Риана с нова колекция по случай Супербоул

Певицата изненада феновете с козметика
28 яну 2023 21:22, Дарена Найденова
3
Риана с нова колекция по случай  Супербоул
IStockphoto

Риана очевидно ще извлече всички позитиви от участието си на тазгодишния Супербоул, опитвайки се да промотира модния и козметичния си бизнес сред спортните фенове. След като в началото на месеца изпълнителката пусна модна колекция, вдъхновена от футболния мач, сега на пазара ще се появяват козметични продукти и такива за грижа за кожата, които отново ще са в тази тематика.

Екипите на Fenty Beauty и Fenty Skin впрягат всички сили преди участието на Риана на Супербоул, за да обединят в едно спорта и красотата. Марките пуснаха на пазара специални лимитирани колекции, вдъхновени от предстоящото участие на собственичката си на голямото събитие. Марките предлагат индивидуални артикули за красота, както и комплект, като всички те са в опаковки, насочващи вниманието към футбола.
 
Комплектът Showstopp'r, който се предлага за 76 долара, включва пудра, хидратиращ овлажнител със слънцезащитен фактор, олио за тяло, парфюм, гланц за устни и гъбичка за грим с дизайн във формата на футболна топка. Всички те са събрани в прозрачна козметична чанта, върху която е изписано Team Fenty. Продуктите могат и да се закупят отделно, като цената им варира от 12 до 20 долара. Колекцията Fenty Beauty и Fenty Skin Game Day е достъпна и онлайн, като избрани продукти са налични и в част от козметичните сайтове, работещи с марката.

Пускането на нова козметика идва само няколко седмици, след като на пазара се появи и спортна колекция от Savage x Fenty. Тя носи името Game Day и включва спортни панталони, шапки, блузи, бандани и тениски, върху които е изписано „Концертът на Риана е прекъснат от футболен мач, странно, но както и да е“.

Готова за Свети Валентин – Риана пусна провокативна реклама

Мълча шест години, пусна две песни за месец – Риана създава свои правила

 
Този месец Fenty Beauty също обяви своя спортна колекция и заяви, че на 4 февруари ще организира специално парти в Лос Анджелис и още едно в Атланта на 29 януари. Според официалното съобщение, купоните ще служат като подготовка за представлението на Риана на Супербоул. На тях ще има диджей, напитки, подаръци и изпробване на новите продукти на Fenty Beauty и Fenty Skin.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очакваме мачът.
2
0
 
2
 
! Отговори
хакнати снимки преди 1 година
снимките дето изтекоха от хакнатия и телефон не бяха лоши
1
3
 
2
 
! Отговори
Ядрен Вампир Z преди 1 година
3 2 1 ............................................................. Преместих си го