Лудогорец ще пазарува от Ла Лига

Шампионите са харесали двама защитници от Испания
30 юни 2017 10:12, Веселин Коларов
3
Лудогорец ще пазарува от Ла Лига
Снимка: Bulphoto.com

Двама играчи от Примера дивисион са сред основните варианти за заместник на продадения в Аталанта Хосе Паломино, научи „Меридиан Мач“. От ръководството на "орлите" са набелязали каре централни бранители, с които водят паралелно преговори. От Лудогорец разкриха единствено, че и двамата играчи от Примера са били титуляри в отборите си през миналия сезон.

"Орлите" съобщиха на клубния си сайт вчера, че Паломино вече е играч на Аталанта. Аржентинският бранител премина успешно медицинските тестове и подписа своя договор.
 
"Целият екип на ПФК Лудогорец - футболисти, треньори, служители и ръководство желаят успех на Паломино в Серия А и му благодарят за приноса му към отбора. Всички сме убедени, че защитникът има необходимите качества да играе успешно в едно от най-силните първенства в света", се казва в съобщението на клубния сайт.
 
С трансфера на Паломино Лудогорец направи изключителен удар, продавайки го за над 4 милиона евро на четвъртия в Серия А. Разградчани може да вдигнат сумата още повече, защото в договора има клаузи за мачове, както и за крайно класиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Лудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Фантастико е на ъгъла. Отивате с Киро Гела и така. По този начин се стимулира родния футбол:-)