Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен

Отиваме с цялата си мощ в България, отсече мениджърът на Тотнъм
Обновена: 4 ное 2020 20:26 | 4 ное 2020 17:52, Красимир Ангелов
4
Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сравни Лудогорец с Байерн Мюнхен и увери, че лондончани ще излязат с най-доброто на стадиона в Разград в утрешния мач от Лига Европа. Двубоят е от 19:55 часа.

"Естествено, че отиваме да спечелим мача. Срещу Антверп загубихме в предишния кръг, но не бяха виновни играчите, а тяхната настройка за този мач. Вината за тази загуба е моя. Мотивацията ни за мачовете на елиминация е по-сериозна. Срещите в груповата фаза са различни, напрежението не е толкова голямо", посочи Специалния.

"Отиваме с цялата си мощ в България. Очаквам добър мач. Вече играхме с втория най-добър отбор в България (.бел. ред. - Локомотив (Пловдив) и беше доста тежък мач. Трябват ни точки и отиваме с мисълта, че трябва да спечелим.

Лудогорец е технически отбор с много качествени играчи. Спечелили са девет поредни титли, което не е за всеки. Може би само Байерн и отбори от този калибър", коментира цитираният от БНР Жозе Моуриньо на брифинга преди мача.

Левият защитник на Тотнъм Серхио Регилон няма да пътува за България.

"Регилон е болен, но не от Ковид-19. Просто грип и затова няма да бъде в групата. Ламела има малък проблем от няколко седмици и след последния мач решихме, че сега е точният момент да му дадем почивка да се възстанови напълно. Серж Орие също има малък проблем, но нищо сериозно", добави Моуринь, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Всичко преди срещите на нашите отбори в Лига Европа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Муриньо е бел и попитан, какво мисли за другия българси колос - ЦСКА? - Слава богу че сме срещу Анадолец, от Рома ми телефонираха, че са имали чувството че са играли с Бразилия от славните й времена, с Пеле и Гаринча.
2
0
 
5
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Какво? Wie bitte? Ето това вече успя да ме развесели. А лудеселец кога ще бие Барселона с 8:2, имат ли си такъв като Левандовски или Мюлер? Със Залцбург какво се случи снощи? Другите австрийци от ЛАСК какво направиха?Сетих се за приказката за коня и жабата :)))
1
1
 
9
 
! Отговори
Забележка преди 3 години
С едната разлика, че Байерн печелят титли с купени таланти, а Лудогорец - с купени мачове.