещам за друг, освен Европа и САЩ да имат потенциал за развитие на лечение) - намиране лечение на рака и ранна диагностика. Не толкова сгради, спорт, стадиони и купища безсмислени проекти, а медицина. Поне аз така смятам - не спортиситите да са хората, които всеки ден биват хвалени, а учени, които реално допринасят с нещо за човечеството
2
2
 
35
 
! Отговори
Съболезнования! преди 4 години
Почивай в мир, мило момиче!
1
86
 
8
 
! Отговори
чадър корп преди 4 години
щом не е от корона, не ме интересува!