Жена се хвърли пред влак на метрото в София

Движението на мотрисите е спряно в двете посоки
Обновена: 11 фев 2017 14:28 | 11 фев 2017 12:38, Елка Василева
147
Жена се хвърли пред влак на метрото в София
Снимка: архив, Булфото

Жена се е хвърлила пред движеща се мотриса на метростанция "Жолио Кюри", съобщиха от МВР.

Движението на метрото беше спряно в двете посоки между станциите "Младост 1" и "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Жената е загинала.

От МВР съобщиха, че жената е била на 46 години, самоличността й е установена, пише "24 часа".

По всичко личи, че инцидентът в метрото е самоубийство. Това каза за "Фокус" изпълнителният директор на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев.

„Прегледани са записите в диспечерския пункт, на които се вижда как жената чака влака, засилва се и се хвърля пред него. Така че това е самоубийство – няма технически проблеми или друго, което да предизвика подобен инцидент“, обясни инж. Братоев.

Тялото на жената вече е транспортирано. Машинистът е изведен и ще бъде сменен до края на работната смяна. Предстои с него да работи психолог. „Жената буквално се хвърля върху предното стъкло“, обясни инж. Братоев.

Първоначално беше разпоредено да бъдат пуснати автобуси по маршрута на затворения участък.

Малко след 14 ч. от Столичната община съобщиха, че движението на метрото в отсечката "Васил Левски" - "Младост 1" е възстановено и в двете посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: метро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
33
 
! Отговори
Неанонимен преди 7 години
До Анонимен126Сега Семерджиев ли е виновен?Той да, и Румен Радев също!Долу БСП !Оставка!ОСТАВКА!
112
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е прочела стратегията за управление на БСП и се е хвърлила под влака.Дойдат ли комунистите на власт и по-лошо ще стане.
111
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 125Ти чети! Той питаше дали има ПОНЕ ЕДНА метростанция, в която не е възможно безпрепятствено минаване в другата посока! И аз му я посочих!А такива като теб, които дават "акъл" без да мислят (щото явно няма с какво) - колкото искаш по форумите!Разбра ли, или да повторя?
110
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДа,той е виновен,до преди лесец,беше виновен за всичко Борисов!
109
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази българка е символ на българската нация във времена на демокрация - самоубийствената истина
108
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена е доведена до ръба на човешкото отчаяние. Само, когатоуте изпитат болката на нейните близки, само тогава ще им се променят представите за по-добро и към по-добро.Тръпнете в очакване утре може да е вашата, жена, приятелка, близка, майка. Господ да вие на помощ!!! Молете се на четири икони и в съня си адов. Както в ада така и на земята. Покварен и думата излята.. Но на блажений вярващ и окаян. Плачевен, дълбок и покварен. Дявол, с дявол в две и сам едно лице, другото изтрито. Си. дъша.
107
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Семерджиев ли е виновен?
106
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я чети бре момко, Жулио Кюри. Къде ти е спирка "Мусагеница" нещо и географията не ти е ок.
105
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Сър Пичук 103"Мусагеница"! След като не го знаеш, не се опитвай да се правиш на много умен! Личи си, че не ти се получава!
104
1
 
68
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
не плюйте и не хокайте бедната жена бе нещастници,вие всъщност знаете ли колко сте ниски духом и мухи еднодневки? (вярно е че,умрелия не разбира че е умрял-както и тъпия не асимилира че е ***...само околните го знаят)
103
30
 
36
 
! Отговори
ДАЙТЕ ВИДЕО :D преди 7 години
АЗ ГЛЕДАХ ЕДИН РУСКИ КЛИП КАК ЕДИН СКОЧИ ОТ ЕДНА СКАЛА АМА ГЛАВАТА МУ УЦЕЛИ ТОЧНО ЕДИН КАМЪК А НЕ ВОДАТА И СЕ РАЗТВОРИ КАТО ТИКВА.ЗА ДА ОТСЪДИМ КАКВО ТОЧНО Е БИЛО ТРЯБВА ВИДЕО В КОЕТО СЕ ВИЖДА ДАЛИ ВЛАКА САМО Я БЛЪСКА И РАЗМАЗВА КАТО МУХА ИЛИ Я И РАЗЧЛЕНЯВА :)
102
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какви горди хора, никой на никого не помага, ами пречи. Това е може би и първата основна причина да сме все в това положение. Няма никакво уважение между нас. Две риби се пържат в тигана, едната на другата не вярва.
101
2
 
67
 
! Отговори
Кой съм аз? преди 7 години
Защо да е самоубийство. Ами за да стигне до тук смятайте колко други са и навредили. Така че си е убийство. И ако органите го разледваха като убийство щяха да стигнат и до причините на цялата тази тъжна за България история.
100
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С гордите хора си има подход. Сокроце со благо. Да ви допусне до себе си. За да видите, колко несполука има всъщност в живота им. И колко болка насъбрала се от този факт. Колко са тъжни и неразбираеми за околните. Колко са сами, колко са всъщност раними. Слаби. Крехки.
99
13
 
39
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Жива и здрава
98
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е виновен за всичко, чакаме Корни да дойде и да раздава апартаменти и пари. Прави сте и сте и умни.
97
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 46Имаш право. Гордия човек, счита за унизително да му се помага. Да се извини, ако е обидил, наранил. Защото имат твърде високо мнение за себе си. Много висок гард, който им пречи хората да достигат до тях. Дори да са съпричастни с болките им и неразбирането на околните. Винаги са прави на 100%второ мнение по въпроса не се допуска. Това ги обижда до болка, защото са по.. по.. най-най. Трудно прощават, трудно им минава. Живеят с болката на изминали събития, докато се ска пат напълно до това.
96
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не се самоубива, просто така. Обиждаш, нараняваш, подтикваш и само след малко вече е твърде късно. Но, откъде толкова мозък в *** ви черепни кутии. Жалки същества. За това сте толкоз малки. Онзи отгоре си знае работата. И на пинчера му е дал малко тяло с тази злоба. Ако беше с тяло на Сан Бернар... щеше да огромен звяр.
95
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 108Добре отивам. Пред 107 човека. И ти си аут.
94
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не ти се живее умираш. Пишеш писмо за да се види, кой те е докарал до това състояние. И защо не са те разбрали, защо не са ти помогнали. Да се търси отговорност. Това е акт на склоняване към самоубийство. И много от коментарите тук са такива. Майка ви жална!