Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив

Благой Сапунджиев убил семейството си с нерегистриран пистолет
5 яну 2016 08:52,
79
Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив
Снимка: flickr

Нерегистриран стар армейски пистолет "Валтер П38" е оръжието, с което шофьорът Благой Сапунджиев уби вчера жена си и детето си в дома им и след това отне собствения си живот. Това стана ясно от думите на старши комисар Христо Разсолков, шеф на полицията в Пловдив.

Мъжът не е имал друго оръжие на свое име, чисто е и неговото криминално достие.

Още по темата

"Трите трупа са намерени в спалнята един до друг, като детенцето е било между родителите си. И тримата имат огнестрелни рани в областта на главата. Всички факти до този момент сочат, че няма вероятност външно лице да е влязло в апартамента и да е извършило убийството", обясни пред bTV Разсолков.

Той посочи, че на този етап няма доказателства, които да подкрепят версията, че дългове стоят в основата на трагедията.

"Няма установени задължения към банкови институции и физически лица", подчерта той.

По думите му няма и информация, че съпругата на Сапунджиев е била обект на заплахи.

"Няма данни да е имало битови скандали, няма данни за употреба на алкохол или наркотични вещества". В същото време Разсолков посочи, че младото семейство е било разделено от известно време, като мъжът е живеел при родителите си и често е посещавал адреса.

"Понякога ревността е много лош съветник на човека, може да го накара да е ужасно жесток в своите действия", коментира на свой ред психиатърът д-р Веселин Герев.

По думите му побъркването от ревност може да дойде след една-единствена искра.

Dnes.bg припомня, че кървавата драма се разигра вчера в Пловдив. Трупове на мъж, жена и дъщеря им бяха открити в апартамент в "Кючук Париж".

Две са основните версии, по които работят разследващите двойното убийство с последвало самоубийство в Пловдив. Една е, че 35-годишният Благой Сапунджиев е убил жена си Дани и 5-годишното си дете Петя заради ревност. Въпреки, че живеели разделени, двамата се виждали заради детето, а скандалите били чести.

Друга версия гласи, че до трагедията се е стигнало заради финансов колапс в семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
7
 
! Отговори
Крис преди 8 години
Господ да пази... но знам колко обичам малкото си дете и това е .... болен мозък .... защо ще лишаваш малкото създание от живот... ядосан си на нея.... но защо детето.... защо? Ако пък накаже нея детето ще е сирак.... и ще страда. Дано онзи горе му прости.
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Симпатична и чаровна жена.Ама чак красавица,след която да се обръщаш...
47
3
 
1
 
! Отговори
Край преди 8 години
Любовта и вярата са силно нещо и могат да убиват и реално убиват повече хора от парите. Така например камикадзе за пари не се става. Детето си за пари никой не убива. Уважавайте любовта и вярата.
46
1
 
3
 
! Отговори
до 63 преди 8 години
100% съм сигурен че отговаря и за това че си се родил!
45
11
 
4
 
! Отговори
miro преди 8 години
За всичко са виновни:"тази демокрация",филмите,които ни промиват мозъците,американската музика,която навред се плъзна!Ние американци ли сме?За всичко да отговаря Бойко Борисов!
44
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ako jenata e bila lyubovnica na 6efa si i mu e dala klyu4a-toi e vleznal bezprepqtstveno i e svar6il tazi rabota.
43
5
 
0
 
! Отговори
iii преди 8 години
Do 37"Shtom do tam sa stignali tova si zasluzhavat". Tochno. Vsichki zasluzhavat da sa myrtvi. 3 kurshuma. Niama sluchaini neshta.
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СантименталенЩом до там са стигнали да ги тормозят психически значи това си заслужават. Връзка в която няма откровенно разбирателство а само изискване от една страна не заслужава да се продължава заради каквато и да е причина
41
5
 
1
 
! Отговори
Za Misyl преди 8 години
"Bog da prosti"- laf, koito se trybi za vseki umrial. Ne e tozi Bog, koito triabva da prosti, ako triabva neshto da se proshtava na UMRIAL. Jivite triabva da proshtavat. Myrtvite, s koito e jivial tozi. Horata proshtavat. Bog gleda seir. Gledaite Chovek da Vi prosti! Ako chakash Gospod da ti proshtava... Bezsmislica pylna.
40
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последната смъртна присъда изпълнена над гена в България е на една бабка, която докато гледала внучката си, минала една съседка и й намекнала, че внучето не било от сина й. Бабата без да се замисли взела детето и го метнала в горящата печка.Като ви чета май всички ще оправдаете бабата, а? Или поне ще почнете да търсите доказателства нейно ли е внучето, не е ли нейно...
39
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СантименталенКакви глупости пишеш бе човек? Нормален мъж като смята, че жена му не е стока, просто я праща да си върви отдето е дошла, не си убива детето! Не знам дали жената е дала основание за ревност, но каквато и да е ситуацията, какво е виновно детето в случая? Подобно поведение е психарско! А за качествата на жените ще ти кажа, че каквото си си избрал, с такова ще си тровиш живота. Никой не ви е крив, че се хвърляте на кифли!
38
7
 
0
 
! Отговори
za RazMisyl преди 8 години
1. Bashta da ubie deteto si. A ako deteto ne e ot nego?2. "Bog da prosti nevinnoto dete" e smeshno. Na "nevinen" kakvo ima da mi proshtabash? Mislete kato pishete klisheta ot vremeto na pra pra babite vi.3. Koi e bil ubit pyrvo: maikata ili deteto? Mnogo e vazhno, za da se znae kyde tochno shte byde izpraten vyprosnoto prevyplashtenie na "myzh" sled kato se e ottyrval ot kojata si.
37
15
 
20
 
! Отговори
дебел мъж преди 8 години
Ето затова не се женя. Имам доста добър доход.Всяка година от селата идват изгладнели Йорданки на по 18г и си хапвам агнешко.В момента когато станат Дани-та и манекенки-шута и да идва следващата Йорданка-Дани. Чиста работа.
36
20
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжете не сме обичани. Затова нямаме стимул и мотивация за нищо. Знаем, че сме използвани за пари и за материални неща. Българският мъж не е обичан, определено. И винаги го сравняват с разни италианци, германци и треторазрядни американци. Колко били успели. После идват депресиите, алкохолизма, болестите и смъртта.
35
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До реалист На това се казва- "разделение на труда".Според антрополозите, това е причината *** да стане човек. И в това семейство е било така. Единия кара ТИР, другия-джип. Единия върти геврека,другия си прави селфита. Единия носи парите,другия се "облича стилно".Единия е лош и дебел,другия-красив,мил и добър.
34
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората се събират и разделят няма нищо лошо в това лошото е когатож единия прецака другия . Не може да и купи апартамент и да се върне после при родителите си а тя да си живее живота с други мъже в купения от него апартамент.
33
14
 
28
 
! Отговори
Сантиментален преди 8 години
Не оправдавам това, което е извършил. Убийството е винаги ужасен акт. Обаче и жените имат често вина - ***, купи, продай, недей, искам, внимавай, остани, спри, давай - при такива инструкции няма как да не психясаш. Жени, колко от вас тормозейки мъжете си с капризите си си давате сметка за емоционалното им състояние?
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Няма данни да е имало битови скандали, няма данни за употреба на алкохол или наркотични вещества". Малко по-надолу четем: "Въпреки, че живеели разделени, двамата се виждали заради детето, а скандалите били чести."Златко, Златкоо... мамин златен. Може ли да си толкова заблеян?!
31
10
 
23
 
! Отговори
Крум преди 8 години
"Ревността убива! Доказателството: Трите трупа в Пловдив."Това не е вярно! Сривът на ценностната система, новите западни "ценности", липсата на държавност/закон,власт,респект,авторитети пр./- това са причините !
30
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Д0 31 и 32. Защо пък касиерката трябва да мисли.Баламата "дебел и лош съпруг",блъска с ТИР по пътищата,спи по паркинги на студено като куче.Носи парите в къщи,ама на "манекенката" не и е достатъчно. Айде и кредитче,на негово име естествено.И карам джип,"обличам се стилно",телефончета, кафенца, дебелия съпруг плаща наема и сметките и го няма в повечето време-пей сърце.Едва ли една манекенка може да стои сама месеци... Баламата е търпял останалото ама от последното е превъртял и...