¬ъншните министри на ≈— на спешна среща за конфликта в »зраел

“ова написа ∆озеп Ѕорел
9 окт 2023 13:55, —тела —то€нова
40
¬ъншните министри на ≈— на спешна среща за конфликта в »зраел
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

ћинистрите на външните работи на ≈— ще проведат спешни разговори относно ситуаци€та в »зраел и √аза, след като бойците на терористичната организаци€ ’амас предприеха изненадващо нападение, каза ръководител€т на външната политика на блока ∆озеп Ѕорел.

„—виквам утре спешна среща на външните министри на ≈—, за да разгледаме ситуаци€та в »зраел и в региона“, написа Ѕорел в публикаци€ в социалните мрежи.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


40
ќще по темата: ≈—»зраел∆озеп Ѕорел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
33
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ƒо 21:“ози правилен въпрос си адресирал неправилно - управниците на американската колони€ ≈—,никога н€ма да направ€т това.“е просто изпълн€ват заповедите на техните господари от ‘јў,така,както това прав€т и нашите управници,всички назначени от американското посолство,с лек уклон към “урци€.√олемиет въпрос е защо ц€лото евростадо не си задава този въпрос,а покорно и безмълвно изпълн€ва заоведите на началниците от Ѕрюксел,които пък изпълн€ват заповедите н ‘ашингто.ѕри нас,тези заповеди са от ‘јў.
32
0
 
1
 
! ќтговори
ƒиана преди 7 месеца
—поред мен, най-добре е ≈— да се разграничи от мнението на —јў този път - помагайки на »зраел в насилието им, те стават част от това насилие, което носи съответните последстви€..»зраел тр€бва да се разбере с палестинците, вкл. и с ’амас, които са част от т€х, ако иска да живее с т€х...“ой тр€бва да тушира насилието там, а не да го експонира! ¬секи човек има право да се върне при корените си, но за това днешните обитатели там тр€бва да го допуснат, не да издевателства над т€х...
31
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
≈вреите след 2та —ветовна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територи€та на »зраел. — кораби пренас€ха почва и превърнаха пустин€та в кибуци и –ј…. —ветовната «дравна ќрганизаци€, ≈вропа, »зраел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. ’амас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на »зраел ! –уси€, »ран и  итай снабдиха джихадистите с оръжи€ ! ¬сички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !
30
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
“ози ’осе каква националност е.
29
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
≈— какво означава в превод. Ќ€кой да уведоми
28
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
—тойте си “ам ≈йййй!-:((
27
0
 
15
 
! ќтговори
абе преди 7 месеца
“ой ∆озеп Ѕорел оправи ≈вропа и ”крайна, сега ще оправи и »зраел. ∆ална им майка на евреите, ако външните министри на ≈— ще се грижат за т€х.
26
0
 
9
 
! ќтговори
ѕредложение имаше преди 7 месеца
едно време от н€кой интернет мъдрец. ѕонеже —јў са най-големи€ съюзник на »зраел, също така има ти най-гол€мата еврейска общност извън »зраел. »мат и много зем€, ко€то не се обитава, могат да премест€т цели€ »зраел посред —јў и така хем »зраел ще е сред свои, хем ще е заграден от съюзници.
25
0
 
12
 
! ќтговори
ъ преди 7 месеца
“о и десет пъти по толкова абдали да се съберат на разговори, файда н€ма да има. ≈— се превърна в една пароди€ на ———– през 80-те. ќнези поне б€ха склеротици с военна сила. “ези са само склеротици.
24
6
 
2
 
! ќтговори
яћЅќЋ»я преди 7 месеца
«а кратко време всички *** приеха исл€ма. јллах јкбар дорогие товарищи.
23
0
 
2
 
! ќтговори
аха преди 7 месеца
» къде ще е срещата, в …ерусалим предполагам? ѕонеже последната среща на тези беше в  иев. ’айде да заминават ∆озеп и  о вкупом, и дано онези от ’амас или ’избула приключат наведнъж с тази нещастна компани€.
22
0
 
12
 
! ќтговори
» какво? ќправиха преди 7 месеца
”крайна, а сега е ред да уреждат и »зраел-ѕалестина? »менно "великите сили" едно време го създадоха тоз проблем като набутаха юдеи посред арабите. ќт 1945г. все проблеми в ивицата √аза.
21
0
 
14
 
! ќтговори
 јѕ ј MO3ЏK преди 7 месеца
¬ъншните министри на ≈—, ако имаха останал поне капчица разумносът първо щ€ха да си зададат въпроса какво ще се случи с ≈вропа след само 20-25 години, когато мигрантите ще се превърнат в "коренното население" на континента. » щаха да си дадат сметка за лимерното си отношение и дълбоко вкоренен ра.cи3ъм, който се прикрива под воала на разю3дени€ либерализъм.
20
13
 
2
 
! ќтговори
Ће ле, преди 7 месеца
...сите "възрожденци" на  оце  опейката станаха ...джихадисти! Ќормално е , щом се клан€т на јнтихриста от  ремъл, трудно ще ни изненадат ! ќтдавна са продали жалките си душички! акто казваше сочени€т за убиец на √еорги ћарков..." ой се интересува от истината? «наете ли колко добре се живее в лъжа"!
19
4
 
24
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
¬еднага да мобилизират ѕаси и Ћорер,за да могат да помагат за сигурността на »зраел!
18
1
 
6
 
! ќтговори
ќлимпий ѕанов преди 7 месеца
 ак е градината Ѕорел?
17
0
 
6
 
! ќтговори
 м преди 7 месеца
“ози е оператор на ударен музикален инструмент!!!
16
1
 
24
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
≈— не е фактор. Ќищо не зависи от ≈—.
15
1
 
5
 
! ќтговори
ƒо 13 преди 7 месеца
» —ърби€.
14
0
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 7 месеца
ј ≈— ще наложи ли санкции на  атар за финансирането на терористите от ’амас? ≈— ще спре ли да купува газ от  атар.