Кои са независимите зодии и кои нуждаещите се в любовта?

Везните мразят да са сами
Обновена: 30 юни 2020 15:47 | 30 юни 2020 15:47, Михаела Лазарова
1
Кои са независимите зодии и кои нуждаещите се в любовта?
Снимка: Istock

Условно хората могат да се разделят на два типа – независими във връзките и такива, които постоянно се нуждаят от вниманието и подкрепата на партньорите си или накратко „нуждаещи се“. Според астрологията зодията също има значение за този тип отношение към любовта и връзките, които отделните зодиакални знаци имат.

Кои са независимите зодии и кои нуждаещите се във връзките си?

Рак

Раците се нуждаят от контакт с партньорите си през цялото време. Дори когато не са заедно, Ракът ще пише съобщения, ще настоява партньорът му да се прибере по-бързо, ще ангажира вниманието му. Ако пък партньорът им е във физическия им обсег, те ще го докосват често, ще го прегръщат и ще го заговарят. Ако Ракът не се чуе с партньора си повече от 2 часа, той ще започне да се притеснява, да драматизира, да изпада в ревност и съмнение. Тази зодия лесно преминава от едно чувство в друго. Често смятат, че са лъгани от партньорите си, понякога и без основание. Раците са едни от най-нуждаещите се и зависими от партньорите си зодии.

Везни

Везните мразят да са сами. Те са прилепчиви и нуждаещи се от внимание. Нямат проблем с това, даже често го осъзнават. Просто не искат да ги оставяте сами. Склонни са и да търпят връзки, които не ги удовлетворяват, само и само да са обвързани. Търпеливи са и умеят да прикриват разочарованието от партньорите си, за да не ги разгневят и отблъснат. Грижовни са, ще ви изчакат да гледате сериала заедно, ще ви приготвят вечеря и няма да я опитат, докато не се приберете. Винаги са на разположение. Ако са навън с приятели и им се обадите, ще зарежат всичко и ще дотичат на минутата. Често заради това свое поведение губят уважението на партньорите си, които ги приемат за даденост.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


1
Още от Здраве
Храни за здрави гърди
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За Везни е на 100% вярно.