Шофьор и ватман се сбиха в София

Четири трамвая бяха блокирани на булевард "Константин Величков"
30 сеп 2008 20:42,
62
Шофьор и ватман се сбиха в София
Снимка: БГНЕС

Четири трамвая бяха блокирани на столичния булевард "Константин Величков".

Трамваите бяха спрени от движение между кръстовищата на булеварда с улиците "Тодор Александров" и "Александър Стамболийски".

На кръстовището на "Тодор Александров" и "Константин Величков" пристигнаха три патрулни коли на полицията и една линейка.

От пресцентъра на МВР заявиха, че причината за инцидента е било сбиване между ватман и шофьор на автомобил.

По предварителна информация колата била застанала на трамвайната линия и това изнервило шофьора.

Междувременно стана ясно, че автомобил е блъснал пешеходец на кръстовището на улиците „Раковски“ и „Московска“.

Пешеходецът е бил на пешеходната пътека на улица „Раковски“, когато е бил ударен от червен автомобил "Хюндай".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
varna e strahoten grad strahotno more strahotni jeni, jalko samo 4e si niamat tramvai za da sa interesni kato nas:)
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
interesno e 4e i vatmanite stanaha kato lubitelite 6afiori a uj gi u4at pove4e, koga li pilot 6te se sbie s ma6inist, te niama kak da se zasekat edin dgug, no pak moje pilot s toia deto kara stalbata ili ma6inist s kranist, eeee predstaviate li si podvodni4ar da izpluva i da pgne niakoi ribar.
59
0
 
1
 
! Отговори
anonimous преди 15 години
Стига вече с тези квалификации, каквото и да стане спорът се върти около селяни, комплексари и подобни. Истината е, че има създадени правила, които никой не спазва. По колко пъти на ден виждате коли, които минават на червено, отнемат предимство, засичат или изпреварват неправилно? Всички виждат и търпят. Някога се радвах на "шофьорската солидарност" с премигване на фарове и пр., сега само си мисля, че така може и да помогна на някой, който леко ще намали и след някой километър ще отнесе някого. Може и да звучи глупаво, но ми се иска навсякъде да има табели с телефоните, на които да сигнализираш за нарушения и НЕЩО да се случва като се обадиш. Писна ми от черни хроники и от ненормалници.
58
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе... четейки коментарите, не мога да не се съглася с това, че българинът все гледа да се прави на специалист... И направо се набива на очи глупостта му. Ето например станалата така модерна дума "комплексар". Абе за какви комплекси си говорим? Някой си хвалил Варна, друг я развенчавал... Е, къде е комлексът? И какъв е? Да не би да е Едипов? Сигурно за малоценност? А, не, последният е запазен за тия, дето използват думи, чието значение не разбират, за да се покажатр знаещи.
57
0
 
1
 
! Отговори
Б-с преди 15 години
Ей, няма и няма да има оправия, пълно е с *** - "граждани", "селяни" - все същите дребни, жалки и комплексирани същества!
56
0
 
1
 
! Отговори
еднаБГ преди 15 години
и аз това се чудя. даже два пъти прочетох статията- да не съм се объркала аз нещо...ама явно е автора й....
55
0
 
1
 
! Отговори
Boldy преди 15 години
Драги жители на град София , Варна , Бургас и др. Съжалявам , 4е трябва да ви го кажа , ама всички сме си селяни и то не малко , защото ние самите категоризираме понятията град , село , махала , квартал , блок и п.... у... тка си майни , НЕ НЕ НЕ и пак НЕ на всички комплексари било то от Варна , София или на майка си в кътния . Не ме интересува кой к'ъв е и от къде ( дреме ми на к... ура) важното е да си човек с другите . Само тогава България няма да е едно факано село . Беше ми приятно да си споделя мнението с вас , а сега да помоля *** да не го трият поне 30-40 минути , за да могат простаците да го прочетат ( ако могат да четат)
54
0
 
1
 
! Отговори
redd преди 15 години
Както винаги темата се измества - в посока политика, футбол или секс обикновено, сега заспорихме, къде и защо е най-голямата селяния. Софиянец съм, "присаден" във Варна от 30 год. и дотолкова прихванал, че приятелите-столичани ме иронизират за смйекчаването на говора ми.Мисля, че няма нищо по-естествено от това хората да търсят по-добър живот в големия град, който предлага по-добри възможности. Проблемът не е в това, че "селяните" напълно естествено търсят по-добър стандарт, а там, че/няма начин да минем без политика:-)/ кметовете,които си избираме , по различен начин вършат мисията си. Одумван/с основание или не/ варненският кмет вече 3-ти мандат си върши работата най-добре и с най-малко скандали в сравнение с всички "мегаполиси". Градът си има проблемите на урбанизацията, но се прави оптималното/не казвам всичко/ за да стане най-желаното място за живот и пребиваване в РБ. Който си е избрал простоват самовлюбен хитрец-пожарникар за управник, не търсещ решения , а оправдания , да си бере плодовете от вота. За справка - http:// .afera.bg/index.php?option=com_content&task=vi ew&id=2884&Itemid=1
53
0
 
1
 
! Отговори
adasdf преди 15 години
Много се изнервям като започнете с това кой бил селянин и кой не. Само едно ще ви кажа - по-големи селяни от софиянци няма!!!
52
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
50-ти, написа ли си домашните, че взе да оправяш България? Айде сега бързай, че звънеца бие.49 - Браво!
51
0
 
1
 
! Отговори
skolex преди 15 години
Браво на номер 49.По-хубав коментар не бях чел скоро.Лошото е,че ако не всички ,то поне повечето от тези комплексари осъзнават всичко това ,което си написала,но не правят нищо ,за да го променят.
50
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 15 години
Трябва да изчезнат от земята всички BG над 15 години и тогава ще се оправим!
49
0
 
1
 
! Отговори
гражданка преди 15 години
Четейки изказванията на 42; 46 (без да го приемат лично) и т.н. стигам до извода, че българинът като цяло (без значение къде е роден и живее) си остава ГОЛЯМ КОМПЛЕКСАР. Прекарвайки голяма част от съзнателния си живот в развита европейска страна, немога да си обясня балканския синдром "провинциалисти-столичани". Иначе ми е интересен факта, че уж сме европейци ама не сме точно и скоро няма да бъдем, докато не се изчистят поне още 5-6 поколения българи. В ЕС всеки има права, едно от които е правото на мобилност и избор на местоживеене и работа. Такива закони (всъщност никакви закони като се замисля) не важат за нас българите. Селянин или гражданин човек не го прави мястото, където се е родил и живее, а възпитанието и образованието му. За съжаление простотията все още е на високо ниво у българина и той като няма как да избие агресията от ежедневното си мизерно съществуване, започва да избива комплекси, успокоявайки се, че е роден в по-голям град или в стилицата даже и има хора родени по селата или в малки населени места и те би трябвало да се чувстват по-долу от него. Така удря 2-3 ракии, ляга си по-спокоен и сутринта се започва наново с негативизма. А, недай си боже "селяндурът" да е постигнал нещо, тогава жална му майка!!!Наистина се надявам след мноооого години българите да станем народ, защото докато се делим на софиянци и варненци, на селяни и граждани, на провинциалисти и незнам си какви, няма да има народ и ще ни управляват хора, които умело ще се възползват от липсата на сплотена нация. Ние сме си виновни и никои друг, братя "БЪЛГАРИ"!!!
48
0
 
1
 
! Отговори
Aman преди 15 години
Селянин е всеки, който пикае, плюе и *** по улиците...всеки, който хвърля отпадъците си където му падне...всеки, който се къпе веднъж в седмица от немай къде...всеки, който вони на обществени места...всеки, който не се съобразява минимално с обществените правила и норми...всеки, който издава нечленоразделни звуци...и т.н.Това е СЕЛЯНИН и ако ще да е роден в партийния дом - притежава ли горепосочените качества - е просто СЕЛЯНИН
47
0
 
1
 
! Отговори
селяни преди 15 години
Господа столичани, не псувайте и не ругайте провинцията и селяните , все пак това са вашите маики , бащи и роднини !!!!!
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Varna nai-razvit XAXAXAXAXAXA ti lud li si be. koe vie razvito - 4orapenata fabrika li XAXAXAXA
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
32. - 03:46 -От: Анонименne e do boi 1 ama zakakvo ni vikat selqni deto ne sme ot sf /...............6toto ste selqni be bate. i vatmana i toi e selqk. za tva sa bii :D:D:D:D:D
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не е точно така. Варненците, които идват в наше село Софийско, са толкова Варненци, колкото са софиянци по-голямата част от жителите на "големия град". Преди 20 години и повече, Варна беше град с 200 - 300,000 души. Сега е над половин милион, и отгоре, когато идват от селата през деня на работа. Така че, не си прави големи заключения за варненци... Иначе, за мен те са най-странните хора в България - като манталитет и поведение..
43
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
един *** сутринта с червен опел ОТНЕ НАЙ-АРОГАНТНО И АБСУРДНО ПРЕДИМСТВОТО на трамвай 9 точно преди спирката на 5-тте кьошета. *** мина на червено за него пред реслите при движещ се трамвай и за малко не бе отнесен... Да не говорим за другите абсурди, които си позволяват ***, като отнемат непрекъснато предимство, минават на червено, стоят на релсите, газят пешеходци. Всички *** ще се познаете! Мразя ви!!!!
42
0
 
1
 
! Отговори
sn преди 15 години
Ама вие не знаете ли, че Варна е най-развития град в България? Е то по хубаво там нйема. Само се чудя, тогава защо варненци не си стоят у Варната ми се натискат у големото село, дето само селяци има. Сигурно щото там се чувстват като у дома.