Коко се оттегля от Локо

Бизнесменът най-вероятно ще спре да дава пари на пловдивчани
20 май 2014 21:33, Александър Попов
5
Коко се оттегля от Локо
Снимка: Булфото, архив

Финансовият благодетел на Локомотив Пловдив Коко Динев обяви, че може да се оттегли от "Лаута" и да спре издръжката на клуба.

Както е известно, феновете на Локо поведоха война с Динев и поискаха от него да си тръгне от отбора.

"Противоречива година с много ядове и неприятности. Нямаме подкрепа от големи рекламодатели. Нашите възможности са такива. Цялото представяне на Локомотив зависи от мен. Крайното ни класиране не е лошо. Успяхме да победим Лудогорец", сподели Динев пред Дарик радио.

"Не искам да изпадам в подробности относно противоречията ми с феновете. По всяко време съм готов да се оттегля и да продам отбора".

"Ще седна да разговарям с всеки, интересуващ се от бъдещето на отбора. Локомотив има осигурен лиценз за догодина. Няма нови натрупани дългове".

"Има опасност Локомотив да остане без футболисти или да не започне шампионата. Има много опасности. Дано се намери човек, който да помогне в тази ситуация".

"На "Лаута" ситуацията никога не е била спокойна. Считам Александър Станков за един от най-добрите български специалисти, но атмосферата в Пловдив не му понесе", завърши Коко Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От кога бизнесмен не бешели ганкстер
3
0
 
2
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
ТИЯ ФЕНОВЕ КОЛКОТО И ПРОСТИ ДА ГИ ИЗКАРВАТ НЯКОИ ХОРА ИЗГЛЕЖДА ЗАБРАВЯТ ЧЕ ИМАТ НЕТ КЪДЕТО МНОГО ЯСНО ПРОЛИЧАВА КАК КОКО ИГРАЕ ТОТО С ,,ЛОКО''!
2
0
 
7
 
! Отговори
любо преди 9 години
голем праз
1
1
 
6
 
! Отговори
с преди 9 години
Да, буфери, сума олигарси се изтрепват да ви огреят на Лаута. Само не знам и тоя като се махне, кой очаквате да дойде? Абрамович?