Германия затваря четири руски консулства

Решение на германското правителство
31 май 2023 17:22, Росен Стойчев
18
Германия затваря четири руски консулства
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Германия обяви решение да закрие четири руски консулства в страната, съобщи АРД.

Това е отговор на руски действия. Русия обяви, че намалява броя на германските представители, които могат да работят в дипломатическите представителства в страната.

Още по темата


Това наложи изтеглянето на сто германски представители. Германия решава, че е правилно да въведе равенство в дипломатическия персонал на двете държави.

Решението на руското правителство означава, че през следващите месеци там трябва да бъдат закрити три германски консулства.

Русия ще може да управлява посолството в Берлин и още едно консулство. Предстои да се разбере кое е то.

 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
do nomer 3 преди 4 месеца
Германеца е роден са му за едно - да бъде роб. Германците са били основния източник на роби за Древноримската империя, сега са роби на САЩ. Германеца не е спечелил почти нито една война от многото които е водил. Срещу Русия германия няма да издържи наполовина колкото Украйна. Нормално е "слабаци" като теб да харесват слаби народи.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А пасольство кога? Оная противна тьотка нали ни обеща че ще затвори. КОГА?
11
1
 
7
 
! Отговори
Гледайте преди 4 месеца
"16-та република. Предателството на БКП" на режисьора Димитър Коцев
10
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
При нас кога???
9
16
 
3
 
! Отговори
И сега ? преди 4 месеца
Пак ще кажете че руснаците са виновни след като и те отговорят огледално след седмица? - НАЛИ?
8
7
 
0
 
! Отговори
Фен преди 4 месеца
До анонимен 3. За третото не съм много съгласен. Две от четирите им световни титли са спечелени след доста скандални мачове.
7
12
 
6
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 4 месеца
Третополов неадекватен в коментарите се вихри
6
13
 
17
 
! Отговори
Германец преди 4 месеца
Малко се забавихме, но нищо :) Оркистан ще загуби и посолството си ако не започне да се държи адекватно. Не че ще ми липсват :)
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 3 Правилно. Германия е важно да сети кротка, защото са мощни във всяко отношение. русия е дребен играч пред тях. Атомното оръжие го измислят Германците... Реактивния двигател също, ракетите и те.... в момента спат дълбок сън и това е хубаво. Хората са си патили от войни и искат да работят, а не да рушат. Те също могат да рушат.... както знаем.
4
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Германия се изнерви на неадекватния путиницаа. Дадоха му пари, заводи, работа на народа, богатствата се стичаха към тях последните 20г...Тоя лудия се искендзаа на на метеното. За какво им беше цялата война и разрушение? Защото остаряха и почнаха да се имат за недосагаеми. Е .. досегаемистии... и никой не се плаши от вас. Нямате оръжия като запада.
3
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рашките да не дразнят германеца, че този път Западът няма да ги спасява. При конвенционална война Бундесвера ще ги попилее за по-малко от месец. Китайците, ако се намесят, и те ще бъдат помляни. Единствено страхът от ядрена война предотвратява разрастването на конфликта. Германецът е роден за три неща - да изобретява, да воюва и да играе футбол.
2
22
 
12
 
! Отговори
Адмирации преди 4 месеца
Германците са чисти нацисти! Нищо променено от 1944 до сега, а руснаците се заблудиха! Сега немските лунатици, искат четвърти Райх, но ще получат, четвърти Крах! Този път Русия, няма да е милостива, държави с нацистки режими като Франция, Германия и Англия, трябва да престанат да съществуват!
1
9
 
17
 
! Отговори
Кога? преди 4 месеца
ще затворят------ЛудияКремълскиЖужак