Разбиха BG мрежа за трафик на проститутки в Майорка

Жените дрогирали клиентите си и ги ограбвали
Обновена: 24 авг 2014 13:36 | 24 авг 2014 13:36,
39
Разбиха BG мрежа за трафик на проститутки в Майорка
Снимка: архив, Reuters

Испанската полиция обяви, че е разбила мрежа за трафик на хора, която докарвала жени от България в Испания, където те били принуждавани да проституират и да дрогират клиентите си, за да ги ограбват, предаде Франс прес.

Дванайсет души - 11 българи и един испанец - включително шефовете на мрежата, бяха арестувани на испанския туристически остров Майорка, след осеммесечно разследване, посочи полицията в комюнике.

Бандата набирала жени в България, обещавайки им работа в Испания, след което ги принуждавала да работят като проститутки на улицата или в публични домове. Жените трябвало също да карат клиентите си да употребяват алкохол и наркотици, след това да се възползват от ситуацията, за да изтеглят от банковите им карти суми, надхвърлящи в някои случаи 15 000 евро, се казва в комюникето. 

Трудно е да се изчисли целия размер на откраднатите по този начин суми, защото повечето от клиентите били чужденци, които не подавали оплакване, отбелязва полицията.

Пет българки, принудени да проституират на Майорка, били освободени в рамките на разследването, извършено в сътрудничество с българската и германската полиции.

При обиск в четири къщи на Майорка полицията конфискувала 9 305 евро и 540 британски лири в брой, няколко компютъра, два автомобила и много документи и наркотици.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 9 години
Mishelle Obam e transgender.
21
1
 
1
 
! Отговори
bg преди 9 години
Ako iranskata armia nahlue v Irak turskite travestiti 4e budat izbiti kato pilci.
20
0
 
2
 
! Отговори
bg преди 9 години
Turskite travestiti da poburzat kum gnusnija muslemski halifat v Irak predi da e stanalo kusno.
19
0
 
0
 
! Отговори
hade преди 9 години
Ako iskate oshtw takiva molia obikaliaite v Domotrovgrad ima edna koiato nikoga ne otkazva i mnogo izdarja i za razmeti problemi nepravi.Z
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петров,Онзи, който е решил да печели чрез дрога и проституция, си плаща колкото трябва и на когото трябва. Затова никой не го пита как е накупил такива коли за всеки член от семейството си, дори и за ***, който още не е завършил гимназия.
17
0
 
9
 
! Отговори
Петров преди 9 години
Няма ли кой да провери по какъв начин се купуват в Испания,Германия и навсякъде тези скъпи коли,които с честен труд *** си да съдереш от работа не може да си купиш? И като погледнеш какви *** ги карат дето са на по-малко години отколкото аз например имам трудов стаж и не мога да си купя такава кола! Проституцията и търговията с дрога и други неща се показва,но явно на никой не му пука за това!
16
1
 
13
 
! Отговори
Йово преди 9 години
Попитали радио Ереван:- Защо няма американки *** при червените фенери в Холандия.Отговор:- Защото никой не си пада по преяли слонове.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15 е отбелязал точно.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СНИМКАТА НА СТЕЛА СТОЯНОВА ВЛИЗА ЛИ В ГРАФА ***,КЪМ СТАТИЯТА ЛИ Е ? КАК ТАКА СЛАГАТЕ СНИМКИ НА ХОРА И ГИ НАБЕДЯВАТЕ ЗА НЯКАКВИ ? СЕГА ЩЕ СЕЗИРАМ СЕМ
13
1
 
7
 
! Отговори
до неутрален преди 9 години
Ама "мъжете" като теб ли
12
3
 
16
 
! Отговори
ПОНЕЖЕ ТРИЯТ преди 9 години
ПОЗНАЙТЕ какви са "момите" по околовръстното на София
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не бъркайте това са рускини - *** нашите са девстени ***
10
13
 
9
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
Абе българките в света са известни като леки жени, официално или не всички бръмчат коя за мерцедесче коя за ботушки или парфюмче, или пък за по-добра работа няма чужденец който да не е казал че бг жените са леки... то и мъжете са леки вече...
9
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е ясно - били са *** или турци тия. Българите сме свестни, навсякъде ни знаят като работливи, честни и интелигентни. Българките не проституират, българката е свесна. Но *** са ни проблема и турците, иначе ние сме свесни.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този номер са го научили от Бразилия, там обаче ти сипват опиат в питието докато не гледаш, после два дена не знаеш на кой свят си.
7
4
 
48
 
! Отговори
Хонорик преди 9 години
Сводниците трябва да бъдат убивани или да лежат поне 20 години.И не се правете на интересни,че само ромките били ***.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дайте ги на нашите полицаи.те не ги разбиват,само ги къртят
5
3
 
30
 
! Отговори
Georgi Georgiev преди 9 години
Клиентите си кротуват и не се оплакват за да не научат съпругите им с какво са се занимавали . Ако са били Американци при връщането им в USA ще им бъде заведено следствие и дело за спонсориране на Проституция , следва солена глоба , задължително уведомяване на съпругата и вкарване в специален регистър на Sexual Offenders .
4
6
 
8
 
! Отговори
chach преди 9 години
kak razbraxa che na sila sa prostitoirali
3
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега Испания ще изпрати мафиотите обратно в България, за да бъдат съдени тук и българският съд ще ги пусне на свобода веднага, след като си платят.