Бягството на Карлос Гон от Япония вдъхнови мобилна игра

Играчът има възможност сам да планира бягството си
3 апр 2020 22:00, Нели Христова
2
Бягството на Карлос Гон от Япония вдъхнови мобилна игра

Бившият главен изпълнителен директор на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi – Карлос Гон, успя да избяга от правосъдието в Япония, докато беше под домашен арест. Измъкването му от Токио вероятно някой ден ще послужи за сюжет на филм, но вече е част от видеоигра, съобщават от Automedia.

Тя се казва Ghosn и е част от платформата Escape from Injustice. В нея играчът влиза в ролята на Гон, който трябва да избяга от Япония. Той има възможност сам да планира бягството си или да използва помощ. Може да използва услугите на американски военни от силите за специални операции, но пък те са скъпи. Освен това, може да загуби 14 млн. долара, платени като гаранция пред съда.

Играта предлага различни възможности за измъкване от дома – дегизиран като работник по поддръжката или в калъф на музикално оборудване. Следва преминаване през митница и летищна охрана, което е доста сложно, тъй като и трите паспорта на беглеца са конфискувани. Като цяло, всичко е базирано на вярна стратегия и на правилен избор на съюзници.

 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Много интересно. Това бягство явно ми е убегнало. Прочетох доста по темата в други сайтове. Най-накрая една полезна статия.