Принц Филип се извини на пострадалата при ПТП-то

Не се знае дали той ще бъде разследван за инцидента
27 яну 2019 17:05, Петя Славова
27
Принц Филип се извини на пострадалата при ПТП-то
Снимка: Reuters

Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип заяви, че съжалява искрено, че е причинил травми на жена при катастрофа преди 10 дни, предаде Франс прес, цитирайки британския таблоид "Сънди мирър".

Още по темата

Вестникът публикува копие от писмо, изпратено от Филип до пострадалата Ема Феъруедър. 97-годишният принц се блъсна в автомобил Киа, докато шофираше своя Ландроувър, който се преобърна.

"Искам да знаете колко съжалявам за ролята си в катастрофата. Не мога да си представя, че не видях колата ви да идва и съжалявам много за последствията", гласи написаното на ръка писмо, предаде БТА.

Катастрофата се случи на 17 януари в близост до имението Сандрингам. Принцът остана невредим при инцидента, а Ема Феъруедър, която пътувала в автомобила, получи счупване на китката, припомня АФП. По-късно тя се оплака, че Филип не се е извинил.

Шофьорът на киата, 28-годишна жена, получи порезни рани на коляното, но пътувалото в колата бебе не е пострадало

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Euroslayer29: Кралицата собственик на цялото Обединено кралство? Хайде де. А как да си обясним тогава това, че тя плаща данък за имуществото си. Аз като съм собственик на панелен апартамент плащам ли данък на себе си?
15
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Сиромах човек е принца Филип. Не може да си позволи да си наеме шофьор.
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Щом не си кьопав, или кьорав никой не може да ти отнеме правото да шофираш."Пич, на 96 е въпрос на часове или дни, не на няколко години за да се възнесеш. Ако стане сакатлъка докато шофираш и убиеш нечии деца или родители, ходи обяснявай на оцелелите за периферното зрение на стареца.
13
2
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 5 години
До Анонимен 13 Ако не беше принц , едва ли щеше да изкара до тези години и да си кара сам колата. Дали има един ден трудов стаж при някой *** шеф ,каквито са масово у нас.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В духа на английското лицемерие,очаквам жената да се извини на принца за нанесените морални и телесни вреди,заради това ,че без да иска позволение ,нагло се е приближила до кралската особа!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе може да е на 97 но е много поздрав от нашите 50 годишни които държавата ги съсипала.
10
1
 
2
 
! Отговори
До Гошо...Тъпото преди 5 години
Нещо бъркаш държавата.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е принц, но е на 96 години! Не знам каква работа има зад волана.
8
3
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Моля, да- се- знае,...Че, инцидентите,...които се случват видни хора С хора които представляват богати хора много умни хора много красиви хора много добри хора хора които нямат приятели хора които нямат приятелки най-често попадат между хората които имат насилие от тероризма още веднъж повтарям че тероризмът преследва всеки човек няма човек на света който да не е засегнат от терорйзмаНяма такъв човекНяма такава луда жена няма такъв луд мъж който че се говори срещу него че се действа срещу
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Шофира на 97 годишна възраст? Да питам ли точно как принца си подновява книжката на такава рискова възраст или няма нужда?"---Книжката се подновява периодически на 4 години. Няма ограничение по възраст!При преиздаване на книжката се проверява само периферното зрение. Щом не си кьопав, или кьорав никой не може да ти отнеме правото да шофираш.Само в БГ-то се счита, че възрастта е пречка, без даже "философите" да могат да посочат коя е тази възраст. :)Така, че по-кротко с
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GBP = 2,26 BGN :)))))
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете как медиите подреждат пострадалите по важност:- първо най-важното било, че 100 годишният принц не бил пострадал- на второ място по важност била пострадалата млада жена- на трето място по важност се съобщава, че с нея е пътувало и бебето й...
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофира на 97 годишна възраст? Да питам ли точно как принца си подновява книжката на такава рискова възраст или няма нужда?
3
2
 
9
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
То и един наш "принц" си го получи карайки кола,купена от "горските" пари...Добре че тогава не пострадаха хора.Тейко му обаче не се трогна от тоя знак на Съдбата и продължи да драпа за имоти.
2
4
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Евалла на принца;джигит и на 97 години.Кара мощен джип и хич не му пука.Явно пътя е бил малко...тесен за Ровъра,но все пак принца не се е...посрамил.
1
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ходил е някъде да търси нещо младо защото оная дъртата едва ли ще пуска вече.