Откриха труп на момче в Боянска река

Майка му подала сигнал, че е изчезнал тази сутрин
Обновена: 18 яну 2012 15:09 | 18 яну 2012 11:37,
99
Откриха труп на момче в Боянска река
Снимка: архив Булфото

Труп на 16-годишното момче е открит тази сутрин в Боянска река, съобщиха от МВР.

Тялото на непълнолетното момче е намерено около блок 145 в столичния квартал Хиподрума.

Самоличността на жертвата все още не изяснена, най-вероятно става въпрос за ученик.

По данни на БНР полицията е открила детето, след като майка му подала сигнал около 07:00 тази сутрин, че сина й е изчезнал.

Трупът е откаран в Съдебна медицина. Полицията е започнала разследване по случая.

Районът е отцепен. Екипи на СДВР са на мястото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
0
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Абе за какво самоубийство говорите??? В този студ да се метнеш в 10 сантиметра дълбоко поточе не ми се вярва. Всички реки които минават през София са поточета с изключение на река Искър, ама тя заобикаля. Момчето е убито! Да видим сега Цв. Цв. какво ще каже и на кой пържоли ще раздава?!
75
1
 
2
 
! Отговори
Веселин Н преди 12 години
Жалко за младия човек! Горките родители, близки и приятели... Никога не трябва да се случват такива неща, но тук стават! Все-повече и по-често! Много журналисти и коментатори изказват свои мнения, но за българия е нормално, защото няма сигурни и афторитетни източници! И никой на никого за нищо не вярва! Даже нямаше да се говори за тези отвратителни случаи, ако не бяха опечалените! Някой спомня ли си убитата през 2011г. Василка Бърдарова?! Тя нямаше роднини и никой не търси истината ... ...
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
беднотията в БГ води народа до лудост...
73
1
 
5
 
! Отговори
човек преди 12 години
Какво става хора , няма ден без изчезнал , убит , изгорял , самоубил се и по ред други причини напуснал света на живите наш съгражданин ? от 20 години държавата се управлява само на думи , това е така , онова е добре , микро , макроикономика , политика по доходите , нисък бюджетен дефицит , повишаване цената на тока , глобите ни по - ниски от тези на запад . обърнали сме се на първобитни ниско интелигентни същества , пълни с омраза към всички , включително и себе си . Огледайте се ! Хора !
72
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Да се надяваме, че детето е ваче на по - добро място.
71
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
какво ти става българино? та убиваш своите деца за няколко сребърника...полудя ли или алчността и омразата те е обсебила всякак?
70
2
 
6
 
! Отговори
ива преди 12 години
Аз нищо не рабрах от тази статия ! Хем намерено в река хем около блок. Не че има значение щом става въпрос за живота на дете ,но все пак пишете по ясно какво и как се е случило ! Почивай в мир мило дете !
69
2
 
25
 
! Отговори
лелка преди 12 години
Да спрем да пишем глупости- какво писали журналистите,какво направила майката. Според мен е ясно,чежурналистите не умеят да пишат,че са неграмотни и нахални. Според мен майката до този момент не е обявила истината. И пак според мен- нищо не се прави по тематиката опазване на децата в тази страна. Няма образование,няма възпитание,няма ангажираност на тази млада сила. А на всичкото отгоре ги убиват! И на всичкото отгоре се извиняват на почернените майки! Пълен абсурд.....
68
1
 
1
 
! Отговори
Anonim преди 12 години
kbm 86...a lele maiko bulgarin prosti kato tebe razvalixa tazi derjava...politika nqma da vi spasi ..sami trqbva da se spasite a na pervo mesto trqbva da se nau4i6 da uvajava6 sebesi i posle xorata okolo tebe...deca ymirat we bastun a ti kakvo ima6 da kaje6..."edin burgan po malko"tova e sramota i se nadqvam nikoga da ne si na mqastoto na tezi roditeli...Ot 4ujbina i ne ot bulgarin
67
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля ви, ако имате да кажете нещо лошо или ако ще го обръщате на политика...моляви ...ЗАМЪЛЧЕТЕ...Един млад човек си отиде завинаги ..
66
3
 
64
 
! Отговори
дан преди 12 години
само днес.бг може да напише такава простотия - на неидентифицирания майка му се обадила
65
4
 
27
 
! Отговори
3434 преди 12 години
Няма гаранция за живота на нашите децав тази пропаднала държава!
64
5
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
ех разбирачи, самоличността не е установена означава че официално не е минало разпознаване и днк тестове или каквото там трябва за да се обяви човека за същия.
63
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората са объркани и нещастни.Това е в глобален мащаб. Но и най-екзистенциалните проблеми имат връзка със социалната среда, политиката и др.,дори с климата. Всеки реагира различно.Истината е,че ние ставаме все по-тъжен и неудовлетворен народ.
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
булгария поне държавата напиши като хората
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на по голяма шлиокавица можете ли да пишете никой не ви чете коментарите написани на нещо и аз незнам какво
60
13
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Gre6kata na Bulgariq be6e,4e ni prieha v EC!Bulgariq ne be6e gotova za tova!Sega 6te 6e da sme po-dobre!
59
7
 
8
 
! Отговори
severozapad преди 12 години
Kato tolkova ne sa vinovni Gerb,koi zakopa o6te tolkova grad Vidin!Ne be6e li ot gerb kmeta!Posle go gledam kak si registrira mercedesite v KAT Vidin,su6tiq tozi ***!A horata tam jiveqt den za den sus 150 lv na mesec!I srednata rabotna zaplata bila 700lv i na zapad si kazvat eto v Bulgariq se opravqt ne6tata!Pulni gluposti,kolko hora vzimat mese4no 700lv v Bulgariq?
58
1
 
5
 
! Отговори
Копнато преди 12 години
Най-вероятно 16-годишното момче, чиито труп е намерен в река Боянска в столицата, се е самоубило, съобщи БНР, като се позова на полицейски източници.Момчето е ученик в Испанската гимназия в София. Няма данни по тялото да са открити следи от убийство. Работи се по версия самоубийство. Снощи младежът се е прибрал от училище, но през нощта е излязъл и майката на сутринта е видяла, че синът й е изчезнал. След това е подала и сигнала в полицията.БГНЕС припомня, че тялото на момче е намерено тази сутрин около 8.30 ч. в река Боянска в столицата. Майката на 16-годишно момче е подала сигнал около 7 сутринта, че детето й е изчезнало. Екипи на СДВР са изпратени на мястото. Според хора от квартала, след като е намерено във водата, тялото на момчето е било пренесено в междублоковото пространство, а след това в Съдебна медицина.
57
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Народа това си избра! Като си го избрахме да ни е честито! Да сме мислили!

Спонсорирани публикации