Погнали Лачев, защото не бил послушен

Шефът на "Булгартабак": Не трябва да се прави паралел с ДПС, имам всички документи за произход на парите си
10 апр 2008 09:33,
5
Погнали Лачев, защото не бил послушен
Снимка: БГНЕС

"Не трябва да се прави паралел с ДПС в моя случай", каза пред Нова телевизия шефът на "Булгартабак" Христо Лачев.

По думите му разследването срещу него няма политически пласт.

"Всички проверки се насочват и дирижират от Ангел Александров и Делян Пеевски плюс близки на тях хора на ниво градска прокуратура, каза Лачев и подчерта: Под всякаква форма ми се подсказва, че ставащото е резултат от действията, които аз съм извършил по време на Александров и Пеевски.

Лачев изтъкна, че ставащото с него е сигнал към други хора, на които се казва, че с тях ще се случи същото, ако не са послушни.

Шефът на "Булгартабак" увери, че има всички документи за произход на парите си, и че те идват от 10-годишната му работа в чужбина.

"Целенасочено в медиите се създава определено отношение, което цели да окаже натиск върху определени хора, които трябва да вземат решение", допълни Христо Лачев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
По света има лобисти на високо ниво, и протекции на ниско ниво. Но трябва закон за лобизма.Да е регламентирано. Но този закон така и не го гласуваха. Виж други по-маловажни закони минават, а този отлагат!!! Защо ли се питам??
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Заглавието на статията е правилно!Преди седмица един бизнесмен се беше изказал че ,,бизнеса няма да позволи да бъде изнудван и рекетиран''!А сега се сетете защо една голяма фирма си изнесе производството от България в Румъния!
2
0
 
0
 
! Отговори
ами преди 16 години
ЧЕ ТО ЕСТЕСТЕН НАЧИН ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ КАКТО КАЗВАШ. ТО ВСИЧКО СЕ НАГЛАСЯ В УСЛУГА НА НАШИТЕ /МАФИЯТА/
1
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
но го събра шубето да си признае че е изнудван и рекетиран от прокурори и зам.министри! Не му достигна смелост! Само намекна това многозначително"послушен".Спрял е да дава лепта на високопоставени служители и край - ще го унижожат!! Ясно е като бял ден.Това се случва така, защото той е бил внедрен като директор, а не по логичния и естествен начин да се издигне в служебната йерархия на дружеството като доказан кадър или пък ако щете с конкурс и тн. Какво друго е очаквал да се случи???