Европа ще има нов шампион! Белгия победи Португалия на Роналдо

Единственото попадение в мача заби Торган Азар
Обновена: 28 юни 2021 00:15 | 28 юни 2021 00:07, Красимир Ангелов
43
Европа ще има нов шампион! Белгия победи Португалия на Роналдо
Снимка: БГНЕС

Белгия излъга с 1:0 Португалия и детронира настоящите шампиони на Европа.

Така Кристиано Роналдо и компания отпадат още на 1/8 финалите на турнира и няма да могат да дублират титлата си от Евро 2016.

Единственото попадение в мача заби Торган Азар (42). Двата отбора заложиха на здравата битка и тактическото надлъгване.

В крайна сметка Белгия вкара веднъж и заслужено е на 1/4 финал на Евро 2020, където ще срещне Италия.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Portugal преди 2 години
Португалия е най-яката страна, а Роналдо е най-добрия футболист! Viva Portugal!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешните белгийци биха с късмет, но бяха изхвърлени от Италия.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Deep Zoneигра като малък отбор ама сега ще играе четвартфинал,хората да неса прости като тебе,хахахахаааа
33
1
 
3
 
! Отговори
пущиняк преди 2 години
Лукаку вчера нещо нямаше ден! Изобщо не му се получаваха нещата. Ама и той твърдоглав- бутат го, дъпрат го за фанелката, а той не пада! Няма кой да му свири нарушение, докато не падне. Гелосания при тези положения щеше да се превива в гърчове! Чак накрая, като го изритаха в главата, реши, че може да падне!
32
3
 
3
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
"Тактическо надлъгване" не видях снощи. За мен е престъпление да имаш такива играчи като Лукаку, братята Азар и кой ли още не и да играеш като малък отбор и да минеш два пъти центъра второто полувреме. Ще стискам палци на бамбините да изхвърлят Белгия на 1/4 финала.Витрина на мача:Общо удари - 18-5 за ПортугалияТочни удари - 6-1 за ПортугалияРезултат - 0-1...
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онова перекенде с плитките от португалския отбор проваляше всички атаки, беше се чиста мухарка. Добре, че го извадиха по някое време и мача тръгна по-добре. Портуалците не играеха с Роналдо, явно имаше нещо още от началото. Белгия си бяха гола вода.
30
4
 
6
 
! Отговори
11 преди 2 години
Да видиш гелосания накрая на мача да зяпа кат пръднaл заек в тръстика - безценно! Голямо търкаляне се търкаля, няма нужда от подобни дузпаджии.
29
3
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Много се радвам че не гледам тази година футбол .....такива два голаджийски отбора да си вкарат само 1 за цял ма4 .....по добре да си пусна голф или снукър да погледам !
28
1
 
3
 
! Отговори
Кух профил преди 2 години
Тоя слаб треньор беше сложил Де Бройне като централен нападател. Е как да се получи играта, като не може да си наредиш игпачите.
27
6
 
7
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Португалия играят симпатичен, техничен футбол, но тъй като там се подвизава един гелосан самовлюбен егоцентрик, който не зачита другите, а само себе си, някак си отвътре ми идва да подкрепям насрещния отбор. Браво на белгийците, които с малко положения успяха да си вземат мача и да изритат гелосания да си ходи.
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Португалия тотално надигра Белгия, но във футбола не винаги печели по-добре играещият. Печели по-умно играещият. Белгия не е това, което беше. Безлична, безидейна, слаба. Интересно първенство се заформя. Франция е необяснимо слаба, Германия- на приливи и отливи. Италия започна силно, но сега е безлична. Дания прави фурор и расте. Англия ще бъде отнесена от Германия. Много, много интересни мачове предстоят.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина ги излъгаха, добра игра, но без завършек- на два пъти (поне) оставаха "сами" пред вратата на португалците и не знаеха какво да направят . Изпълненията на Роналдо бяха за Оскар- то не бяха чупки и врътки , ама съдиата не му се върза и не успя да си изкара една дузпа
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виновника за Португалия е Жота. Нестигаа, че е пълен некадърник... ами и се бута да рита всяка топка. Направи куп пропуски, които решиха мача.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има ама няма да са белгийците. Доста слаба игра с такава колекция от играчи
22
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е какЕвропа ще има като те всичките чернии. Вижте БГ отборите същата работа. Какво му е българско на българските отбори като има в тях разни чужденци. Черните и те ли са българи? Ако не какво правят в наши отбори
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
И не само Фернандеш беше слаб, Ельоменат. Феликс, Силва си бяха отчайващи, а набедения за играч на сезона в EPL си беше дупка. Само Диого Жота се опитваше, но след дългата контузия явно толкова са му възможностите
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен (16), къде си бе сладур давай да се вземаме имам много ракия
19
4
 
12
 
! Отговори
Ельоменат преди 2 години
И за какво ти беше Пенандеш в игра? Това не са Юнайтед, а реферите не са от ФА да свирят всяка симулация за дузпа. Този набеден за добър CAM е нищо. 4 мача 0 асиста 0 гола. Коментатора каза, че бил изморен. Те другите не са играли за отборите си. Този го бива само за симулации и дузпи. Кръгла нула
18
3
 
17
 
! Отговори
Меди доганов преди 2 години
На снимката все расови европейци, също като мен.!.
17
1
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
А нас пак ни няма ! Нищо ново !