Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън

Възрастният мъж си признал всичко пред разследващите
Обновена: 27 яну 2012 15:48 | 27 яну 2012 11:12,
158
Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР.

Издирването на момчето продължи цели 18 дни, а тялото му бе открито на 21 януари в землището на село Лагошевци в стръмен дол.

Според заключението на експертизата детето е било удушено, а по тялото има следи и от извършени блудствени действия.

Още по темата

Брансън, който живее в селото от пет години, е бил подложен на разпит с полиграф, след което е направил самопризнания пред окръжен съдия във Видин, обяви днес комисар Марчо Марков, директор на видинската полиция.

Мъжът е направил пълна възстановка на извършеното от него. Той е запазил пред разследващите пълно самообладание и държанието му е било хладнокръвно.

Установено е, че убийството на момчето е извършено още в деня на изчезването му. Около 16.30 часа на 4 януари детето отивало да занесе храна на възрастен мъж от селото, а пътят му минавал покрай имота на британеца.

Дейвид Брансън излязъл на улицата, провокиран от скимтенето на  кучето си, видял момчето, за което имал съмнение, че тормози домашния му любимец и го хванал за врата, за да го души.

Влачил момчето, душейки го, към полето, където изхвърлил трупа в дола и се прибрал в дома си, обясни зловещата картина комисар Марчев.

Към настоящия етап на разследването обаче не са събрани достатъчно доказателства, уличаващи 71- годишния британски гражданин в блудствени действия с момчето, призна топполицаят.

Предстои извършването на съдебнопсихиатрична и психологическа експертиза за установяване вменяемостта на британския гражданин.

Тази сутрин е внесено искане за налагане на постоянна марка "задържане под стража" на обвиняемия Дейвид Брансън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
1
 
! Отговори
POMNI преди 11 години
Тоя британски гражданин да не се забравя че е кучкар и следователно 100% побъркан тип - а вината на момчето е че май било дразнело песа му и той го убил за това..
127
0
 
4
 
! Отговори
SHE преди 12 години
СМЪРТ ЗА БРАНСЪН !!!!!!!!!
126
0
 
1
 
! Отговори
Младен преди 12 години
За какво "тричане" става въпрос? В този край на България няма такъв обичай! Минавал съм през Лагошевци на път за Арчар. Западнало, обезлюдено селце. Верни на табиета си, разни оленца (умилително от ***) започват да изместват темата, да я опорочават. А уж IQ-то ни било върховно! Лян-дрън и избиване на комплекси! На темата: защо местната полиция няма поне едно служебно куче? Там бандити живеят с дни в изоставени къщи, препитават се с каквото намерят по хорските мазета. И няма една овчарка!
125
0
 
3
 
! Отговори
дан преди 12 години
не разбрах...има доказателства, че е предполагаем или че е убиец
124
0
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
bih go prebil do smurt toq starec skapan !!!!!!! SMURT ZA TOQ!!!
123
0
 
1
 
! Отговори
до редактора преди 12 години
Да разбирам ли, че душиш и влачиш кучета???
122
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тези дето идват в нашата страна да си карат старините са супер пропаднали чужденци.а ние им се възхищаваме.
121
2
 
9
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Къде са всички *** кучепоклонници,които ни набиват в главите идиотската теза,че човек убил куче е много верочтно да посегне и на човек?Точно обратното,пълно е с примери на асоциални ***,които са склонни да треперят над кучето си и да го поставят над правата и здравето,че дори и живота на себеподобните.Да не забравяме случая с мутрата набил депутат,защото си паркирал колата и му пречел да разхожда кучето си в София.
120
1
 
12
 
! Отговори
Джуди до 130 преди 12 години
Как го постигна това изтрещяло изявление, бре? Първо: никой не може да убива човек, още по-малко да отнема живота на дете, защото му дразнело кучето ЕВЕНТУАЛНО! Втаро: Древният обичай тричане допринася на кучетата известни неудобства подобни на тези, които изпитват и гмуркащите се мъже в студената вода на Йордановден - това са ритуали за здраве и добруване. Трето: главорезът от Испания не е българин, а български гражданин от ромски произход!
119
0
 
2
 
! Отговори
stef преди 12 години
Veroqtno sa ni malko nashite ubiici i zapo4nahme da si vkarvame ot 4ujbina.Kakvo se slu4va v tazi dyrjava,decata ni edno po edno umirat!!!!!!!!!!!! Po4ivai v mir Milo dete!!!!!!!!!!
118
0
 
17
 
! Отговори
zo79 преди 12 години
Според мен е напълна невъзможно трупът на СТАНИСЛАВ-БОГ ДА ГО ПРОСТИ горкичкия,да е бил на това място където е намерен цели 18 дни.В това село има толкова много чакали ,че направо е зловещо когато започнат да вият.Те щяха до са го изяли до кост.УЖАС.Миличкия СТАНКО.
117
1
 
20
 
! Отговори
lllll преди 12 години
Абе, в това селце няма ли един с пушка д асе намери, да го утрепе тоя *** и да го хвърли в някое дере да го изядат мършоядите!?
116
1
 
16
 
! Отговори
Потоп ни трябва преди 12 години
Толкова много ИЗЛИШНА жестокост. Не заслужаваме по никакъв начин този живот - шансът, за който да същестува е толкова минимален - и въпреки това го поругаваме така нелепо. Трябва ни един потоп - да заличи всичко - най-вече хората. Животните са по-добри от нас - убиват само за оцеляване.
115
1
 
6
 
! Отговори
... преди 12 години
mnogo mi e interesno ot dnes.bg ako wideha zaglawie na nowina za sobstwenoto im dete "udusheno i wlacheno kato kuche" kak biha se pochuwstwali? reiting,reiting..ok, ama wse pak malko se syobrazqwaite i s postradalite hora.
114
2
 
22
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Така е, като привлякоха цялата западна помия в България и и разпродадоха имотите, сега се плаща цената. Прекалено скъпа ми се струва обаче....Абсолютно съм ЗА смъртното наказание.
113
8
 
34
 
! Отговори
Български Войн преди 12 години
Абе някой въобще вярва ли, че има добър англичанин?Я не се заблуждавайте мили хора...
112
1
 
46
 
! Отговори
Гаца преди 12 години
Къде намесвате пак кучетата и хората. Това, че тоя измислен британец е ***, не означава, че кучето го е накарало да убие невинното дете. Този път не става въпрос за ухапване от куче, а за хладнокръвно отнемане на човешки живот от някакъв пълен ***...Мислят си , че като дойдат в бедната ни държавица и сме им длъжни с нещо..
111
38
 
6
 
! Отговори
ягодоберач в UK преди 12 години
Умолявам ви да бъдете по- снизходителни към британският гражданин!С какво око ще гледат сега на нас във фермата,пък и наскоро главният мениджър ми обеща да ме направи супервайзор.Нека заради една незначителна дреболия да не си разваляме отношенията с британците!
110
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
109Абсолютно точен и логичен коментар. Явно кучето за него е всичко. Познавам такива, скачат на бой заради кучето/кучетата си.
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, повтарям ти да провериш какво е блудство. Първият път беше, да речем, грешка. Но втория път ставаш вече смешен. Само за сведение - блудство, за разлика от изнасилването, могат да извършват и жените - а те - щото ако знаеш какво е блудство, значи това не знаеш - нямат ***. А следите от блудство могат да бъдат и пот от ръцете по долното бельо.

Спонсорирани публикации