26-годишна жена загина в катастрофа до Приморско

Мъж на 25 години е тежко ранен при инцидента
25
26-годишна жена загина в катастрофа до Приморско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

26-годишна жена загина в кървава катастрофа край река Ропотамо до Приморско, а мъж на 25 години е тежко ранен, съобщи говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева, цитирана от "24 часа".

Инцидентът е станал около 13 часа, малко след моста над реката. Лек автомобил "Рено", управляван от 64-годишен мъж, предприел забранена маневра "завой на ляво" и отнел предимството на мотор, който се движил правомерно в посока от Приморско към Бургас.

При жестокия сблъсък на място е загинала 26-годишна жена, която е пътувала с мотора. Неговият водач - 25-годишен мъж е тежко ранен.

От полицията не съобщават дали има ранени в автомобила, предизвикал катастрофата. Знае се, че водачът, на 64 г., е бил с над 35 години стаж зад волана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: катастрофаПрипомрско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Велосипедист преди 2 години
Аз редовно карам с 40км/ч и верно е бързо на колело ама чак да се пребиеш така здраво и умреш, май е било поне 60км/ч.
16
1
 
9
 
! Отговори
Тео преди 2 години
Ето ... потенциално България намаля с още поне трима човека ... младо момиче, живот и здраве бъдеща майка на 1-2 дечица! И защо? Самоувереност и немарливост. Първото от шофьора на мотора, второто от шофьора на Рено-то. Единия покачва адреналина със скорост 2!!! пъти над позволената, а другия си казва ... те тия знаци за забранен ляв завой не са за мен. Как така ще ида до горе да обръщам, че да отбия за вилата да си пия пърцуцата? И когато тези двете се пресекат - става това!
15
0
 
5
 
! Отговори
??? преди 2 години
Няма "правомерно движение" в закона за движение по пътищата. На мен ми е интересно с каква скорост се е движил моториста и какво е било ограничението там за мотори. Примерно движел се е с 200 км/час при ограничение за него от 40 км/час.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво означава,да се движиш правомерно и да има жесток сблъсък,при ограничение 40 км/ч
13
3
 
1
 
! Отговори
до не разбрал преди 2 години
Не е гледал по посока на движението, откъдето е дошъл моториста, чието предимство е отнел. Малко си противоречат очевидците, но най-вероятно, се е загледал в млада жена по къси гащички, която е стояла на разклона край пътя. Шофьора на Рено-то е направил забранен ляв завой и дори не е погледнал към водачите, на които е отнел предимството.
12
0
 
2
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
До Анонимен 12Не е гледал изобщо!В смисъл, че е карал със затворени очи или..................?!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моториста е карал с 80 при ограничение от 40 на това място, а шофьора на Рено-то е направил маневра за ляв завой на забранено за това място. Освен това, шофьора няма никакъв спирачен път, бил е с ниска скорост и според очевидци не е гледал изобщо. В заключение: И двамата са много, много виновни и са убиийци на невинна млада жена.
10
3
 
3
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Мани, мани... това ковида не прощава!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карали са бавно и не са успели да изпреварят маневрата на бавната кола.Карайте по-бързо, за да изпреварите даже мисълта на колата да прави завои.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че на са пострадали невинни.
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да се оправи момчето. Много бързо каратжтея мотористи . Гледаш ги на огледалото на 500 метра и след няколко дюсекунти вече те задминават
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мотоциклетистите са най-уязвимите участници в движението. Много от тях изобщо не го осъзнават. Те са твърде бързи и трудно се забелязват. Едно че за да караш мотор на дълъг път е трудоемко и само по-себе си изморително, друго е че всяка грешка на останалите четириколесни мпс-та се пише на твой гръб. Който кара мотор трябва да е два пъти по внимателен от този с автомобил.
5
0
 
8
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
До име до 3Не знам, ти кажи.
4
12
 
0
 
! Отговори
име до 3 преди 2 години
Какво се опитваш да кажеш?
3
0
 
28
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
До имеАхааа, за тук е дядка, но да работи до 65 години/3-та категория/ не е дядка, а доста свеж младеж!
2
16
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Какъв е етническият произход на възрастният водач? Напоследък много приятелки се оплакват,че автомобили с турска регистрация умишленно предизвикват катастрофи. Най-интересното е, че потърпевшите все са млади и от чист етнически произход.
1
21
 
4
 
! Отговори
име преди 2 години
Ако инфаркт не го покоси дядката в следващите дни, дано изгние по съдилищата и все пак да не преживее много.