Бабата на бащата на Ани: Той никога не е бил агресивен

Според Снежана цялата история е нагласена от Димитрина
20
Бабата на бащата на Ани: Той никога не е бил агресивен
Снимка: БТА

„Не мога да повярвам, че е извършил това, в което го обвиняват. Той никога не е бил агресивен. Ако случайно го е извършил, трябва да има присъда”. Това каза пред Нова телевизия 67-годишната баба на Станислав, бащата на убитата в Гърция 4-годишна Ани.

Още по темата
Снежана Бакърджиева живее в Дряново и там се е грижила за Станислав, докато той не заминава за Гърция на 14-годишна възраст.

Според Снежана цялата история е нагласена от жената на Станислав – Димитрина. Тя обаче твърди, че не познава добре майката на Ани.

„Докато е бил при мен, не съм виждала да е агресивен. Той дори човек не може да удари. Реве за животните. Бяга и ги крие само и само да бъдат при него”, добави Снежана Бакърджиева.

Тя се информирала от вестниците, че внукът й употребявал наркотици.

Снежана казва още, че не поддържа връзка с родителите на Димитрина и ги е виждала само веднъж, когато малката Ани била на 20 дни.

Полицаи от отдел "Убийства" на Дирекцията по сигурността в Атина пък изразиха подозрения, че 4-годишната Ани е била заклана, разчленена, сварена и преработена по модела на специфичен обред, напомнящ сатанински практики.
 
Основания за подозренията дава фактът, че детето е заклано през Страстната седмица, а от последните части от тялото на момиченцето бащата се е отървал на самия Великден.

Биологичният баща на Ани - 27-годишният Станислав Бакърджиев, е признал, че е накълцал детето си късно през нощта на Велики четвъртък. След това е сменил показанията си, заявявайки, че е извършил зверството на Велика сряда.

Никой обаче не би могъл да знае каква точно е истината, тъй като всичко се основава на показанията на бащата. Той е признал, че е разчленявал трупа на детето до неделя - Великден.

Ако е вярно, че обвиненият в убийството на родната си дъщеря Станислав Бакърджиев е следвал сатанински ритуал, полицията в Атина трябва да разкрие дали с него в конкретния ден не е имало и други хора.

Според разкритията до момента 27-годишният Станислав Бакърджиев е разчленил, сварил и преработил с миксер тялото на детето, след като го е намерил, според думите му, мъртво на канапето в дома си.

Разследващите полицаи твърдят, че тялото на Ани никога няма да бъде намерено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое пък му е съмнителното? Бабата е родила на 20, майката също. Не е толкова станно. От 27 до 67 са 40 години. Нормално е една жена около тази възраст да има внуче.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тази майка, която ще си зареже детето и ще замине сама за Великден в другия край на Европа?За таткото няма какво да коментирам, то се вижда, а и сам си е признал.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - *** дайте я тая баба на снимка деми даваха я по тАлАвизията. Няма да се впечатлиш.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Tulski - Леко малко съмнително, с такива млади баби.какво му е съмнителното, родила е на 12-16 г и майката нещо подобно. Извратеняци.
7
2
 
4
 
! Отговори
Иванова преди 8 години
Не пишете глупости. До сега в гръцката преса, телевизия, или изявления на полиция не се е говорило за някакви ритуали. По следите от кръв, високо на стената над креватчето на детето се предполага, че детето е убито, а след това е направил останалото, за да прикрие деянието. Кръвта над креватчето е от евентуален силен удар в главата, а намерената на останалите места-след неговата смърт. Майката отива за великденските празници в Берлин. Просто съвпадение с празниците, не се говори за ритуали!Жалко
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** дайте я тая баба на снимка де, защо я криете? Да не би да е шведка, а? Или може да излезе на фото само в ясен слънчев ден, бухахах ...
5
3
 
16
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Поне гръцкият съд да му даде доживотна присъда, а пък затворниците със сигурност ще се погрижат за него.По скоро е разфасовал детето за да му продаде органите ,отколкото да участва в сатанински ритуал.За наркотиците трябват много пари ,дори и за евтините, не кокаин например. Горкото детенце ,дано почива в мир.
4
3
 
19
 
! Отговори
777 преди 8 години
не е задължително да си агресивен, за да си убиец
3
3
 
19
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Той гръцкият министър си го каза - и 2 години да му дадат, останалите затворници ще намерят начин да го оправят.
2
5
 
7
 
! Отговори
джъстис все пак! преди 8 години
*** ще получи доживот гаранция а в затвора ще попадне на хора и ще го освободят от непосилната тежест на битието!
1
3
 
25
 
! Отговори
а ся преди 8 години
Кукунделата не го виждала и чувала ама се изказва , то света потресен от внучето и ама нали трябва да влезем в новините . Обичал бил животните !? А май се оказва че най обичал дрогата и травеститите ....