Кметът на Струмяни нападнат с брадва и заплашен с убийство

Жителите на село Раздол пропищели от рецидивиста, искат да бъде изселен
4 сеп 2023 22:26, Петър Бойчев
14
Кметът на Струмяни нападнат с брадва и заплашен с убийство
Снимка: БГНЕС

Кметът на Струмяни е бил нападнат с брадва от жител на село Раздол, който директно го заплашил с убийство. Мъжът, който е рецидивист, е задържан, а местните хора настояват да бъде изселен, предаде БНР.
 
Емил Илиев бил на обиколка в землищата на няколко гранични села заедно с колегите си кметски наместници. Сблъсъкът с нападателя станал, след като му направил поредна забележка, че няма право да прегражда общински пътища.

Мъжът, който има десетки криминални прояви и висящи производства, вдигнал брадва и заплашил общинския кмет с убийство. Само заради намесата на колегите му селски кметове не се стигнало до фатални последствия.
"След като може да посегне на три длъжностни лица, които изпълняват служебните си задължения, представете си какво ще бъде за обикновените жители и граждани на община Струмяни. Следващият момент ще е убийство", коментира Емил Илиев.

Повече от пет години криминално проявеният мъж, който преди това е бил изгонен от село в община Сандански, тормози местното население - предимно възрастни хора. Те настояват рецидивистът да напусне района.
Кметът Емил Илиев е сезирал всички институции за проблема.

"В момента съм сезирал абсолютно всички институции вследствие на самоправните действия на това лице и терора, който налага над местните хора, заплахи, има бити възрастни, знаете, че населението в района е предимно възрастни хора над 80 години", каза Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Изтрещели ***... хахаха..
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Иван Костова България се губи смисъла на живота.
8
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво на човека! Така трябва да се постъпва с кметове които нищо не правят!
7
0
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 7 месеца
Па то лесно решение има - хващат го, овръзват го за някое дърво в гората, левият / десният крак стегнат здраво над коляното с въже на 2-3 места (импровизиран турникет) и след няколко дни - отвързване и да си ходи (ако може), исхемията ще си е свършила работата до тогава :).
6
0
 
8
 
! Отговори
нафърфорий преди 7 месеца
Само твърда Диктатура, ред и дисциплина може да оправи този побеснял и подивял народ!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Може и по американски тертип. Направил две еднотипни престъпления и не се поправил. Като направи трето такова, да влиза в пандиза до живот. И да добавим наш щрих - там да работи за издръжката си, а не да го хрантутим пожизнено. Колкото си изработи, толкова ще яде и ще си набавя необходимите неща.
4
5
 
5
 
! Отговори
Комунизма ги отгледа преди 7 месеца
Така ги възпитаваха партизанските поколения
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Събират всичките му престъпления и му дават 30 години затвор без предсрочно освобождаване. И няма да тормози вече. За подобни това е единственото решение. Като не може да живее в общество , ще пребивава встрани от него.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Докога законотворците ни ще се подиграват със своите избиратели и няма да гласуват пакет закони, благодарение на които България да сане много неуютно място за вилнеещи npuмuтuвu и лентяи, избрали да са малограмотни, трайно безработни на помощи?
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Честита Промяна!