Роналдо доближи Реал до финала в ШЛ

Португалецът с хеттрик срещу Атлетико в първия полуфинал
9
Роналдо доближи Реал до финала в ШЛ

Реал Мадрид направи огромна крачка към защитата на европейската си титла с гръмка победа 3:0 над градския съперник Атлетико в първия полуфинал от Шампионската лига. Кристиано Роналдо се развихри и заби хеттрик във вратата на "дюшекчиите", като до голяма степен класира "кралете" на финала в Кардиф.

Реал доминираше почти през целия двубой и можеше да вкара повече попадения, докато Атлетико бе твърде беззъб в атака и рехав в отбрана. Наказателна акция на Кристиано обаче започна с много спорен гол, преди който португалецът бе в засада, но страничният рефер не вдигна флага и секунди по-късно падна първото попадение в мача.

След почивката Роналдо довърши "дюшекчиите" с нови два гола. Така звездата на Реал за втори път през сезона вкара хеттрик на градския съперник след победата 3:0 за първенство на "Висенте Калдерон".

Мачът по минути и видео вижте в Gol.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
9
 
! Отговори
ТЪПАЦИ преди 6 години
Роналдо бележи гол сЛед гол ,хетрик след хетрик ,но някакви *** не го обичали щото бил гей ....... А вие като не сте нещо направили ли сте.Да,Меси игра супер в мача с РЕАЛ ,но един мач не прави сезона.
8
2
 
5
 
! Отговори
ф преди 6 години
Реал Монако - финалът в Кардиф.
7
3
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
"Дюшеци тупаме всякакви!" За заявки: "Сантяго Бернабеу"
6
4
 
7
 
! Отговори
ф преди 6 години
Машината Роналдо ..
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1. Несвирена засада след която става първия гол.2. 44мин Рамос влиза с отзад на играч на Атлетико на централната линия.3. Малко по-рано от горната ситуация Рамос удря с ръка в гръб играч на Атлетико без топка.. топката дори не е наоколо за да се води борба ... картон да не си помислихте че има няма..... Обикновено когато два отбора с горе долу изравнени възможности дребните камъчета обръщат колата. Снощи Реал бяха доста над Атлетико и нямаше нужда да ги подпират и съдиите...
4
4
 
7
 
! Отговори
11 преди 6 години
На левите кюнци извънземни ли им викате вече? Нали го видяхме тоя пръдльо срещу Барса.
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големият ! За всички времена само той е цар. Взе всички титли с Юнайтед, след което взе всички титли и с Реал ! Това не му стигна и взе европейското с Португалия. .... Извънземен футболист . Браво. CR7
2
9
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Този "Извънземния " що не го видяхме с Барса в истински мач, а не след снощното порно?Меси вкара два на Реал , но нямаше шпалирчета както снощи от "Душекчийте". Атлетико снощи гледаха мача от близо и не показаха желание за финал.
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извънземен !