Майка заряза двумесечното си бебе в изоставена постройка

Полицията в Кирково я издирва
2 апр 2014 14:45, Анисия Иванова
9
Майка заряза двумесечното си бебе в изоставена постройка
Архив: Булфото

Полицията в Кирково издирва майката на двумесечно бебе, изоставено от нея в постройка в землището на село Домище, съобщават от полицията в Кърджали.

29-годишната З.Я. пристигнала в кирковското село със семейство, което работи във ферма. В края на март младата майка си тръгнала, без да предупреди по-възрастната двойка и без да вземе със себе си пеленачето, уточняват от дирекцията.

За случая са уведомени служителите от Отдела за закрила на детето. Бебето е настанено за отглеждане в социално заведение. Работата по случая продължава.


9
Още по темата: МВРКърджали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
XXL преди 7 години
Полицията в Кирково.."%_/:Ш=...;))) РПУ-Киркову...;)) СМЕЕХ
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъжавата плаща с наши пари за да се раждат циганитею по голям престъпник от българския държавник няма
3
1
 
17
 
! Отговори
Имам право на мнение преди 7 години
относно това, как ще се използват парите, които ми удържат от заплатата, и онези пари, които всички ние съвестно внасяме в хазната под формата на данъци.Не възразявам с тези пари да се увеличат пенсиите на хората, които честно са се трудили по 35-40 години.Не възразявам от тези пари да се отделя за издръжка на истинските сираци - тези, чиито родители са починали. Тези деца не са чак толкова много.Не възразявам от тези пари да се изплащат надбавки за ВСИЧКИ деца - до второ дете в семейство.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Действително "Крими" е най-подходящата рубрика от съществуващите за тази новина, а защо не помислите и за създаване на рубрика "Етнически особености".
1
1
 
32
 
! Отговори
Strict преди 7 години
Кога ще почнат да ги кастрират тези бездомни ***?