Пиян шофьор изхвърли багажа на пътниците от автобус

Хората се оплакали, че водачът е неадекватен и лъха на алкохол
12 сеп 2016 18:47,
12
Пиян шофьор изхвърли багажа на пътниците от автобус
Снимка: Архив, Булфото

Шофьор изхвърли пътниците от автобуса за София, след като те го заподозряха, че ще ги вози пиян. Инцидентът е станал в неделя по обяд на автогара "Юг" в Пловдив.

Автобусът на "Витоша експрес" трябвало да потегли от сектора по разписание в 13:00 ч., пише "Марица".

Пътниците обаче забелязали, че водачът се държи неадекватно и лъха на алкохол. Няколко човека се оплакали на билетната каса, за да се оплачат, а други позвънили на тел. 112, за да сигнализират, че пиян шофьор ще потегли с пълен автобус от Пловдив за София.

В отговор шофьорът на автобуса отворил багажното отделение, нахвърлял набързо чантите на пасажерите край сектора, после се качил в празния автобус и напуснал района на автогарата.

Малко след това на мястото пристигнали служители от Второ районно, които разпитали пътниците и тръгнали да търсят почерпения шофьор.

От „Витоша експрес” са осигурили друг автобус, който да транспортира изоставените хора до София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
STAR ZLOBAR преди 7 години
PREDI DA SE OBADQT NA 112 I POLICIQTA,PATNICITE E TRQBVALO DA HVARLQT EDIN ZDRAV LOBUT NA PIQNIQ VODACH.......AKO BESHE POTEGLIL S HORATA I STANESHE KATASTROFA S AS ZAGINALI KOI SHTESHE DA E VINIVEN ?
2
4
 
4
 
! Отговори
Разбиращ преди 7 години
До ВАЖНОКакво му е модерното на G500?Дялан с теслата отвън а вътре е като Уаз Хънтър.Абсолютно нелепа цена.За тези пари има къде къде по-атрактивни модели а Мерцедес.Мадата на тоя варел беше по времето на мутрите и сега го карат само такива тъгуващи по старите времена.
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До1Да занесеш мерцедеса на шефа ти до автомивката не се брои