Кореец успя да вземе шофьорска книжка от 272-я опит

Сео Сан-Моон, пенсионер, обяснява пред местен вестник, че е неграмотен и е използвал изпитите, за да научи правилата за движение, защото не разбира какво пише в учебника
15 апр 2005 16:54,
Кореец успя да вземе шофьорска книжка от 272-я опит
За радост на Сан-Моон, повечето пътни знаци са с картинки, а не с надписи

Южнокореец успя да вземе теоретичния изпит за шофьорска книжка от 272-я път.

Сео Сан-Моон, пенсионер, обяснил пред местен вестник, че е неграмотен и е използвал изпитите, за да научи правилата за движение, защото не разбира какво пише в учебника.

След като станало възможно изпитът да се вземе и устно, Сан-Моон е опитал толкова пъти, колкото е имал възможност, научавайки малко по малко правилата за движение при всеки изпит. Досега човекът е похарчил близо 1 000 долара.

Миналата седмица той е взел минималния брой точки, с които изпитът се счита за взет.

Той идва тук от пет години насам. Вече е част семейството“, заяви един от изпитващите, които са толкова радостни от успеха на Сео Сан-Моон, колкото и самият той.

Младият“ шофьор споделя, че сега започва да се подготвя за практическия изпит и заедно със съпругата си обмислят какъв автомобил да си купят.

Карането на кола изглежда малко сложно, но след като се явих 272 пъти на теоретичния изпит, няма от какво да се притеснявам, нали?“, разсъждава на глас кореецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации