Освободиха четиримата, задържани при спецакция в Сливен

Лидерът на групата е пуснат под гаранция от 50 хил. лв.
Обновена: 21 май 2022 20:31 | 21 май 2022 20:16, Анисия Иванова
37

Окръжният съд в Сливен освободи четиримата задържани за контрабанда и пране на пари. Соченият за лидер на групата 54-годишен мъж е пуснат под гаранция от 50 хил. лева.

Още двама са с мярка парична гаранция, а единият - с подписка. Според защитата няма опасност те да се укрият или да продължат дейността си, защото вече били разкрити.

При спецакция преди два дни в Сливен бяха открити пари и злато за 2 млн. лв. Каналът за износ на цигари към Англия е действал от години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
спец преди 1 година
Ако бяха в специализирания, нямаше да са на свобода.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събират пари ,че касата се изпразни. Трябва да има за автобуси и възродители да скачат и трошат !!!!! Коцето и той нова кола искал да си купува .....
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяна може да има евентуално ако вземат и местните избори тия новите.До тогава общините са си на ГЕРБ и схемите си работят все едно ГЕРБ е на власт.И ако някой не си поднесе рекета където трябва го удрят.Нищо не е мръднало!
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАП е бухалка за балъци.Тарикатите нищо не плащат на тази държава.
21
0
 
10
 
! Отговори
Манго Джери преди 1 година
Обикновено Таквиз баро тартори са специално отглеждани от всички власти да дават пари на брачедите по избори и да ги контролират!
20
0
 
20
 
! Отговори
???? преди 1 година
И защо я направиха тази спецакция,за отчитане дейност,или за сплашване на конкуренцията?В Сливен много Ка,фяви карат коли от по 50-100х евро,имат по десетина апартамента и нямат нито ден трудов стаж за последните петнайсет години.Никой не се е заинтересувал досега,откъде са парите.
19
1
 
30
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
НАП къде е ,или тормози само дребния бизнес?
18
1
 
22
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
И сега ще избягат,нищо ново.
17
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С такива акции доста хора осъдиха прокуратурата, а платихме ние. Вече като чуя за акция на прокуратурата и настръхвам. Гешев не става за нищо, веднага да го махат.
16
0
 
4
 
! Отговори
фермер преди 1 година
Всичко на черния пазар е от здрави партии. БСП с ДПС или самостоятелно. Мафията е много яка. Откъде ще имат пари за избори . Пазара за ГАЗ е същата търговия , но по легална ГАЗ най много трябва за *** Абонатите от дружеството на централно Отопление София. Касичката на Фандъкова е изпразнени и на Нинова. А целокупния народ ползва битова ГАЗ и си пълни от Гърция или турска но си плаща в лв
15
0
 
13
 
! Отговори
Питане преди 1 година
Как и кой определя гаранциите? В една нормална страна, тя е 10% от наказанието . т.е. това са 200К лв. Толкова сме продажби, че си нямаме и на идея, колко сме зле спрямо останалите страни от ЕС
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да вкараш цигари с камион в Англия е невъзможно и то цигари без марка. И не само в Англия в ЕС е невъзможно. В Сърбия може. Ще дойдат от София да си ги вземат
13
1
 
6
 
! Отговори
Румен от Слатина преди 1 година
Сменено е името Англия. Може да стане Русия, Осетия или други републики в РФ. Така цигарите се контролират от БСП. От начало на прехода . Този модел на търговия е винаги на Черно и с руски търговци. Мулетата са от България. Чадъра е от партията.
12
0
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Милиционери,прокурори и съдии са си поискали и сигънте са дали по веригата!Тоя филм го гледаме 33 години вече!При бай Тошо нямаше освобождаване а кауш))))
11
0
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Май ти не си наясно, за Англия имаш право по 2стека на човек и те по толкова са вкарвали, просто са се организирали и са го правили.Това не е незаконно. За всяка страна си има списък какво може и какво не може и в какви количества.Като не знаеш, не коментирай.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно Гешев събира пари.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според защитата няма опасност те да се укрият или да продължат дейността си, защото вече били разкрити-То по тази логика трябва да пускат на свобода 100% от извършителите на престъпления понеже са разкрити. Егати държавата. Кирчо утре пак ще вика,че Гешев е виновен,но не чух какво правим и с корумпираните съдии. В крайна сметка те са по-важни от прокурорите. Какво се прави на ударен премиерчето
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гешев ги пази!!
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При положение, че са изнасяли законовото количество от 2 стека, а златото не се декларира, не мога да разбера каква е тая загубена кауза акция, да не е някаква ПР акция на Гешев, или е легален обир от страна на държавата, като 12-те джуджета.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От години се занимавал с какво цигари с бандерол да вкарва цигари и каква контрабанда на цигари държавата си иска акциаза получава си го а те какво ги правят цигарите си тяхна работа правете го и вие стискали ви.