Мосинов: Никога не съм бил заплашван

Двама младежи са нападателите на бургаския адвокат
10 сеп 2008 11:52,
16
Мосинов: Никога не съм бил заплашван
Снимка: БГНЕС

Двама младежи между 16- и 18-годишна възраст са нападателите на бургаския адвокат Евгени Мосинов. Това съобщиха от полицията.

Адвокатът е получил три порезни рани с остър предмет снощи около 20.20 часа на улица "Гурко" в центъра на морския град. Мосинов е бил нападнат, когато влизал в автомобила си.

Няма опасност за живота му. Той е настанен в болницата за лечение, пазен от двама полицаи.

Полицията тепърва ще изяснява самоличността на младежите и причинитеза нападението.

Същевременно Мосинов разпрати открито писмо до медиите. "Бих искал да заявя пред вас и многобройните ви читатели, слушатели и зрители своя чисто човешки шок от нелепия инцидент, в който бях въвлечен", се казва в писмото.

Мосинов заявява, че до момента никога не е бил поставян под натиск и не е бил по никакъв начин заплашван в своята работа.

"Затова случилото се е огромна изненада за мен. Сигурен съм, че извършителите на този унизителен за мене акт ще бъдат заловени и ще бъдат наказани с цялата строгост на законите, в които аз безпрекословно вярвам", се казва още в отвореното писмо на адвоката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
unknown преди 15 години
Много интересно как все ви късат, а вие учите ли учите.... Дни наред.... Вечер не спите дори.... Хайде стига се вайкайте! Доцент Пашов и той ли е като гл.ас. Мосинов? Той къса 100 пъти повече.... Мисля почти всички от вас знаят това. А и не е гаранция, че като си седиш мирно, няма някой плиткоумник да те намушка, защото така му е кеф, защото не си му симпатичен, защото е друсан.... има безброй причини.
14
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
то и ние не сме заплашвани ама ни се случва да ни къса по 100 пъти за ликвидация да си *** % никой не ни заплашва нас само ни взимат таксата и всеки семестър все по-висока ЗАЩО г-н АДВОКАТА така къса безпощтадно нямам обяснение а ВИЕ имате ли?МОЖЕ би е вид стратегия всички да станем добри адвокати като него.
13
0
 
0
 
! Отговори
none преди 15 години
nikoi ne pravi neshto bez ni6to
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво се прави на изненадан ,нападнали са го ,както нападат в бургаско всеки втори .за да го ограбят ! Защо не види колко са оплакванията и незаведените дела по случаите! Няма сигурност в Бургаско !А полицаите ,не им се работи или действат заедно с престъпниците ! НЕКА ВИДИ ТОЗИ АДВОКАТ ,КАК СЕ ЧУВСТВАТ МНОГО НАПАДНАТИ И ОГРАБЕНИ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ !
11
0
 
0
 
! Отговори
unknown преди 15 години
Принципно на успелите хора в България никой не им се радва, а всеки ги одумва. Не може да пишеш за някой какъв е, без да го познаваш лично. Адвокат Мосинов чисто човешки няма нищо общо с това, което се пише от празноглавците, които не могат да си вземат изпитите и от завидливците, които не са и никога няма да бъдат като него- като положение и личности! Как може някой да се радва толкова много на нечие нещастие? Въпрос на възпитание от ваша страна!
10
0
 
0
 
! Отговори
Бургас преди 15 години
Нищо му няма на този "Геслер".От лапане е станал 150кг.Не е нужно да го заплашвят. Това е предупреждение да не си вре гагата на всякъде. Какво се прави на три и половина "кой ми *** в гащите". Многото немъчени пари водят до това -да не можеш да ги изхарчиш.Голем функционер. Готово прасе за мас.
9
0
 
0
 
! Отговори
Tamplier преди 15 години
Господа коректори, имам чувството, че Ви и *** на този свят само за да следите за правописни грешки и да реагирате на секундата като върколаци. Вие Господа сте Безгрешни, очевадно. Тъпо е.
8
0
 
0
 
! Отговори
XXX преди 15 години
Ха такааааа...Резнаха дупето на "джоба" на царевския кмет :) веселба!! мом4ета, след месец пак ако може !!
7
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 15 години
Браво,светкавична корекция...
6
0
 
0
 
! Отговори
местен преди 15 години
мазен, ояден, лаком, мераклия ... Епитети, които не говорят добре за имиджа на един адвокат. Мафиотска кантора на червените ***... Мафиотски разправи по улиците. Мафиоти - клиенти. Мафиотски завършек... Всекиму заслуженото.
5
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 15 години
Абе заБлашван може да не е бил наистина...Но виж заплашван е друга работа...
4
0
 
0
 
! Отговори
Kaleko ATAKISTA преди 15 години
Неграмотници! За това ли ви се плаща бе?
3
0
 
0
 
! Отговори
zletak преди 15 години
"Мосинов: Никога не съм бил заБлашван"ей! неграмотници!
2
0
 
0
 
! Отговори
IE преди 15 години
Заплаха се пише с П а, не с Б !!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мосинов: Никога не съм бил заблашван