Мъж отива на съд за системен побой над жена си

40-годишният може да получи присъда до 10 г. затвор
19 окт 2021 21:20, Ния Христова
22
Мъж отива на съд за системен побой над жена си
Снимка: БГНЕС
Софийската районна прокуратура внесе в Софийския районен съд обвинителен акт срещу 40-годишен мъж за нанасяне на множество телесни повреди, системен побой и тормоз над съпругата му. 
 
През юни 2019 г. в апартамента им в София той я хванал за косата и я блъснал в пода. Причинил й средна телесна повреда - кръвонасядания на седалището, бедрото и китката на дясната ръка, съобщи Bulgaria ON AIR.
 
През януари 2020 г. три пъти я е пребивал. При побой й нанесъл множество удари с ръце и юмруци по главата и тялото. В резултат на това жената е имала кръвонасядания и отоци в областта на лицето и рамото.
 
Срещу мъжа е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда по особено мъчителен начин. За това престъпление може да получи присъда от две до десет години.
 
В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. От техните показания станало ясно, че мъжът посягал на съпругата си под въздействието на алкохол.
 
Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
1
 
! Отговори
Мъжкар преди 2 години
Жената трябва да се побийва редовно, за да си знае мястото. Затуй българинът е лукова глава - всички едни меки марии.
15
1
 
3
 
! Отговори
18-ти анонимнико, преди 2 години
ревнуваш ли? Споко, ако един "БГ ***" трябва да избере м/у жена си и тебе - ти ще бъдеш намленият. А после той ще се похвали не само на пейката пред блока.;)))))))))))))))))))))))))))))))))
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приоритет на БГ *** е да тепа жена си, и да се хвали на пейката пред блока.:)))))))))
13
4
 
10
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Чиляк не съ бий ей така без нищу ! Се има няква причина тоа а маризи женътъ ,ама съ премълчава. И сагъ ко пак *** изтрият начи..........!!!
12
7
 
3
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Тука някъф пееер-аст или уроспия яку мъ трие ,и незнам защо ? Камъни в бъбреците а навъди дано.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Братовчедка ми, понеже живеем в един вход, с мъжа й са над нас. И почти всеки ден чувахме с жена ми крясъци, чупене от техния апартамент и един ден като се качих - какво да видя? Тя цялата в синини, с подута ръка, викам ти да не си била на война?! Не, казва мъжът й я пребивал...Добре, че го нямаше, иначе в същия момент аз щях да бъда подсъдим, не той! Разведоха се де, добре, че нямаха деца.
10
12
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
А веднъж жена ми (азиатката) ме попита ,защо за 27год брак не съм я бил нито веднъж ? Казах и ,че мога да и сменя статута веднага . А не вика,сегашното положение ме устройва. А сега ми кажете можеш ли разбра женската психика ?
9
14
 
6
 
! Отговори
Четете книги преди 2 години
Че има ли още такива? Навремето беше практика. Сега повечето мъже кято ги погледнат жените им малко по-строго и те замръзват. Което е другата крайност. Мислят си, че играейки го писенца ще се харесат като мили и добри мъжленца-паленца. А жената, ако е истинска такава, НЕ иска писенце до себе си! После защо не вървят нещата.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ ще го накаже.
7
16
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Защо я е бил.... Сигурно има защо :)))
6
5
 
18
 
! Отговори
Не е от днес... преди 2 години
Това домашно насилие не е от сега. Навремето дядо ми налагаше ужасно баба ми. Особено, когато се прибираше пиян. Като партиен секретар и кмет на селото ни, никой не смееше да му държи сметка, тормозеше я ужасно. Накрая тя се разболя от рак и почина едва на 49 години, а дядо живя 93 години.
5
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От на Радев електората.
4
4
 
17
 
! Отговори
eeeehhhh преди 2 години
Ееееххххх, такива "мъже" как ги мразяяяя... в панделата дано да получи справедливо възмездие!!! Пандизчиите много мразят такива говнари.
3
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние мъжете сме си добре...няма кой да ни налага....
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелен сертификат има ли за малтретиране?
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е редно,следователите да установят точно колко пъти е малтретирал жена си,и да му се върне с лихвите...Ще бъде справедливо...