Арестуваните в Лондон - заподозрени за тероризъм

Всичките осем задържани са подготвяли атаки
23 мар 2017 22:51, Петя Славова
18
Арестуваните в Лондон - заподозрени за тероризъм
Снимка: БТА

Осмината арестувани след вчерашния атентат в Лондон са заподозрени в подготовка на терористични нападения, съобщи лондонската полиция, цитирана от Франс прес и Ройтерс.

Още по темата

Полицията уточни, че седем души са задържани в Бирмингам и един в Лондон. Полицейските операции продължават в Брайтън, в източен Лондон и в Кармартъншър, в Уелс. Извършват се обиски на няколко адреса, свързани с разследването, в което участват стотици следователи, посочва БТА.

От ранените в атентата "петима души са в критично състояние, а двама са между живота и смъртта", гласи съобщението на полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: лондонарест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
СЛАБА РАБОТА преди 7 години
Шест деца на път за църква, премазани от пиян шофьор в Симеоновград 24.04.2011 г.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великите английски служби показаха, ме са само надут балон. Защо не са арестувани по-рано тези изверги? Западната толерантност е толкива вредна, толкива самоубийствен. Българите сме били груби и диви, че не искаме нито един амуджа у нас! Ние добре знаем, на муслимите не може да се вярва! Да си живеят в Турция и С.Арабия но нямат работа в християнски страни. В Англия отдавна се позволява крайни ислямисти да демонстрират омразата към Християнството и самата Англия. Започнаха да избиват! До кога?
11
0
 
12
 
! Отговори
Таси преди 7 години
Във Великобритания от години се подготвяли джихадисти .Като го знаят полицията и МИ-5 защо не са арестувани?Роднините на жертвите трябва да спрат с тъпата толерантност и да организират протести денонощно като в Румъния,докато се вземат крути мерки. По БНТ казаха , че този бил учител по английски!!! Затваряне на Европа и пререгистрация на всички дошли и родени неевропейци.който не желае Европа си търси друго място!
10
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До Анонимендо 10 Не можело да бъдат изгонени ли?Всичко е въпрос на законодателство!А за тези които държат да си останат и да вършат бели-спокойно може да се върне смъртното наказание-може би ще им хареса повече?
9
0
 
8
 
! Отговори
Упс! преди 7 години
Ердоган е същият, но Британия го обича.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето атентатори са граждани на съответните държави, родени в страните, които нападат. Няма къде да бъдат изгонени. Май е време за лов на джихадисти. Наслука, дами и господа!
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой си спомня, след нападението на Коледния базар в Берлин миналата година (когато камион или джип) се вряза в тълпата и още няколко терористични акта в различни страни, говорителят на разузнаването в Лондон предупреди, че имат информация за готвени подобни атаки и там, но не можело да се каже със сигурност кога. Но било неизбежно и въпрос на време! Това си го спомних, сякаш беше вчера. Ето че се оказа прав, за съжаление.
6
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 7 години
ВСИЧКИ извършили атентати в Европа се оказват с регистрации в полицията!Май терористите се подбират от тоя масив с данни.Въпросът е КОЙ с достъп до тях го прави????Иначе нещата са много прости,ако има воля естествено:всеки имигрант извършил някакво престъпление се праща обратно с доживотна забрана за влизане в ЕС.Айде да не е след първо провинение,нека е след второ или даже трето-тия са постоянно в белята!Който иска да живее нормално-да си наляга парцалите!
5
0
 
7
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Уфффф...пък аз си помислих, че са ги арестували за злоупотреби с ДДС!
4
0
 
5
 
! Отговори
Додекаези преди 7 години
Аман от кришнари бееее
3
0
 
17
 
! Отговори
Европеец по душа преди 7 години
Изобщо не ви е вярна информацията! Всичките задържани изповядват една религия, която е мирна и кротка! Объркали сте се! Расисти! Ислямофоби!
2
0
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Отдавна се знаеше ,че на острова ще се гърми и стреля .Огромен брой второ и трето поколение ислямисти се въоръжиха и чакат в готовност за серия от атентати.Те и за това бързаха с брекзита англичаните ,за да затегнат контрола над емиграцията и ЕС да не им изсипват нови араби.Но е късно и за тях , много мултикултурни станаха много им се омърси кръвта .Да благодарят на извратения съюз и на петролният глад на батко им Буш
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо няма да излезе и кмета ще ги пусне сичките.