Лудогорец напред в Европа след реми с Ференцварош

Лукоки вкара за българите, Сигневич бе точен за унгарците
Обновена: 13 дек 2019 05:17 | 12 дек 2019 23:42, Георги Пешев
53
Лудогорец напред в Европа след реми с Ференцварош
Снимка: Булфото

Лудогорец завърши 1:1 с унгарците от Ференцварош в среща от група "Н" на Лига Европа и успя да се класира за елиминационната фаза на турнира.

Лукоки бе точен за българите в 24-ата минута, а Сигневич вкара за гостите в добавеното време на срещата. Така разградчани се уредиха с второто място в своята група и напролет в Разград отново ще има европейски мачове.

Напред в турнира продължава и Еспаньол, аут от Европа са Ференцварош и ЦСКА Москва.

Лудогорец изигра тактически правилно мача, възползва се максимално добре от шансовете си, вкара веднъж, след което затвори играта и заслужени си взе точката, с която се класира в следващата фаза на Лига Европа. 

Жребият за 1/16 финалите на надпреварата ще бъде в понеделник (16 декември) в Нион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея бразилски пияндета за нищо не стават! Гони ги Киро доде е време!
39
1
 
1
 
! Отговори
Яшар преди 4 години
MESTя
38
2
 
8
 
! Отговори
+- преди 4 години
*** Софийски по-далеч от носа си не вижда и все други са му виновни ,че той е неудачника -Левски и ЦСКА са минало и след 10-20 години ще се загубят от футболното пространство.
37
0
 
5
 
! Отговори
+- преди 4 години
Който иска да гледа само бг футболисти -то има и втора и трета лига .Там можете да гледате интерсени мачове,но не и футболни мачове.Там е ритане,хапане ....техниката и погледа на игра е пети план.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите цепят мрака с вярването им, че държавата им е виновна за всичко. За това, че Левски и ЦСКА са пълни с чужденци и че в следствие на това нямаме национален отбор по футбол са виновни феновете. Защото феновете не излязоха на протест и на бойкот и не заявиха на ръководствата на футболните клубове, че предпочитат да гледат български младежи с риск да падат в началото вместо четвъртокласни чужденци.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 40Кажи нещо за дълговете на гейренци....
34
0
 
18
 
! Отговори
Синема Гугу преди 4 години
Ако приемем, че Лудогорец пречи на Левски и ЦСКА в нашето първенство, то кой им пречи да печелят мачове в Европа? Ако имаше стойност в тези отбори, най-малкото можеха да се класират в групите на Лига Европа. Те дори не успяват да стигнат до последния квалификационен кръг, какво остава за групите. За последните няколко години тези жалки отбори не са мръднали нагоре нито милиметър. Само оправдания!
33
1
 
10
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
искрено се надявам и други български отбори да постигнат успехи в Европа...а не да се удрят в гърдите и да викат "и ние го направихме преди 40 години"...
32
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на софииските тъи наречени грандове даже и поговорката по добре първи на село отколкото последни в града не важи и тук ЛУДОГОРЕЦ е първи така че този отбор не ви е виновен за вашето плачевно състояние сума ти години и тук важи пословицата МНОГО ВОЖД МАЛКО ИНДИАНЦИ
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Киро VAR а какво ще каже сега за неотсъдената 100% дузпа? Рева като магаре срещу морето ....
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха русофилите пак реват. Какво стана с ЦСКА Москва бе пичове?
29
4
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До Страхилка ПанталейскаКолко време се готви за тия коментари, по час на бройка?Похвално и за Ника, два часа
28
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли ще подкрепям отбора на един самозабравил се олигарх, който с пяна на устата викаше по телевизията, че българите са мързеливи, следователно трябва да им се намалят отпуските и заплатите.Ако ще да вземат ШЛ 10 пъти подред, едва ли ще бъдат оотбора ми.За да обезоръжа платените тpoлoвe на Домуса, да ви кажа, че същото важи за разните му там ЦСКА, "Левски" и т.н. да не изреждам всичките професионални отбори в Бг.
27
2
 
29
 
! Отговори
Страхил Монтански преди 4 години
, а вие падате от Ларнака ( 7:0 ) и Луганск ! Божков и Ганчев да не са кранисти в Кремиковци ? М ? И двамата сигурно са по-богати от Домусчиев,но гледат да лапнат на момента,а след мен и потоп.... И в заключение ще ви кажа,че както 70 години ни налагаха два софийски отбора ,сега ще почакате вие малко ..... Първите 10 минаха.... Хайде,успех на ЦСКА срещу Дунав..
26
2
 
29
 
! Отговори
Страхил Монтански преди 4 години
В Левски е същото-кражби и далавери ! Подиграват ви се,момчета,и ви заедно с емблемите ви ! Каква публика сте пък вие бе-едните разделени на 1948 и София,другите -на саут девижън и София-запад,че на вторите дори им пращат полиция да ги варди,за да не се сбият.Сраааааам !!!! Няма го в света ! Пълни смешници ,и едните и другите ! Скрийте се бе,профани,и ходете да потърсите отговорност от шефовете си,защо Лудогорец за 8 години имат 6 групи и четири излизания,а вие
25
4
 
24
 
! Отговори
Страхил Монтански преди 4 години
А тези,които пожелаваха отпадане,ги съветвам да обърнат внимание на своите отбори,защото са адски смешни с аргументите си без грам аналитичност и реалистичност !Разград не е София и е нормално да няма толкова публика,но е по-важно,че тя не е предавана от отбора !А вашите софийски к?нефи ви се подиграват без грам скрупола,перат си парите, комисионни,окрадоха ви отборите,а вие сте заети с обиди по Лудогорец. Лупи,Титаните,Митал,Манджукови- брутално употребиха клуба и го разчекнаха от крадене
24
4
 
31
 
! Отговори
Страхил Монтански преди 4 години
БРАВО,момчета ! Честито на феновете на Лудогорец ! Ние-неутралните и разумни БЪЛГАРСКИ фенове благодарим за положителните емоции и за популяризирането на затъналия ни български футбол ! Поздравления и за това,че сте отборът с най-много излизания от групите на ЛЕ от държава в източна Европа ! Има какво още да се желае от към игра,но и това постижение е достатъчно за тръпки на гордост . Надявам се в бъдеще да се гради и пътят да е още нагоре. Искрено се радвам за Лудогорец!
23
3
 
22
 
! Отговори
Спиро преди 4 години
Луууууууууууудддооооооогоррреееееец!!!Оле, оле, оле!Поздравявам всички истински фенове на орлите, вкл всички привърженици от други клубове на бг футбола в Европа с "It's a man's man's world"!За останалите хейтъри да звучи.. "Радка -Пиратка", докато си гризат ноктите от яд:))Хахаха;)
22
20
 
11
 
! Отговори
Славист преди 4 години
До до 25ЦСКА и Левски са произвеждали много играчи за националния отбор преди да се появи проекта Лудогорец.След проекта нямаме нито национален отбор, нито вътрешно първенство.Левски и ЦСКА бяха умишлено съсипани от властта.Проектът обратно. Лансиран и подкрепян от властта.И не говори глупости, че Спас Русев и Черепа били по-силни от Гела. Нито пък по-богати.Гела има поне 10 предприятия в САЩ само, а тук огромни протекции от ГЕРБ и лично от Бойко Борисов.
21
8
 
10
 
! Отговори
наблЮдИтел преди 4 години
Домуса как изпусна 1 млн лева за 5 секунди.се ла ви