Арест за мъжа, прибрал милионите за АМ "Хемус"

Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение
7 дек 2021 10:30, Петя Славова
136
Арест за мъжа, прибрал милионите за АМ "Хемус"
Снимка: БГНЕС

Арестуван е мъжа, заподозрян, че е прибрал милиони левове за строежа на АМ "Хемус", съобщава bTV. Той е задържан от ГДБОП, а прокуратурата се очаква да му повдигне обвинение.

Още по темата

Аферата бе разкрита преди месец от МВР. По първоначална информация от отпуснатите 80 млн. лв. авансово, 60 милиона са били изтеглени за един ден и изнесени в сакове и чували, съобщиха тогава органите на реда.

Свидетели са разказаи, че парите са предадени  на арестувания снощи мъж, който е от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: арестГДБОПАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 2 години
ако е под домашен арест ...отпиши го.....
114
0
 
1
 
! Отговори
Нищо случайно преди 2 години
До Анонимен 120: Мърлява практика ли ти се вижда това да дадат на някого 60 милиона в брой? Има изискване всяко разплащане над определена сума (до колкото си спомням, над 10 хиляди) да се прави само по банков път. Тия пари са получени в брой за да бъдат скрити или изнесени. А този човек е само муле, и няма да се учудя ако скоро отиде при Мишо Бирата.
113
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Митко Павлов Пищовче, лекувай се! Лекувай се от математиката в главата ти! 0,63 м3 не е 1,1 м3. Твоята пачка от 100Х100 е точно 10 см. Истинската е около 1,5 см. 6 000 пачки от 100Х100 не са 230 кг, а над 700. И всичко останало все в тоя ред. Не можеш да умножиш 2Х2, а имаш претенции? Това е характерно за пациенти на п сих иатрията. С пищови на кръста.Смях!
112
0
 
3
 
! Отговори
Мерси борисов преди 2 години
Цветанов налива бензин в нафтата, казвайки че заради Борисов реформата в МВР не била нито завършена, нито започната поради което естимира че ЕУските администратори ще ни спряли предвидените за тази реформа милярди.
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
след такъв сухоземен 60 000 000 шаранен улов баш по Никул ден - как Борисов да не си признае след 7 години че Крим не бил Руски защото Радев бил казал че сега е Руски
110
2
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
Крайния зъдържан трябва да е Бойко тиквеника в близко време и до него ще стигнете сега Рашков да го потупа този *** малко ще изкаже и майчиното мляко от де е сучил само команизма ще докара ред и дисциплина в България другото са фашисти и капиталисти никога в България не е имало демокрация имало е слугинаж да живей команизма виште до Какво докараха Европа България до просешка тойга заколи и унищожи твойто ела сега купи от мойто на европейска цена долу Европейския съюз слава на Русия
109
0
 
0
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
До 104 Пищов е бил този дето те е...., Ама няма значение.В един Квадратен метър се побират точно 96 банкноти по 100 лева или ако искаш може да се наредят върху площ от един метър 96 пачки. Бях допуснал една грешка в изписването само, резултат е верен. Една такава пачка, дори и в стари банкноти не надхвърля 1,5 см. Получава се Паралелепипед с основи до метър на метър и максимална височина от 93 см.Пак съм прав, по един кубичен метър е! ;-)
108
6
 
2
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ПРЕДИ ВРЕМЕ ЕДИН ПИЯНИЦА ИЗЛАГА А СЕГА ТУКА МАЖАТ- И ТАКА СТАВА ИСТИНА !!!!!!! ТАКА ИСКАТ ДА НАЗНА4АТ ЕДИН ПЕВАНШИСКИ ПИЯНИЦА ЗА МИНИСТАР !!!!!!!
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, бе, казаха, че е клошар, а са арестували, бивш данъчен инспектор.
106
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скори и бай шкаф ще го приберат на да реже лентичи при бай Ставри.
105
0
 
15
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Не знам човек, аз се видях в чудо да изтегля 20 хил евро в брой от банката - то са заявки, лимити, 1 седмица ги дърпах. Не знам как се теглят милиони в брой, най-вероятно с позволение свише.
104
0
 
11
 
! Отговори
Мушмурок преди 2 години
Ако наистина някой е решил да тегли толкова пари от банката, банката първо трябва да ги достави със специализиран инкасо бус щото това са бая чували, после този дето уж са го арестували трябва да отиде с товарен бус с няколко шерпи да носят чували и поне два джипа с охрана от съображения за сигурност и накрая идва въпроса къде ще ги занесе че да не го оберат, предполагам че в прословутото легендарно чекмедже на Бойко няма да се съберат...... мисля че са ги занесли в клетката на канарчетата!
103
0
 
8
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Толкова много *** на това малко място с толкова *** идеи. Явно повечето тук не са носили повече от 1000лв. в джоба си. Иначе щяха да знаят че е тежко, неудобно и рисково. Друга подробност - такива суми се заявяват към банката, банката докладдва където трябва, идва инкаса и тнт. Тоя автор ни взе съвсем на ***.
102
3
 
5
 
! Отговори
А КАК ВОНИ преди 2 години
103- не бе пак не разбрал- ИСТОРИИ НА ЧАШКА КАК ДА ГИ ИЗПЕЧЕМ ГЕРБАДЖИИТЕ И НАПЪВАЛИ, НАПЪВАЛИ И ГЛЕЙ СЕГА КЪФ ПАЦУЛ СА ИЗТОЧИЛИ ЕМ ВОНИ, ЕМ САМО ТЕ СИ ВЯРВАТ.
101
0
 
9
 
! Отговори
Обем и тегло: преди 2 години
До Митко Павлов Пищова Скъпи Митко, нова пачка 100Х100 тежи малко над 100 гр. Употребяваните банкноти трупат още няколко грама, дължими на поетите мазнини от ръцете на ползвателите. Ерго - 6000 пачки 100Х100 са с тегло 600+ кг. И обем от около 1,1 м3. Правя тези уточнения, понеже ти очевидно не си в състояние да пресметнеш правилно две числа в реда от 0+ до 100!Хубав ден, математико от висока класа!
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива чакали е пуснал Бойко теглят пари в чували!
99
0
 
5
 
! Отговори
.... преди 2 години
Станаха много по-долни и крадливи от малцинствата в България, политиците ни . Ха ха ха
98
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Митко Павлов Скъпи Митко, нямам представа колко добре си запознат с високите етажи на математиката, но ти собственоръчно си написал, че дебелината на банкнота от 100 лв е 1 мм. С което даваш ясно да се разбере, че изпитваш огромни затруднения да съобразиш, че при таква дебелина пачка от 100 банкноти по 100 лв би била дебела 10 см. Подобна грешка може да допусне или блондинка, или напълно неспособен да мисли логически *** от. Избери сам какво точно си!
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да имаш 60 милиона и да седиш като тъпан в София? Да чакаш да те арестуват?!? Даааа бе! Ама на домашния адрес, нали? То заваля сега сняг, ама преди това сигурно и стрелки с тебешир им е чертал по пътя, че да знаят къде е. А може да се е придвижвал с краден валяк от магистралата - така със сигурност са го забелязали къде е паркирал.
96
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Митко Павлов Скъпи Митко, 6000 пачки 100Х100 са някъде около 1,1 м3 / и то нови-новенички, при плътно нареждане и вакуумиране!/.Продължавай с твоите уроци по математика, забавен *** от си!