Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
1
 
0
 
! Отговори
до 233 преди 12 години
аман от градски легенди за познати и запознати. Как детето в средата без колан!? За да излети със сигурност през предното стъкло или да се потъркала между колоните. Съболезнования на семейството, дано никога не разбера какво преживяват. Светла памет на детенцето.
246
0
 
7
 
! Отговори
майка преди 12 години
Почивай в мир, мило дете!Господи, откъде толкова злоба в "хората", по-жестоки сте от животните, помислете малко и по-добре не пишете, дано майката никога не види грозните ви коментари!!!Това е трагедия, всеки си мисли, че на него не може да се случи, но не е така!!Мила майчице, моите искрени съболезнования, дано Вики да е на по-хубаво място, дано да е щастлив и някой ден да сте пак заедно!Намери сили да продължиш, ти не си виновна!!!
245
2
 
6
 
! Отговори
Пипи преди 12 години
Всички от така наречената агенция путна инфраструктура или как се наричат сега са за обесване. Сто пъти преименуваха главно управление на пътищата, но освен да топлят столовете си в канцеларията, сегашните управници там за нищо не стават. Отписаха четвъртокласните пътища за да не се грижат за тях и ги оставиха на немощните общини. То не, че те ги опесъчаваха старателно, но поне имаше някаква организация. Пострадалата жена трябва да осъди незабавно виновните за необезопасения път.
244
2
 
0
 
! Отговори
до 234 Discovery преди 12 години
Ти па виждал ли си размазана странично кола, бе знаещия? Дано не си и да не ти се случва да видиш! Ни столчета, ни колани пазят като цялата ламарина е върху човека! Ама много Discovery гледаш явно....
243
1
 
6
 
! Отговори
реалист преди 12 години
"Казах им да не тръгват" - разумът спасява живота а не зимните гуми и пясъка. Тези които не са минали през двадесетте минути след произшествието са го следвали.
242
3
 
2
 
! Отговори
ми преди 12 години
И до милия ми чичкоще напиша-профилактиката в здравеопазването не е умелото укриване на фактите.Явлението кумулация води до самоунищожение.
241
1
 
14
 
! Отговори
до 242 преди 12 години
Не съм смятал за нужно както теб да обявявам,че и аз живея в Испания и може би далеч преди ти да си помислиш да имигрираш тук,защото както сравняваш ситуацията в Испания с тази в Б-я,защо не си помислиш тогава,че сегашната безработица в тази държава не прилича например на безработоците в Англия или Германия и в статията става дума за загубен детски живот в явно несъобразена ситуация от шофьорът,защо не си помислиш,че в Испания при добри пътища стават далече по-зловещи катастрофи,политика тук е неуместно да се намесва при условие,че всеки водач когато е минал курсовете за такъв е научил,че тряабва да се съобразява с природните условия и пътната настилка,със скороста според сезонът и още много особенности които нямат нищо общо с политика и управляващи.Ами може ли тогава това правителство да бъде при всяко семейство и да му гради животът,не може нали,защото всеки живее това което сам си сътвори,както и ти сега си тук в Испания защо ли,ами защото си свободен да си избереш бъдещето и в тази свобода е човешкото достойнство.
240
1
 
1
 
! Отговори
Пост 228 преди 12 години
От 242. Вие сте го казал много-добре, но не погледнах преди да взема отношение. Види се, заслужаваме си участта.
239
7
 
2
 
! Отговори
До 239 бе преди 12 години
Попитах защо скачате когато властта обявява, че от деня Х, забранява тютюнопушенето на обществени места, което аз аплодирам безрезервно. И защо оневинявате тази власт, ккогато безхаберието води до човешки жертви. Знаеш ли, че в Испания, от почти средата на октомври, всички по усойни пътни участъци и пътни виадукти са непрекъснато обработвани със субстанции непозволяващи дори задържането на слана? А тук не се кара бавно, нито колите са по една- две на всеки 5-10 минути.Чия е организацията кажи?
238
3
 
13
 
! Отговори
Някой преди 12 години
Голяма трагедия .Бога да го прости детенцето имам син на 5 и очите ми се насълзяват като пиша. От доста време съм в чужбина вече , но в България за жалост нищо не се е променило. Само плямпане на разни ***, а сме на ниво на държава от третия свят. Как не се намери за толкова години човешки ресурс малко да бутне тая държава напред?
237
5
 
19
 
! Отговори
do 239 преди 12 години
Власта ли кара колата бе,власта ли заледи пътищата,власта ли несъобрази скоростта на заледеният участък от пътя бе,колко трябва един човек да е *** за да заключи това,естествено колкото теб,а дано да сте много малко тези които мислите така,защото ако сте много ще ни обявят за държавата с население ***.
236
8
 
4
 
! Отговори
XXXL до237 преди 12 години
Властта е фактора приемащ закони, властта е фактора следящ за спазването им, тя определя бюджетите на общините, договаря начина на харчене на тези пари, тя и трябва да контролира, как се изпълняват поетите задължения, как се харчат въпросните пари и кой как си върши работата. Всичко това в името на достойното човешко съществуване. А властта, цялата власт сега се упражнява от ГЕРБ!!!!!!! За забрана на тютюнопушенето на общ. места, властта е виновна,а за липсващ контрол с отнети животи не е!
235
4
 
21
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Ей *** от 235,толкова ли ти е червеният мухлясал мозък,ако изобщо има такъв в кратуната ти,какво общо има тук някаква партия бе кравар,един детски човешки живот си е заминал бе кух болшевик,мамка ви да *** ***,как сте се напълнили в Б-я бе все комуни-*** бе,какви *** са ви раждали такива *** бе.Бог да прости детенцето.
234
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 235 gerb li e vinoven 4e letat i neymeqt da karat te si mislqt 4e kato se ka4at v kolata i leti6 da ama ne
233
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
koito neznae da kara da sliza ot kolata
232
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обещаното от ГЕРБ е вече реалност!
231
6
 
9
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
До 233:Земи се хвърли от некой мост и не си измисляй скалъпени истории... Най-вече последното изречение ти лъха на простотия от всякъде!!! Да то хората предварително плануват, къде и как ще се ударят. Tочно при страничен удар ще те предпази столчето или колана да не се размажеш на вратата и ли да се обезглавиш на стъклата!!! Това, че за тебе всяко правило е измислено за да ти пречи си е твой проблем не подвеждай хората с измислени истории!!!
230
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В случая и скъпо столчето няма да помогне! Те се тестват за челен удар с 50км! При страничен удар ако си вързан умираш на място. Понасяш цялата сила на удара. Моя позната оцеля при страничен удар на мястото на смъртта (до шофьора) благодарение на това, че беше БЕЗ колан! Полицайте на огледа казаха, че ако е била с колан е щяла да загине. Без колан от удара изхвърча в скута на шофьора и това я спаси! Та имайте едно на ум да си разкопчаете колана при подобна опасност. Детето в средата на колата!
229
2
 
13
 
! Отговори
do 330 преди 12 години
Случвало ми се е и на лед да карам с летните , но там карам много много бавно :) Пък и да ти кажа при заледяване и зимните гуми много много не помагат ако не внимаваш :)
228
17
 
8
 
! Отговори
Жина шифор преди 12 години
Много станаха жените шИфорки, не могат да карат и правят проблеми по пътищата. Трябва да се измисли някакво ограничение за тях. Доказано е че те нямат добро пространствено възприятие и са потенциално опасни. За конкретния случай трагедията е голяма и Бог да прости детенцето.

Спонсорирани публикации