Ужасяващо: Намериха детско телце в затворен куфар

Момчето е на видима възраст 5 г., по тялото има следи от насилие
Обновена: 21 мар 2015 13:55 | 21 мар 2015 13:52,
84
Ужасяващо: Намериха детско телце в затворен куфар
Снимка: архив, Булфото

Телце на момче е намерено в затворен куфар на 20 март в района на село Пасарел, съобщиха от СДВР.

При първоначалния оглед са констатирани следи от насилие.

Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмнокестенява коса, кафяви очи и светла кожа.

От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието.

Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние.

Всички, които разполагат с данни, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
простак преди 9 години
За тия,дето плачат за тато ИМ Тошо.Пикът на брой убийства у нас на 100 000 души е през 90-те.За последните 15 години броят е като за последните 15 преди 1990.Преди това дори е бил по-висок.Статистика.Другото е чисто субективно.Жалко за детенцето.Ужас!Потрес!Но!Във ВСЯКО общество има ***.
46
0
 
2
 
! Отговори
mp преди 9 години
Каквото и да се е случило,този път трябва да се каже истината!!Зачестиха ,,самоубийствата'',убийства с много бързо открити извършители.А колко са с нарочно неоткрити??Сериен луд убиец ли е, за донорство ли е-което е много важно.Положението е сериозно,хора!!.Мисля .че трябва референдум за смъртното наказание!Всеки майка го е раждала,ама не за да е убито или насилено от дете на друга майка?
45
0
 
3
 
! Отговори
родната полиция 3 преди 9 години
Жалко за детето. Мъка и нещастие в този Свят. Щастие,любов и сила в онзи.
44
0
 
6
 
! Отговори
родната полиция 1 преди 9 години
Когато Хорейшио се върнал в Америка го питали, какво е видял в България.Учуден,Хорейшио отговорил:-Заведоха ме в българско МВР.Гледам и не мога да повярвам на УШИТЕ СИ. Мизерия,МС-ДОС компютри и техника от времето на Хитлер. Само един химик за цяла България,машина за ДНК анализ няма,както и много други неща.Тогава разбрах. В БЪЛГАРИЯ ИМАТ МАШИНА НА ВРЕМЕТО.
43
0
 
2
 
! Отговори
родната полиция 2 преди 9 години
Чък Норис-тексаския рейджър каца на летище София. Българската полиция го посреща и пита за причината на тази височайша визита.Чък ядосано отговаря:- Къде ВИ е МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО?
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблема не е в полицията, проблема не е в политиците, проблема не е в олигарсите, проблема не е в мафията! ПРОБЛЕМА Е В СТОЛИЦАТА !!!
41
0
 
12
 
! Отговори
... преди 9 години
Само дето Европата не ни е виновна, а калпавите ни политици. Иначе вече случаи като този не ме изненадват, всичко е възможно в тая *** дето я наричаме държава.
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама голямо лицемерие в Европа,отвратен съм!Около нас войни,всеки ден умират невинни хора,милиони бежанци,хаос,обаче европейските бюрократи се загрижили за правата на убийците и психопатите,сакън,смъртното наказание хич не е демократично,демократично е,обаче всеки ден да се убиват садистично малки невинни създания!Даже и папата се изказа вчера по въпроса,обаче за хроничните педофилски скандали в светата Църква-нито дума !Омерзен съм,с какво право някакви хора ни налагат собствените си разбирания?
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ ПОЛИЦИЯ, ВИЕ СТЕ ЛЕЛКИ. КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ВИ КАЗВАМ. ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК С ГРИВНА. ЗА ДА Я ИЗВАДИ ТРЯБВА ДА СИ ОТРЕЖЕ КРАЙНИКА. ДОБРИ ЛЕЛКИ СТЕ ВИЕ. ЕДНО ВРЕМЕ, ЧЕНГЕТАТА НИ ВРЪЗВАХА ЗА СТЪЛБО И ДЪРВЕТА С БЕЛЕЗНИЦИ. ПОСЛЕ, КАТО ИЗВАДЯТ ПАЛКАТА. УДРИ! ПОНЕ 10 МИНУТИ. ДНЕШНИТЕ ЧЕНГЕТА СА ЕДНИ СМОТЛЬОВЦИ
38
1
 
26
 
! Отговори
отвратен преди 9 години
Искам национален референдум за връщане на смъртното наказание.
37
2
 
27
 
! Отговори
ники преди 9 години
Господ да даде мир на това клето детенце! Амин! Убиецът му бих убил, без страх от Бога, и без страх за мен самият. ***, посегнала на дете не заслужава живот!!!
36
2
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 9 години
Каквито коментарите, такава и медията. От време на време влизам в Днес, за да се убедя, че все още в този сайт пишат коментари най-големите *** и най-многото *** в страната. Бива ли за такава общонационална трагедия да се пишат коментари за ГЕРБ, БСП, ДПС???? клета Майка България...
35
0
 
3
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Познавам Пасарел. Даже там, съм пазил, на "дуспички". На бившия кмет...Всеки ден, вече гадости с деца!...
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Битова престъпност в Северозападна Българияскоро и в София.Тогава 2 милина софиянци трябва да излязат от фейсбук и да рзберат, че София не е България,да се организират и да сложат ред в държавата ни.Излезте от виртуалния свят, вдугнете гордо глави и си подредете държавата
33
1
 
28
 
! Отговори
Kuncho преди 9 години
Дано убиеца или убииците не видят спокоиствие във веки веков! ***!
32
2
 
27
 
! Отговори
хитлер преди 9 години
В тази стрна е пълно с убиици и престъпници. За пореден път се убеждавам,че България е страна с най - хубавата природа но в нея не живеят други освен кучета...
31
3
 
7
 
! Отговори
www преди 9 години
До Анонимен 50Това не е само Ваше чувство, а и категорична констатация на Централната избирателна комисия. Вижте само какви сме ги натиктакали у валадата!
30
1
 
8
 
! Отговори
yavor преди 9 години
abe ***. vie normalni li ste be..kvi sa tiq komentari.. uzas. ni6to 4ove6ko nqma vav vas..***.
29
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасявам се и от новината, и от коментарите. Имам чувството, че не само самите убийци, но и половината народ са завършени психопати.
28
3
 
5
 
! Отговори
аожо преди 9 години
До за 15 аожуняма никакви мутри, политика - точно битова драма си беше, стил древногръцка трагедияи бащата, като и майката-убийца, не беше съвсем в редзнам го, защото ми бяха съседисега се сетих - Пепи беше горкото дете, майка му - Даниела