Пиян американски войник шамаросал ученик в Сливен

Родителите няма да повдигат обвинение
24 апр 2015 21:13, Александър Попов
456
Пиян американски войник шамаросал ученик в Сливен
Американските войници са базирани в Нов село. Снимка: Булфото

Американски военнослужещ в нетрезво състояние е ударил ученик в Сливен. Това съобщи за БТА говорителят на МВР-Сливен Първолета Мандинска.

Инцидентът е станал днес следобед в центъра на града в близост до Пето среднообразователно училище "Пейо Яворов".

Американецът, който със свои колеги е бил в Сливен в свободния си ден, е започнал разговор с ученици, които говорели английски.

Според очевидци, той е ударил шамар на детето, защото му се присмяло.
 
Свидетели на събитието са станали служители на общинска охрана, които са се обадили в полицията. След разговор в районното управление с родителите на детето, военнослужещият се извинил.

Родителите нямало да повдигат обвинение.
 
Дали мъжът ще бъде наказан ще решават неговите началници във военния полигон "Ново село", каза още Първолета Мандинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
2
 
8
 
! Отговори
БГ преди 8 години
На Българските граждани им е хубаво такъв тип обноски!!!То 500 г. турско робство,то комунисти,то мутри...като зоологическа градина сме!!! Загиваме като нация!!
161
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почна се ,пиян американски войник,ударил ученик ,родителите няма да повдигнат обвинение.При положение,че контингента е малко,какво да очакваме след това?
160
1
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Хахаххахах до 328 - НЕВЕРОЯТЕН СИ АХААХААХААХААХАХ
159
6
 
11
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Някой да ми каже някога дали руски войник е удрял дете нас ?Тези не само ще ни бият ,но и ще ни ...т. Ние ще се превиваме от щастие ,защото са "новите ни братя". " Ай сиктир"на такива братя.
158
1
 
9
 
! Отговори
ще те наградят с орд преди 8 години
Във Виетнам американците са убивали на всеки един военен виетнамец - по трима цивилни. Във Виетрак и във Виетганистан, американците утрепват на всеки един военен - по четирима цивилни. В Югославия при бомбардировките, на всеки един убит военен се падат по пет цивилни. В Пакистан и Афганистан, при бомбардиране с безпилотни самолети, квотата е вече един убит военен към 28 (двадесет и осем) убити цивилни. Ако застреляш човек в САЩ, ще те осъдят на смърт. А ако застреляш цивилни граждани, не американци, извън САЩ, ще те наградят с орден.
157
1
 
18
 
! Отговори
чест и гордост преди 8 години
За нас в България е чест и гордост, че британските и американските самолети ни бомбардираха през Втората световна война. Бяха убити над 4200 души. Ако не ни бяха бомбардирали, ние щяхме да потънем в неизвестност. И никой нямаше да знае за нашето съществуване. 70 години по-късно, като благодарност за бомбардировките, ние станахме васали на американците и доброволно си подлагаме долната част на гърба за третиране от тяхна страна.
156
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родителите нямало да повдигат обвинение.Те са се извинили за грубата и бепардоннна постъпка на сина си, благодарили са на американския рейнджър за доблестната му и теройска постъпка и след дълбок поклон, са целунали ботушите му.Кметът на Сливен и партийни активисти на ГЕРП са държали благодарствено слово, пели са американския химн и дълго са забавлявали високопокставените гости - освободители от омразния тоталитаризъм.те са набегнали на факта, че при комунизма вбългария не е имало банани и такив
155
9
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 8 години
Земя като една човешка длан...написал бе поетът.Но днес една червенa сганя граби на парчета.Народа беден се е сврялв черупката безволени дреме тихо оскотял,макар и недоволен.Пълзят навред ченгета стари,заемат важен пост след пост,крепят властта на тез другарищо грабиха народа ***.Народ нещастен с участ зла,със Турция за наковалняи чук отгоре от Москва...Кърлежи с червени връзкиграбят бедния народвсе по-нагло и по-дръзкоправят го на ***.У народа няма злоба,явно иска да е роб,сърба си покорно боба,верен им е чак до гроб.
154
0
 
16
 
! Отговори
Роско Чехълчето преди 8 години
Вечна дружба ! Вечна дружба !
153
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами те хамериканските на друг не могат да надвият и за това на деца посягат.
152
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първата жива торпила - героят Списаревски никога не е правил ниски поклони и пред представителите на Хилядолетния райх известен е случаят, когато в школата във Вернойхен (Германия) набил един немски летец-капитан, който обидил България и нейните летци, наричайки ги балкански ***.
151
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
а вие какво очаквахте алкохол наркотици проституция това идва следкаубоите утре ще вземат да стрелят и пак нищо не пискайте ами мислетес главите си
150
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам и с това ще свикнем. След време ще викаме това дете как е могло да обиди, къде му е възпитанието. Полека лека всички наши сетива и национални чувства ще бъдат до такава степен притъпени, че няма да ни пука.
149
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
особено непримирим е Списаревски срещу безродниците и слабите духом които гънат гърбовете си в чуждопоклонство. Срещу тях трудно сдържа гнева си. Ръцете го засърбяват. Свива юмрук. Известен е случаят от честването на един 24 май, когато събралите се летци празнично се веселят в градския Военен клуб в Плевен заедно с току-що завършилите зрелостници. И докато летците пеят български военни маршове и Хубава си моя горо, наперените младежи демонстрират нископоклонството си пред Хитлерова Германия, пеейки немски маршове. Списаревски зашлевява един от тях, а останалите млади хитлеристчета се раз
148
0
 
12
 
! Отговори
zdr преди 8 години
Американски войник шамаросал детето на Соломон Паси-каква ли ще е реакцията?!
147
0
 
12
 
! Отговори
Български герой преди 8 години
Възпитан от дядо си, Д.Списаревски от малък се запознава с българската история и ясно осъзнава кой има най-голям принос за освобождението ни от османско иго руският народ. Негов любим герой е подполковник Калитин спасителят на Самарското знаме от турците при Стара Загора. Затова, когато го питат защо иска да учи в руско училище, Списаревски отговаря: Защото дядо ми е учил някога в Русия и защото подполковник Калитин е загинал за България.
146
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
докато не пристигна някакъв техен началник,който специално го докараха от база"Ново село"с микробус за да ги озаптява.Като го видяха за около една минута всички бяха в автобусите.А този пияния и неадекватен не само че е ударил дете ами се държал неадекватно ,като е обиждал и нашите полицаи и техните Началници,а също и Командира им който е бил там.Нещата въобще не са такива,каквито се опитват да ни ги представят.А Вие сами си правете изводи.
145
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родителите нямало да повдигат обвинение..Те поканили доблестния войн на печено агне и баница, като щели да го запознаят и с дъщерите.А, и със по хубавите си синове.
144
0
 
11
 
! Отговори
американеца преди 8 години
е постъпил типично по балкански - бой, е.ане и српска (упс - кънтри) музика. Така е като не си свикнал на местните питиета
143
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Партийният клуб на ГЕРБ в Сливен събира средства и ще постави паметна плоча за геройската постъпка на хамериканския доблестен войн, наш освободител от *** - оказва се, че битият ученик е с комунистически разбирания.