Помогнете: 13-ти ден издирват 39-годишния Димитър

Мъжът е видян в София, има и психично заболяване
23 яну 2017 21:55, Анисия Иванова
5
Помогнете: 13-ти ден издирват 39-годишния Димитър

13-ти ден издирват 39-годишния Димитър Павлов Иванов от с. Бозвелийско, Варненско. Преди дни се обаждат на семейството му, че са го видели в София, но лицето, докато отиде до полицията, Димитър изчезнал. Не е сигурно, че е бил той, съобщават близки на изчезналия.

Според баща му мъжът станал в 2,30 ч. посред нощ на 11 януари, за да отиде до тоалетната на двора и оттогава го няма. Следите му свършват в центъра на селото. Напуснал е дома си с черна шушлякова шуба, тъмносин анцуг и блуза с висока яка от изкуствена материя с тъмно и светло сини хоризонтални раета. Бил е обут със сиво-зелени гумени ботуши.

На главата е бил с черна плетена шапка. Димитър е на 40 години, висок 180 см, с влошено здравословно състояние. Два дни преди да изчезне във варненската болница му е поставен катетър. Има психично заболяване, а преди да изчезне е бил с бронхопневмония.

Половин час след като не се връща баща му звъни на 112. Събуждат и кмета на селото Живко Панев, който тръгва с колата си от Провадия в 3,30 ч., но преди селото е спрян от огромните преспи затрупали пътя. На другия ден от Варна пристигат специалисти с кучета, но досега Димитър не е открит.
 


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
боян преди 3 години
Мъжът е видян в София, има И психично заболяване

ХАХАХАХХААХАХАХАХА

евала за подзаглавието
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам сили на семейството. Човекът най- вероятно никога не е напуснал селото. Ще го намерят след като се стопи снега. Ще има доста хора, които случайно са го "видели" някъде. Не е той, няма как да е. Човек трудно възприема такива неща, докато не види тялото... Ние бяме в подобен кошмар за 3 месеца. Къде ли не го виждаха, София, Пазарджик, а реално нямаше как да е отишъл до там. Много съжелявам...Искрени съболезнования.
1
4
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
"13-ти ден издирват 39-годишния Димитър Павлов Иванов... Димитър е на 40 години, висок 180 см..." Бива ли така?