Заловиха мъж, теглил 21 пъти пари от чужда дебитна карта

Той е направил пълни самопризнания
Обновена: 29 ное 2022 17:07 | 29 ное 2022 17:00, Красимир Ангелов
18
Заловиха мъж, теглил 21 пъти пари от чужда дебитна карта
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Лом и Вълчедръм за три дни установиха мъж, който 21 пъти теглил пари от чужда дебитна карта, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

На 17 октомври крадецът използвал невниманието на титуляра след теглене на пари от банкомат във Вълчедръм и успял да подмени неговата дебитна карта с невалидна такава.

В периода до 8 ноември той теглил 21 пъти пари от банкомати в Монтана и Лом. На 25 ноември собственикът на сметката установил, че тя е източена и подал сигнал в полицията.

След бърза проверка крадецът е разкрит и задържан. Той е направил пълни самопризнания, срещу него е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Емо преди 1 година
До АнонименНо както се вика, иначе не крадеш, браво за идеята, а иначе не че е от тези, с които би трябвало да се гордее човек, но щом нямаш пари и за ядене, разбирам те.
14
1
 
1
 
! Отговори
колко преди 1 година
До Анонименжалко
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10 продължение от 13 - да крадеш от средната класа е смешно и жалко, ама да изтумбиш корпорациите си е fair deal.
12
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10 - скиновете си вдигат цената с времето и китайците ги купуват с биткойни. Аз не крада - не ми се занимава иначе проучи термина refund services поръчваш на адреса на някой който предлага транспорт на стоки до БГ и като си получиш стоката и ти я пратят насам пишеш на онлайн магазина и им казваш, че не си си получил стоката попълваш декларация и ти връщат парите. Научих го тоя трик от хора работещи тук за Амазон и Концентрикс и съм го правил няколко пъти - дрешки, електроника квото си поискам
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На дядо ми миганите му взимт и парите и храна каквото си е купил и инструменти и всичко което може да се продаде я за скрап я за каквото дойде. Полицаите не правят нищо и той получи инсулт.
10
4
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Парите са му били нужни и ги е употребил съгласно теорията за ширпотребата на големия икономист проф. Ал. Томов. Няма престъпление.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
9 'Тук само лош материал и за едни крадци не стават останалите тук. Пълно с елементарници' --- щото такива като теб дето вместо цели игри купувате скинове все едно сте на казино и не ги притежавате щото всичко е онлайн, въобразявайки си че това е нормално и бъдещето на видео игрите, сте мноу нормални!
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мхм много архаични хора живеят в тая държавал... първо гледам коментарите неквиппон кодове некви глупотевини разсъждаватр... Първо картите са безконтактни, второ за онлайн поръчки не ти трябва никв пин код. Влизаш например в стийма и си купуваш некви скинове за игри и си го източил за под седмица, че даже нема и да те разберат кой си. Ама и той крадеца като Вас у коментарите. Тук само лош материал и за едни крадци не стават останалите тук. Пълно с елементарници.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 - Не се знае дали собственикът на подменената карта може да чете. Твърде вероятно е някой да му е написал на листче пин-кода, за да гледа листчето и да търси бутоните, които трябва да натисне.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-вероятно са се познавали и затова е успял хем да види пин-кода, хем да подмени картата. Сега вероятно ще се окаже социално слаб без доходи и ще го пуснат след като обещае повече да не прави така и даде уверение, че ще върне парите при първа възможност, когато започне работа. Не, че има някакво намерение да започва такава.
5
3
 
13
 
! Отговори
Ние на правим така преди 1 година
Чист българин е нали?
4
2
 
18
 
! Отговори
Питам преди 1 година
А нещо за ПИН кода ?
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 - Искаш да ми кажеш, че всеки път си проверяваш картата, дали пише твоите имена? Хххахаха
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О как са го хванали?
1
1
 
13
 
! Отговори
Дарвин преди 1 година
"успял да подмени неговата дебитна карта с невалидна такава" - демек си е носил тесте с карти с имена и е нацелил неговото?