7sport : Манчестър Юнайтед ще стартира сезона с категорична победа

Обновена: 18 сеп 2020 07:06 | 18 сеп 2020 07:04, Александър Попов
7sport : Манчестър Юнайтед ще стартира сезона с категорична победа
Снимка: БГНЕС
Висшата лига стартира със много попадения и интересни резултати. В първия кръг, най-подкрепяния в България отбор – Манчестър Юнайтед бе оставен да почива, заради ангажиментите на „червените дяволи“ в доиграването на Лига Европа. Там момчетата на Оле Гунар Солскяер отпаднаха на полуфиналната фаза от шампиона Севиля, но пък невероятен завършек на сезона във Висшата лига все пак им осигури място в Шампионската лига. 
 
7Sport прогнозите отчитат, че Манчестър ще си докара сигурна победа още на старта в сезона.
 
Юнайтед започва сезона с труден мач срещу Кристъл Палас. Отборът на Рой Ходжсън е един от най-стабилните в Англия и е готов да изненада всеки съперник. Палас стартира сезона с домакинска победа над Саутхемптън, но през седмицата „орлите“ отпаднаха от Борнемут в купата на Лигата, след равенство в редовното време. Палас изцяло запази състава си от миналата година, включително и голямата си звезда Уилфред Заха, който дълго време бе спряган за трансфер на „Олд Трафорд“. Съставът на Рой Ходжсън направи силна подготовка, където записа три победи и едно равенство. Отборът обаче имаше покъртителен завършек на миналогодишната кампания, когато записа 7 поредни загуби, преди за завърши наравно с Тотнъм в последния кръг. В тези 7 мача, Палас отбеляза само два гола, а допусна цели 15. В тази серия бе и загуба с 2:0 от Манчестър Юнайтед.
 
Оле Гунар Солскяер не бе много активен на трансферния пазар. Норвежецът пръсна 39 милиона паунда за халфът на Аякс Дони ван дер Бек, но пък не се осъществиха дългоочакваните трансфери на Джейдън Санчо и Уилфред Заха. Юнайтед запази и състава си от предходната година и ще се цели в ново финиширане в топ 4 и спечелването на някоя от местните купи. Клубът буквално бе преобразен миналата зима, когато трансферът на Бруно Фернандеш коренно промени резултатите и играта на тима. Португалецът бе в основата на блестящия финален рейд, който подсигури мястото на отбора във Шампионската лига. “Червените дяволи“ натрупаха 14 поредни мача без загуба на първенство. Последния отбор, който ги победи бе Бърнли, при това през януари. През последните 8 месеца Юнайтед натрупа 9 победи и 5 равенства за първенство, при голова разлика 30 на 7. Все пак трябва да имаме едно наум, тъй като в последните си два мача Юнайтед записа две загуби. Едната бе на ½ финалите на Лига Европа, когато бъдещия шампион Севиля успя да ги изненада с 2:1. А в единствената пред сезонна проверка на „червените дяволи“, те бяха надиграни от Астън Вила.
 
По всичко изглежда, че Юнайтед е безспорен фаворит и най-вероятно ще спечели с лекота срещата. За по смелите, от 7sport футболни прогнози препоръчват залога победа на Манчестър Юнайтед с хендикап -2,5 гола. От Палмс бет предлагат много атрактивния коефициент от 3.05 за този пазар.
 
Палас е един от най-удобните съперници на Манчестър Юнайтед, като „орлите“ са записали само една победа над своя съперник, за последните 9 години. Тя обаче дойде точно при последната визита на „Олд Трафорд“, когато Патрик ван Аанхолд донесе победата с гол в 93-тата минута. Все пак бързото нападение на Рой Ходжсън може да донесе и гол във вратата на Давид де Хея. По тази причина, нашето второ предложение за този мач е да потърсите залога двата отбора да отбележат гол и да има общо на 2.5 гола в мача. Този пазар е оценен с коефициент 2.37 от Winbet.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание