Shiny and New битката на Tialoto.bg за 8 декември завърши

След тежки и и мъчителни дни и нощи журито на Tialoto.bg най-сетне взе трудното решение и определи победителите в играта за преобразяването на трима от прекрасните ни читатели за 8 декември
8 дек 2005 15:05,
Shiny and New битката на Tialoto.bg за 8 декември завърши
След дълги, тежки, безсънни и мъчителни дни и нощи журито на Tialoto.bg най-сетне взе трудното решение и определи победителите в играта за преобразяването на трима от прекрасните ни читатели, специално за студентския празник 8 декември.

Не пропускаме и определянето на победителя, разбира се, за не по-малко примамливата награда за ядене на корем от Netkelner.bg.

Ужасно много ни се искаше да наградим всеки един от вас (най-много за това пищеше главният ни редактор, но той е по-емоционален от необходимото). Искрено и коленопреклонно ви благодарим за стотиците мейли, пожелания, „бисери“, страхотни комплименти, за желанието ви да участвате и за това, че ни мотивирате да работим с още по-голямо желание.

Та, както споменахме, имаме си победители и трябва да ви ги съобщим. Тук Биг Ред-а пак вика и иска да се напомни, че сме искали да наградим всички. Наистина, наистина, така е:)

Все пак, трябва да обявим победителите. И така, избраниците, които ще влязат в плен на красотата, са бъдещата майка Йорданка Кръстинова - вечно ентусиазирана студентка, 19-годишната Ива Даскалова, която след бала си тази година ще заблести тотално, и нашият мъж и бъдещ колега-журналист Иван Рупчин. Хапване на корем от Netkelner.bg ще „намаже“ Марта Каменова.

Очаквайте в петък, 9.12, напълно новите образи на разкрасените (въпреки че те са си красиви и прекрасни) наши читатели и ще видите на какво сме способни, за да направим всичко за вас, за да сте перфектни, красиви, да се чувствате добре в кожата си, да ни обичате, обожавате и мислите по 24 часа на ден за нас:)

Обичаме ви много, яко и прекрасно празнуване днес, не се напивайте (тук гл.ред. пак пищи и вика да се напиете до дупка, но не го слушайте:)

Забавлявайте се, а ние утре ще сме тези, които ще се опитат да ви излекуват махмурлука и със сигурност отново ще са до вас:)

За вас:Целокупният и искрено, всеотдайно и вече на по едно малко Екип на Tialoto.bg:)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации