Ford Mondeo ST настъпва в Европа с 325 к.с.

Моделът ще получи 2,7-литров V6 двигател
21 фев 2017 11:40, Красимир Ангелов
8
Ford Mondeo ST настъпва в Европа с 325 к.с.
Снимкa: Ford

Най-големият американски производител – Ford, ще използва автосалона в Женева през март, за да представи новото Mondeo ST, съобщиха официално от компанията.

Спортната версия на модела е оборудвана с 2,7-литров бензинов V6 двигател, който развива мощност от 325 к.с. Автомобилът е оборудван със система за задвижване на четирите колела и 8-степенна автоматична скоростна кутия.

В Европа вече се предлага версията ST-Line на модела на Ford. На външен вид новото Mondeo ST ще се отличава от нея по броните, решетката на радиатора, праговете, увеличения заден спойлер, както и по направените специално за нея джанти.

Двигателят с 2 турбини ще позволи на Ford Mondeo ST да ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди. От компанията разкриват още, че тази версия ще бъде с 10 мм по-нисък клирънс в сравнение със стандартното Mondeo във версия ST-Line.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: женеваFord Mondeo ST
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази кола има един единствен проблем - марката
6
1
 
6
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Форд произвеждат автомобили, които са далеч по-здрави и надеждни от разни прехвалени марки като БМВ или Ауди.. Да не говорим за цената на поддръжката на т. нар. немски премиум марки, особено на кекавото им окачване. Освен това, във всички авторитетни западноевропейски специализирани издания на автомобилна тематика, като например Top Gear или WhatCar, Фокус и Мондео от години са сочени за еталон в своите класове по отношение на динамика и управляемост.
5
2
 
1
 
! Отговори
дискомФОРД преди 7 години
На Форд са им толкова големи предните стъкла, за да се вижда хубаво, кой *** ги кара.
4
2
 
21
 
! Отговори
ладата преди 7 години
Остави ни нас , върлите селяни, да си караме скапаните 3 годишни фордове и се наслаждавай на аристократичната компания на собствениците на Е36.
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе предполагам че не са лоши коли но тук в ук ги карат само върли селяни. Форд, опел особено тия с инсигниите се мислят за собственици на пътя.
2
0
 
15
 
! Отговори
До тоя под мен преди 7 години
Нещо ти хлопа
1
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, ама си е Форд. Какъвто и двигател да сложиш на Лада, пак си е Лада.