Бивш левскар ще прави най-голямата вет клиника на Балканите

Ако човек не рискува, накрая ще се окаже губещ, смята Николай Димитров
18 дек 2020 16:03, Анисия Иванова
7
Бивш левскар ще прави най-голямата вет клиника на Балканите
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

По време на пандемията хората са по-предпазливи, но същевременно това време дава и много добри възможности за започване на нов бизнес. Това заяви бившият футболист Николай Димитров в предаването „Бизнес старт“ с водещ Живка Попатанасова.

В момента се обръща повече внимание на комерсиалната страна на спорта, а не на самия спорт и това губи от красотата му, каза Димитров в отговор на въпроса защо от спорта се е насочил към бизнеса.

"В бизнеса всеки ден трябва да си преди конкуренцията и да измисляш начини, по които да си иновативен и различен“, смята той.

Бизнес инициативата, с която се е захванал Димитров, е в сферата на ветеринарната медицина, тъй като по думите му това е професия с кауза.

"Ние ще придобиваме дялове във ветеринарните клиники и впоследствие ще се опитваме да ги развиваме във всякакъв план така, че те да достигнат средноевропейските стандарти“, обясни футболистът пред Bloomberg TV Bulgaria.

Държавите, към които се е насочил в момента, са България, Румъния и Турция, като в момента работи по няколко сделки, които още не са реализирани.

Относно настроенията на бизнеса по време на пандемия Димитров заяви, че навсякъде хората са по-предпазливи и точно в това той вижда добра възможност.

"Така е не само в бизнеса, но и в живота, ако човек не рискува, накрая ще се окаже губещ“, смята Димитров.

За  2021 г. гостът не си е поставил конкретна цел, но заяви, че иска да вземе участие във възможно най-много клиники, а в дългосрочен план иска да създаде най-голямата компания за ветеринарни услуги на Балканите.

Целият разговор вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
проба преди 3 години
Левскар ще лекува червени пра се та ???
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да стане спонсор на подуенци и да ги лекува
5
4
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Арсен Венгер още пита за тебе!
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краварник ли ще е
3
1
 
8
 
! Отговори
Европейски цени преди 3 години
Подозирам, че тъкмо към такъв модел се е насочил. Медицинските услуги във ветеринарните клиники и без това са трудно поносими за средния български стопанин на домашен любимец. Повечето животинки и сега можеш смело да ги отпишеш, ако се разболеят сериозно, защото просто няма пари за лечението им, а ако плановете на този и партньорите му успеят, ефектът ще бъде както от боковизма за българското здравеопазване.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво дано успее с това
1
8
 
2
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Бау бау бау баууу бау

Спонсорирани публикации