Екшън в Пампорово. Мъж потроши гаджето си в хотел

Жената е в болница със счупена лицева кост, избити зъби и комоцио, без опасност за живота
24 авг 2008 10:27,
136
Екшън в Пампорово. Мъж потроши гаджето си в хотел
Снимка: БГНЕС

40-годишна столичанка се е оплакала в МВР, че снощи Иван. В, с когото живее на съпружески начала, я е пребил в хотелската им стая в Чепеларе.

Жената е настанена за лечение в МБАЛ – Смолян със счупена лицева кост, избити два зъба и комоцио, без опасност за живота.

Мъжът е арестуван, по случая е образувано досъдебно производство.

Полицияата изяснава причините за жестоката саморазправа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Дида, като си се оженила за *** или пeдал, така ще е.После като минеш покрай някой строеж и чуеш каруцарските псувни на потни майстори-селяци се подмокряш цялата.После като се прибереш при твоя пeдал се чувстваш най-нещастната женица на света.
134
1
 
0
 
! Отговори
dida преди 15 години
абе *** ли сте? когато мъжа ми се напие го връзвам с въже и го смелям от бой- вече ме пита "мога ли да изляза". така започнаха да правят и моите приятелки - то пияна муцуна - може ли да направи нещо - колко сте *** мъжете
133
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Жащото ни е кеф да биеме тези, които ни отвръщат с много приказки.
132
0
 
0
 
! Отговори
sanqqqq преди 15 години
abe s4upete se ot boi samo taka vie majete ste mn gadno pleme samo da biete jenite si umeete :@ zashto ne se biete s nqkoi koito moje da vi otvurne s boi
131
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако през средновековието някоя жена нарече мъж "комплексар" или се опита да го води за носа, ще бъде смляна от бой. Защо си мислите, че през 21-ви век жените вече имат право да се опитват да правят мъжете на маймуни и това ще им се размине безнаказано, защото видиш ли живеели в 21-ви век...
130
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Те като хитруват като *** ще ги скъсам от бой.
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не си бийте жените,бийте *** или техните жени :)) който квото си избере
128
0
 
0
 
! Отговори
tkd преди 15 години
badi mek sas slabite i tvurd sas silnite
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
еdin pat se jivee na zemqta.Trqbva da se obichame
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като ви чета коментарите, пренасям се два века назад във времето.
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе тоя 24-ти що не стане писател :))))
124
0
 
0
 
! Отговори
ламя Спаска преди 15 години
Значи стана ми интересно следейки тук дискусията,*** и аз да кажа сигинкъъъ, нал можи!Бих казала следното за тези така наречени мъжепобойници/в случай че не е един комплексар /"Е к'во да го правя като се влачи след мене?! Поне няма да наемам шофьор". Не е тайна, че шофьорите трябва да имат нерви като корабни въжета и да са доста издържливи за да кръстосват цялата страна с капризните и не винаги в адекватбно състояние коя повчече, коя по-малко СЪПРУГИ,ЛЮБОВНИЦИ,СЛУЧАЙНИ П...ки ДЕТО СА СЕ ЗАПОЗНАЛИ... Трябва да се демонстрира предприемачески дух или копира - шофьор и жив вибратор под ръка.Е това е моят поздрав за вас ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ не че има нещо общо това със статията,*** много готини пичове имало тука,искам тройка с техВидяна: 21 пъти; Коментари: 0
123
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен ли съм? преди 15 години
женомразците сте тука бе пичове. Много крайни мнения, много ла*на. Аз не мога да си представя да ударя жена, пък вие.. Все сме хора бе.
122
0
 
1
 
! Отговори
ZEN преди 15 години
"Никой няма право да посяга на друг човек..."... БАШ... на човек не бива да се посяга, кой е казал, че жената е човек? Както в Банско питат "ти дете ли имаш или момиче"... примери много...всъщност както беше отбелязано, жените до такава степен са безпардонни, че ползват това преимущество, което мъжа им дава по биологични причини и му се качват на главата. и когато той ги сваля от там по един или друг начин врещят за еманципация и права... айде сиктир...никъде това поведение на женските дори в животинския свят го няма... ако изключим "перверзното" наблюдаване на боя на два мъжкаря... но и това го има при "нашите" женски... т.е. момчета, ние се опитваме да се държим по човешки с едно полусъщество от нашия вид... за това са ни и всичките грижи с тия.е.бете ги и тва е... не им се връзвайте, не са хора...
121
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мъжът не случайно е по-силен, а жената е по-слаба. Природата е повелила жената да бъде бита - понеже е лишена от ум и нямаш шанс с приказки да се разбереш с нея, освен ако не си гей или нейна приятелка.
120
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не млати ей така за кеф, а защото са го изкарали от равновесие. А жените това умеят най-добре. Предполагам тая си е заслужила боя.
119
1
 
0
 
! Отговори
мене преди 15 години
жалко, че и на *** и е протекла канализацията, та си се пръкнал ти! не стига, че е била проста, че те родила, ами и баща ти е бил ***, че не те е възпитал. Дано и дъщеря ти някой ден така да я видиш
118
1
 
0
 
! Отговори
мене преди 15 години
да биеш жена, мъж, дете, животно... какво значение има? всеки, който посяга на друго живо същество е изверг. А долуписалите поддръжници на боя очевидно са ги млатили майките им, бащите им, бабите им и затова това им се струва повече от нормална създалата се ситуация.
117
0
 
0
 
! Отговори
Свилен преди 15 години
Да погледнем реално на нещата:1. Огромна част от жените в България ги интересува само това колко дневни ще и дава мъжа. Те са си почти като проститутките.2. Огромна част от жените изневеряват на мъжете си/приятелите си. Прави ми впечатление, че колкото по-добре се държи един мъж с жената до себе си, толкова по-често изневеряват.3. Огромна част от жените в България са с умствен потенциал, който е за завиждане ... ако бяха шимпанзета.И когато тези жени описани по-горе (и предствляващи около 95% от всички в нашата държава) се съберат с някой по-*** тип или човек с лабилна психика (алкохолик, наркоман) или просто глупав колкото тях самите, започваме да четем за такива побои. За повечето всъщност дори и не четем, защото същите тези жени продължават да стоят при мъжете, които ги бият.И какъв очаквате да е резултата с безкрайно затъпяваща нация?Още побоища, още жени които ги търпят (коя за пари, коя защото е глупава, коя защото е гузна) и *** на нацията.Не ме разбирайте погрешно. Въобще не одобрявам подобно отношение към жените, но то произтича в хич не малка степен и от тъпотията на българската жена да го търпи.
116
1
 
0
 
! Отговори
Tedi преди 15 години
Никой няма право да посяга на друг човек по какъвто и да било начин. Има закон който гласи, че нямаш право да посягаш на човешко същество не зависимо от пола и възраста... Ама вие повече не сте човешки същества а сте *** ... за вас трябва доживотен затвор даже ви е малко смъртна присъда.. Добре че нямам мъж мислещ като вас, че сигурно съм щяла до сега да го убия... Всички мислещи , че някой заслужава бой са пълни ***, който живеят в своя си свят на бай ***.. Неграмотни комплексари изживяващи се като Рамбо... вижте ме аз съм мъж мога да набия жена си .. Мъж си, да ама на кукуво лято, вие сте жалки подобия на мъже и понеже не можете да докажете нищо в жалкия си живот посягате!!!!