Погнали Лачев, защото не бил послушен

Шефът на "Булгартабак": Не трябва да се прави паралел с ДПС, имам всички документи за произход на парите си
10 апр 2008 09:33,
5
Погнали Лачев, защото не бил послушен
Снимка: БГНЕС

"Не трябва да се прави паралел с ДПС в моя случай", каза пред Нова телевизия шефът на "Булгартабак" Христо Лачев.

По думите му разследването срещу него няма политически пласт.

"Всички проверки се насочват и дирижират от Ангел Александров и Делян Пеевски плюс близки на тях хора на ниво градска прокуратура, каза Лачев и подчерта: Под всякаква форма ми се подсказва, че ставащото е резултат от действията, които аз съм извършил по време на Александров и Пеевски.

Лачев изтъкна, че ставащото с него е сигнал към други хора, на които се казва, че с тях ще се случи същото, ако не са послушни.

Шефът на "Булгартабак" увери, че има всички документи за произход на парите си, и че те идват от 10-годишната му работа в чужбина.

"Целенасочено в медиите се създава определено отношение, което цели да окаже натиск върху определени хора, които трябва да вземат решение", допълни Христо Лачев.


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 14 години
По света има лобисти на високо ниво, и протекции на ниско ниво. Но трябва закон за лобизма.Да е регламентирано. Но този закон така и не го гласуваха. Виж други по-маловажни закони минават, а този отлагат!!! Защо ли се питам??
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Заглавието на статията е правилно!Преди седмица един бизнесмен се беше изказал че ,,бизнеса няма да позволи да бъде изнудван и рекетиран''!А сега се сетете защо една голяма фирма си изнесе производството от България в Румъния!
2
0
 
0
 
! Отговори
ами преди 14 години
ЧЕ ТО ЕСТЕСТЕН НАЧИН ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ КАКТО КАЗВАШ. ТО ВСИЧКО СЕ НАГЛАСЯ В УСЛУГА НА НАШИТЕ /МАФИЯТА/
1
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 14 години
но го събра шубето да си признае че е изнудван и рекетиран от прокурори и зам.министри! Не му достигна смелост! Само намекна това многозначително"послушен".Спрял е да дава лепта на високопоставени служители и край - ще го унижожат!! Ясно е като бял ден.Това се случва така, защото той е бил внедрен като директор, а не по логичния и естествен начин да се издигне в служебната йерархия на дружеството като доказан кадър или пък ако щете с конкурс и тн. Какво друго е очаквал да се случи???