Педро де ла Роса с най-добри времена в тренировките на Силвърстоун

Самото състезание ще започне от 15 часа българско време с една минута мълчание в памет на жертвите от терористичните актове в Лондон на 7 юли
8 юли 2005 18:32,
Педро де ла Роса с най-добри времена в тренировките на Силвърстоун
Педро де ла Роса

Испанецът Педро де ла Роса с Макларън-Мерцедес е с най-добри времена от първите две свободни тренировки на пистата Силвърстоун, където в неделя ще се проведе състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Великобритания.

Самото състезание ще започне от 15 часа българско време с една минута мълчание в памет на жертвите от терористичните актове в Лондон на 7 юли.

И в двете тренировки за деня с второ време е Рикардо Зонта с Тойота. Трети в първата тренировка днес бе британецът Дженсън Бътън с БАР-Хонда.

Доброто представяне на Макларън-Мерцедес на тази писта бе потвърдено от финландеца Кими Райконен, който се класира четвърти и в двете тренировки. Хуан Пабло Монтоя, също с Мерцедес, пък бе шести в първата и трети във втората тренировка.

Пети и в двете тренировки бе Ралф Шумахер с Тойота. Седемкратният световен шампион Михаел Шумахер се класира седми в първата тренировка, а във втората бе 10-ти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации