ЦСКА продаде Антов в Серия "А"

Футболист №2 на България подписва с Болоня
Обновена: 2 фев 2021 06:35 | 1 фев 2021 21:26, Екип на Dnes.bg
10
ЦСКА продаде Антов в Серия "А"
Снимка: БГНЕС

Младата звезда на ЦСКА Валентин Антов осъществи сензационен трансфер в италианската Серия "А". Новината беше потвърдена на официалната страница на "червените" в интернет.

Футболист №2 на България за 2020 година ще продължи кариерата си под ръководството на сръбския специалист Синиша Михайлович в Болоня, гръмна първоначално tuttomercatoweb.com.Вторият капитан на ЦСКА преминава в Болоня под наем на стойност 500 000 евро. Италианският клуб ще има опцията да го закупи за 3 милиона евро в края на сезона.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До муспиГунди и Котков преди да тръгнат са пили по 4-5 мастики
9
1
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Микренския джуджак е извадил всичко на масата, продава и закрива.
8
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 3 години
До муспиОт къде знаеш? Винаги пишеш някакви недоказуеми неща и разни измислици.Не може да ти се вярва.
7
0
 
0
 
! Отговори
ir преди 3 години
да
6
1
 
1
 
! Отговори
Hm преди 3 години
От ЦСКА излизат хора с дух на обедители. Не е изненада, че цесекар е в серия А.Подуянските разбирачи, какво ще ще кажат?Подуяне не е в Сф! България трябва да го знае!
5
1
 
0
 
! Отговори
Гого преди 3 години
Гледай Десподов и сравнявай с Господинов. Ианче момчето е читаво.
4
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
До ЦСКА ИСТОРИЯ: - По въпроса Гунди, Котков. Когато Алфа Ромеото зарежда на бензиностанцията, един войник поискал да го вземат на автостоп и те го взели. Докато зареждали, един монтьор услужливо е човъркал нещо по колата. След бензиностанцията и след един завой е имало дълъг прав участък и Гунди е дал газ. В дънто се видял голям камион с ремарке натоварен с павета, и излизайки на пътя спрял и чака. Алфа Ромеото оставило дълга черта по асфалта само от едно колело?! Вайника го нямало?
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скъпи журналисти, между продавам и давам под наем има известна разлика. Все пак, нали, може да внимавате с преписването.
2
3
 
1
 
! Отговори
...и още преди 3 години
Дордж Сорос се приема че е.....марксист русофобХилъри Клинтън е англичанка известна като русофобка и ....англоамериканофобкаТеза на Хилъри Клинтън е че на ансглосаксите трябва да се забрани да участват в управлението на САЩ.....но съпруг Ирландец....и евреиско бъдеще от само едне детеВ пари ги давят АНГЛИЧАНИТЕ мразещи АНГЛИЧАНИТЕА столицата на Джордж Сорос е БЕРЛИН и като гледам с пари залива ЧЕРВЕНИЯ Хайл Хитлер Дойчо сънародник социалист на МарксНещо май не е наред на тоя свят
1
8
 
3
 
! Отговори
ЦСКА ИСТОРИЯ: преди 3 години
Помня истинския ЦСКА създаден на рожденния ден на Карл Маркс и ще Ви разкрия част от неговата истинска история:Червеният РУСОФОБ СТАЛИН самичък се хвали:"РУСНАЦИТЕ ИСКАХА ДА ИЗТРЕБЯТ ЧЕЧЕНЦИТЕ И АЗ РУСОФОБА СТАЛИН СПАСИХ ВСИЧКИ ЧЕЧЕНЦИ"След разгрома на Адолф Хитлер СТАЛИН незнайно как се сеща отведнъж че е РУСОФИЛ и завежда дело в съда срещу ГРУЗИЯ за сепаратизъм и русофобия"Тодор Живков умишлено пречука Георги Аспарухов и Никола Котков правейки поредната РУСОФОБСКА услуга на елита на СССР