Мъж остана без око след меле в Казанлък

Инцидентът станал край гимназия в града, където трима пребили до неузнаваемост 37-годишния мъж
30 яну 2009 10:10,
35
Мъж остана без око след меле в Казанлък
Снимка: Булфото

37-годишен мъж е загубил едното си око след побой в Казанлък, съобщиха от МВР.

Снощи в местното РПУ е получен сигнал от 35-годишна жена, че около 13,00 часа близо до професионалната гимназия в Казанлък три неизвестни лица са нанесли побой на 37-годишен мъж, с когото живеела на съпружески начала.

Вследствие на побоя мъжът е загубил едното си око и с множество контузии по цялото тяло е приет в старозагорската болница, без опасност за живота.

Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
marais преди 15 години
мисля, че това е станало до механото (или транспорта) ;)
33
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
...тези, които са напуснали и са се махнали от страната, постоянно, тук и навсякъде, злобно плюят по България и, което е още по-просташко и ненормално, по нас, хората които сме си тук???Какъв им е проблемът на тях? Психически или културно-ценностен? Това показва що за хора са всъщност. Оказва се, че каквито и "невменяеми, необразовани, ***, деградирали ***, прости оскотели хора, жалки плюнки, комплексирани нещастници... *** народ" са останали в България, такива и са заминалите в чужбина... ПРОСТО СЪЩИТЕ БЪЛГАРИ... КЪДЕТО И ДА ИДЕШ, НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ ТОВА, КОЕТО СИ!Разбира се, има и много нормални хора, които си работят и тук, и в чужбина, радват се на живота си независимо къде са, но никой от тях не плюе България, защото само продажниците го правят...
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Emigrantite,...na vas ne vi za BG,no i na BG ne i za vas taka 4e ne ni zanimavaite prodajnici
31
0
 
0
 
! Отговори
miro преди 15 години
до #23 то софииските селяни сте по свестни избихте се и се изклахте да е**а ваща мама шопска
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ne mo ga da razbera az sam ot kazanlak i gimnaziqta e platno do policiqta i za6to policiqta ne e reagirala vednaga a dopusna da se slu4i tova
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
emigrantite ste jalki straxlivi otrepki...i fes 6te nadenete ,ako potriabva-bokluci
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vseki den ubivat hora,a ku4karite se zagrijili za besnite pomiari po ulicite,ako svitne6 niakoi -ve4e zatvor...
27
0
 
0
 
! Отговори
Котаракъ преди 15 години
Колеги,навсякъде в Европа има корупция и престъпност,разликата е в това, как обществото, държавата и институциите определени да се борят с тези пробеми, се справятс тях. А,у нас?Всеки човек е свободен да потърси щастието си и да бъде щастливтам, където той и близките му се чувстват щастливи.
26
0
 
0
 
! Отговори
Супер прос преди 15 години
В БГ живея, трудя се и се смея, макар да ми се плаче! Прави са хората да Ви плюят, щото с тва е пълна наща мила Родина - с жалки плюнки, комплексирани нещастници..прос народ - слаба държава!А тези, които винят емигрантите..те пък са най-зле - от тесногръдия тип - бай кон с капак! Бели роби сте Вие тука, не емигрантите! Живял съм и съм работил две години в Америка и това бяха невероятни години, супер беше!А тва, че някой бил съжалявал, че напуснал БГ, ей туй вече е супер смешка!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ти какви точно проблеми реши като си тук?
24
0
 
0
 
! Отговори
El Commandante преди 15 години
Продажните и безлични емигранти да не пишат в българските форуми, а да си гледат жалкия живот на неуважавани чужденци. Никъде по- света не уважават хора, които плюят родината си, колкото и да е забутана. затова тези жлаки същества завинаги си остават 2-ра ръка хора, не защото са от България, а защото не уважават мястото, откъдето произхождат. Освен това, явно не са забелязали, че в България с 1500-2000 лв. на месец се живее така, както там с 3000 евро.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Казанлъшките *** друго на могат да направят.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, побоища стават и другаде по света, но да ти извадят окото от бой - те тва го има само в *** !!!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не може да съжалява,че е напуснал *** наречен България,дива балканска страна,населена в болшинството си с прости оскотели хора!Още съм тук,но вече почвам да съжелявам за избора си.Който твърди,че българина е умен е по голям и от Бойо Борисов и Слави Трифонов взети заедно, а това е много трудно!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
postoiania spor za emigranti _ patriati seliani i sofiancifseki ima pravo da jivee jivota si taka kakto nameri za dobreaide lek den
19
0
 
0
 
! Отговори
dada преди 15 години
когато тук се заформят разговори и с удолствие ги чета :)
18
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 15 години
Във всички мнения, които прочетох има по малко истина. И това, което мога да кажа, е че България ще стане наистина един *** след 20 години... Българина е устроен така, че за да работи, за да спазва законите, да бъде честен и справедлив - трябва да бъде бит, ***. Трябва да има смъртни наказания. Иначе нищо няма да постигнем. Трябва да *** политици и мафиоти! Ама публичен разстрел! Обесвания. За да виждат другите и да НЕ правят същото.
17
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Убийства стават навсякъде... Даже и в тези държави, накъдето сте побегнали, там постоянно има такива случаи. Така че, не знам за кво говорите...И няма кво да ми се правите... Знаете от къде тръгваме, не става за 10 години да се превърнем в Швейцария... И тя не е станала това, което е, за 10 години... Чудеса се случват само в приказките... Но ние не живеем в такава...И стига сте ни говорили така "отстрани" за "вие там, дето сте тръгнали да СИ оправяте страната"... Брей, големи "чужденци" сте станали вече! Забравихте откъде сте...А вие??? "Вие там, дето избягахте...?" Нема кво... Големо постижение...
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия емигранти дето пишат срещу България в български форуми просто избиват комплекси, имат нужда да се самодокажат че едва ли не са нещо повече.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 1 е много интересна личност за мен.ясен ми е.ако тръгна да го анализирам ще ви загубя времето само.полза за него самия няма да има.само ще му кажа оттук-ТИ СИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕЧЕ КЪДЕТО И ДА СИ.